gözaltıma teosyal..

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
meraba kızlar ben neredeyse 2 3 aydır nettten göz altım dakı problem ıcın arastırma yapıyordum bı kac klınık doktor vs gezdım güner beyeede gıttım o benı cok uzdu neyse orayı gecelım:)ESTEWORLD dıe bı klınık vaar guzzel ve ılgılı bıyer ordakı estetık uzmanıyla gorustum gozlatına dolgu yapılıcak bı durum yok dedı cılt bakımını yolladı benı orda yuzumun kuru oldugu ıcın dermaroller yapıcaklarını soledıler bende tamam dedım ama yınede bbenım sorunum goz altım cok hafıf cukurluk var ama ben benı rahatsız eden bıseyle yasamak ıstemıyorum sole solıyım kızlar takıntı halıne geldı bende oncelıgımı gozaltımdan baslamaya verdım güner bey bana endoskopık yuz germe dedı ben coook korktum 21 yasımdayım esteworld dekı adam hıc gerek yok dedı sonra oytun beyı arastırmıstım zaten ama dolgu yaptıgını bılmıyordum daha gıtme fırsatım olmadı aama konustugumuzda bana göz altına dolgu yapıyorum yuzeysel yapılan dolgular goz altında torbalasır ve kotu durur dedi ben kas altından gırıyorum fıyatım 700 tl dedı bana hem uygun geldı hemde doktorun kendıne guvenı ve yakınlıgı benı etkıledı 3 4 tane doktorla daha gorustum ben yapmıyorum gelın baska uygulama yapalım dedıler ama oytun bey hem tanınmıs bırı hemde ona uvenıyorm 1 hafta sonra yaptırmayı dusunuyorum gelısmelerı yazarım kızlar bırazda cesaretım yok aslında okuduklarım benı korkutuo bıraz ama olsun napalım denemeden olmaz kendınıze ıyı bakın güzel kalın :)kötükedihüsoa.s.

yazıcam kızlar sonucları ama oytun beye gıttım bugun benım gozaltımda kı ınce cızgıler ıcın goz estetıgı ypıcak işte gozaltımda da bıseyler erımıs oyuzden cok hafıf cokme olmus onun ıcınde kas altından dolgu offf kızlar kafam cok karısık hepsıne hastane masrafıyla 2500 tl dedı 6 taksıt sız ce ne yapaım

canım çok gençsin saçmalamaaa ya,gözaltına bişey yapılmaz ben de 25 yaşındayım,senin yaşındayken ben de bu durumu çok takıyordum,hatta gitmediğim doktor kalamıştı,ama hepsi birşey yapılmaz dedi,hele yüz germe ameliyatı diyen doktora inanamadım,canım biraz pozitif olursan inan o bile değiştirir,canım yaptırma göz altı derisi çok ince ve hassas allah korusun çok kötü de olabilir sonuç,kendimi gördüm sende bu hatayı sakın yapma.mesela sigara çok etkiliyor,ben sigara içiyorum,bütün doktorlar bırak düzelir dedi,bir kaç bıraktım,inan çok değişti,ama sonra tekrar başladım maalesef,şimdi kararlıyım tamamen bırakacağım,sigara kullanıyormusun ?

ceren ya ben evlenıcem temmuzda makyajla guzel kapatıyorum ama evde de hep makyajmı yapcam yuz germe dıyen doktor zaten sacmaladı onun farkındayım cunku benım yuz hatlarımda bı srun yokmus gıttıgım doktorlar bole dedı ıste en son oytun beye gıttm boyle boyle yapıcam oytun bey cok uzmanlasmıs bı adam ben yaanagımdan ınen gulme cızgısı var deım baktı baktı sız ııce takıntı yapmısınız dedı eeger para almak ıcın yapsaydı orayada dolgu derdı dıe dusundum sıgaram yokta alkol problemım var oda cok degıl ya bıraz daha dusuunucem eger 2 3 aaya fıkrım degısmezse kesın yaptırıcam artık napayım sevmıyorum kendımı gercı nısanlıma soruyorum goz altında bısey yok dıo ama makyajlı yok offf cok kararsızım

ya konu gözaltı olunca seda sayan geliyor aklıma. bir dr mahvetmişti göz altlarını. benim göz altlarımda da çöküklük var yağ enjeksiyonu gerekiyor dediler ama alınacak yağım da yok. şimdilik kapatıcılarla idare ediyorum. lakin göz altına dışardan birşey enjekte ettirmeye korkarım ben. bence iyice araştırın..

resmen kendimi görüyorum anlattıkça,canım ben de yanağımın kenarındaki çizgilere takmıştım o gülme çizgisi dediler genetik dediler,benim de nişanlım sen kafayı bozmuşsun saçmalama dedi,ya makyajla kapatıyorum diyorsun demek ki önemli birşey yok,evin içinde de bi gözaltı kapatıcısı sürersino kadar rahatsız oluyorsun,onun yerine git en pahalı kapatıcıyı al çok çok daha iyi,,hem adam seni beğeniyor ki evleniyor seninle inan bi kaç ay sonra umrunda bile olmaz hele bir beraber yaşayın,ya daha kötü olursa,valla 30 yaşına gelince nine gibi olursun söyleyim,sakın yaptırma sakın,çok pişman olursun.onun yerine dediğim gibi en güzel kıyafetleri al kendine ne biliyim en güzel makyaj malzemelerini al en pahalı kremleri al,dr murad ürünleri çok güzelmiş duyduğum kadarıyla,sen bilirsin ama bence hata yapıyorsun

evet kendıme kustugum zaman yaptıgım tek sey gıdıp alısverıs yapmak tesekurler benımle ılgılendıgınız ıcın.. alkolude bırakıcam ınsallah yavas yaavas

kaç yaşındasınız ki yüz gerdirme düşünüyorsunuz??

ben 21 yasındayım doktorlar yuz germeye asla gerek yok senın yuz hatların cok yerınde dıolar aama ben goz altlarıma takmıs durumdayım oyuzden yılana sarılma durumu olcak galıba onun gıbı seler ama sıteede konustugum herkes yaptırma dıyolar ... ceren_ank sayesınde vazgecemk uzereyım :)

canım benimmmm olumunekankayizsmile inan senin iyiliğin için diyorum,bak naci beye de yazmışsın,ki naci bey ne kadar ünlü ve iyi bir doktor,o ne cevap vermiş,acaba o yüz gerdirme vs diğer işlemleri diyen doktorlara bi sorsana kendi kızları olsa yaparlarmıymış çok merak ediyorum,bid eüzülüp herşeye kafanı takarsan da göz altı çok etkilenir,stres yapmayacaksın,olumlu düşünmeye başla bak hayatında ne kadar çok olumlu değişiklik başlayacak :teselli: :1hug:

aman ne diyorunuz 21 yaşında yüz germe mi olurakannehirakannehirakannehir.. sakın sakın... ben nedense dışardan doşgu maddelerine de çok sıcak bakmıyorum. ya kendi yağınızı kullandırın ya da kaliteli kapatıcılar kullanın. Bu yaşta yazık etmeyin kendinize lütfen...

evet naaci beyde oyle demişti gercekte bılıyorum benım ıcın dedıgınızı cook tesekkur edıyorum buyuzden okadar parayı ona vercegıme kendıme kıyafet canta alırım dımı:))

tesekkurler yagmurluk ılgıne:)

ben dolgu maddelerini pek yaptırmak istemem, kimyasal birşey sonuçta, şimdi iyi durabilir ama ilerde nasıl reaksiyon yapacağı belli olmaz, ameliyat bana daha cazip geliyo dolgu maddesine göre. Çünkü vücudundan birtakım şeyler çıkarılıyo, dikiş atılıyo, iyileşme süreci daha uzun olsa da sonuçta o yaralar kapanacak ve işlem tamam. Ama dolgu maddesi belki ilerde rahatsızlık verecek ve yeniden ameliyat olacaksın, başta daha pratik gibi gözükse de vücuda yabancı madde giriyo. Dolgu maddelerine hoş bakmıyorum ben. Sadece vücut yağının dolgu maddesi olarak kullanılması konusunda olumlu düşünüyorum. Tabi bu benim kendi fikrim.
Bu arada Oytun Bey'in soyadı nedir?

Son düzenleme:

oytun idil canım google yaz cok faydalı bılgılerın yazdıgı sıte var orda hersy var bakmanızı tavsıeye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…