• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Gözaltım için...

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Herkese merhaba, benim problemim yaşımın 15 olmasına rağmen göz altımda belirgin bir şekilde var olan göz çizgileri bunları nasıl azaltabilirim doğal yollarla ya da farklı yöntemlerle fakat yaşım küçük olduğu için ağır kimyasal içeren ürünler kullanmak istemiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Canım benim :)) yaşın henüz çok genç ama bana kalırsa sanırım cildin çok kuru .Senin yaşında bu çizgiler ancak kuruluktan oluşur .Öncelikle yüzünde dahil sabun kullanma,nemlendirici jel tarzı bir ürünle yüzünü yıka .Göz çevrene hergün sabah akşam jel tarzı bir göz çevresi kremi kullan .Krem şeklinde olmasın .Muhakkak jel şeklinde olsun .Çünkü bu ürünler tamamen su bazlıdır .Bir süre sonra çizgiler muhakkak hafifler .Çünkü kuruluktan olduğu için yerleşmiş çizgiler değildir .:1hug:

loreal in genc serisi fln war ama ben simdi the body shop un urunlerini kullaniorum cok hoslar. benim cildimde asiri yagli tam tersi :D ama kuru ciltler icin olanlarida var hemde dogal seylerden yapildigi icin simdi senin icin iyi olur diye dusunuyorum a.s.

şey yalnız hiç marka bilmiyorum jel şeklinde olanlardan önerebileceğiniz bir marka var mı???

Canım jel şeklinde olan ürünlerden vichy göz çevresi var .Ayrıca olay markanın jel göz çevresi ürünü var .Fiyatı vichy den daha uygun .Göz çevreni bu markaların veya loreal markasının göz çevresi temizleme ürünleriyle temizleyebilirsin .Lorealin göz temizleme ürünü bayağı iyidir .Ama WATERPROOF olanını alma .Yüzünü a.sde cildin kuruysa hafif bir temizleme sütü sürüp yıkamanı öneririm .Canım bu yazdıklarım fiyatı uygun ama iyi ürünlerdir .Başka marka önerileri istersen çok daha pahalı ürünler elbette var .Ama çok gerekli değil.İstersen yazarım :)

Back
X