Çene Estetiği Massater botoks yaptırdım ve pişmanım

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Çok nadir görülen bir şey ya botoks sonrası "jowls" olarak geçiyor, bildiğim kadarıyla yanağı dolgun insanlarda daha çok oluyor çünkü yanaktaki o kas şişkin olunca deriyi gergin tutuyor, kas yok olunca deri sarkıyor ama sizin ince yapılı yüzünüzde bu şekilde ortaya çıkması talihsiz olmuş geçmiş olsun. bir de ben de diş sıkma nedeniyle masseter botoks yaptırdım, ne yalan söyleyeyim ben çok rahatladım yani memnunum yani dişiniz kırılacak kadar kötü durumdaysanız çene ekleminiz de kalıcı olarak zarar görebilir, yüz sarkması da üzücü ama çenemiz, dişimiz daha geri dönüşü olmayan şeyler o yüzden kendinizi hırpalamayın.
Bu konuda haklısınız çene eklemim zarar gördü ama son zamanlarda botoksun da zararları olduğunu söyleyen doktorlar var. Şimdi osteopati baslicaz çenem için doktorum botoksa karşı mesela;( Allah gerçekten herkesi yardımcısı olsun

Bu konuda haklısınız çene eklemim zarar gördü ama son zamanlarda botoksun da zararları olduğunu söyleyen doktorlar var. Şimdi osteopati baslicaz çenem için doktorum botoksa karşı mesela;( Allah gerçekten herkesi yardımcısı olsun
botoks uzun yıllardır kullanılıyor, yeni çıkmış bir şey değil yani her şeyin zararlı olduğu söylenebilir ama faydası zararını çok geçiyorsa kullanılıyor. botoksla ilgili araştırmalarda riskler ele alınıyor ama "çok zararlı, kullanmayalım" denilecek bir şey değil.

Merhaba başladınız mı acaba

Ben kendi adima soyliyim, botox kaslarimda ve goz kapaklarimda dusukluk yapti ve birkac yil gecmesine ragmen yan etkisi kalici oldu. Ameliyatla duzeltilmiycek birsey degil ama neden olsun ki. Bu verdigi gorunen zarar bir de gorunmeyen zarari vardir kimbilir. Botox dan cok memnun olanlarda, zarar gorenlerde var. Sanirim bazi insanlar icin botox zararli yada zarar goren kimi insan faydasinida gordugu ici zarari gozardi ediyor.

Ben kendi adima soyliyim, botox kaslarimda ve goz kapaklarimda dusukluk yapti ve birkac yil gecmesine ragmen yan etkisi kalici oldu. Ameliyatla duzeltilmiycek birsey degil ama neden olsun ki. Bu verdigi gorunen zarar bir de gorunmeyen zarari vardir kimbilir. Botox dan cok memnun olanlarda, zarar gorenlerde var. Sanirim bazi insanlar icin botox zararli yada zarar goren kimi insan faydasinida gordugu ici zarari gozardi ediyor.
Bence bazı insnalar yüzünün düşmesinden göz kapağının düşmesinden çok rahatsız değil bı kadınla tanıştık o ağrılara cekicegime yüzüm çöksün umrumda değil demişti;( benimde yanaklarım aşağı indi göz kapaklarımda resmen yaşlandırıyor

X