bende bişeyler sormak istiyorum bu konuda.yapacağımız bu karışım kaç gün gidiyor.yani hergün yeniden mi yapmalıyız yoksa yaptığımız karışımı bitene kadar bikaç gün kullanabilirmiyiz.benneyaptımkive bu bir tedavimi acaba kullanmayı bırakınca yeniden eski haline mi döner morluklar.
cevap alabilirsem çok sevinirim.hihoyyyt
Arkadaşlar bende birşey söyleyeyim. Kuzenim burnundan ameliyat oldu yakın zamanda. Burunda ve gözlerde şişlik oluşmaması için doktor sürekli yani 10 dakika buz koyun 15 dakika dinlendirin demişti. Buz kalıplarını streç filmlere sarıp kuzenimin gözlerinde tuttuk bu şekilde. Canım benim, dondu abla diyordu( Şuan nasıl mı ? Ameliyattan önce gözaltı morlukları için sürekli kapatıcı kullanırdı. Artık kapatıcı kullanmıyor :))) Doktor buzun etkisi olduğunu söyledi. Bende artık sabahları 10 dakika buz tutuyorum. Etkisi olacağına inanıyorum. Paylaşmak istedim...Sevgiler....
her günmü kullanmış??? aslında haftada 3 gün tüm yüze buz uygulayın diye öneriyor uzmanlar hep.. hem göz çevresi hemde yüz için.. peki strech film niçin?
Dediğim gibi biz burun ameliyatından dolayı gözler şişmesin diye doktorun talimatıyla uyguladık bunu. Streç filme buzları sarmamız ise, buzun eriyipte bandajları açmaması içindi. Su değmemesi gerekiyordu bandajların üstüne. Ameliyat sonrasında göz altı morluklarınında geçtiğini gördük ve şuan kapatıcı kullanmıyor. Bunu sağlayan buz. Cildi diri tutmak. Bende şuan yapıyorum sabahları 10 dakika. paylaşmak istedim... Sevgiler...
bu ürünleri aldım fakat kullanım oalrak nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilmemiş.(Aldığım ürünler C vitamini 500mg/5ml - E vitamini 100mg/2 ml - K vitamini 5 ampul 2ml - B12 1 ml - ) Acil bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin.
Canim sadece vitaminleri mi karistirdin yksa badem yagi ve zeytinyag da yazmis arkadas onlari da kattin mi? Yag bezesi olusmasindan cok korkuorum gerci arkds bnde ole bisey olmadi demis ama.. Birazdan eczaneye gidicem bu karisim icin bi arkadas cevap yazarsa sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?