Sorularınıza şöyle bir bakıyorum da hepsinin cevabı geri sayfalarda mevcut.. oradan kopyaladım, bakın:
buradan bir arkadasımızın önerisiyle (adını hatırlayamadım şimdi, kusura bakmasın lutfen)
ona çok tesekkur ediyorum. hiç gecmez sandıgım, ırsi ve yogun (simsiyah) gözaltı morluklarım onun önerisiyle %80 oranında kayboldu.
iki ay boyunca kullandıgım bu uygulamayı belki kullanmak isteyenler olur.
Bir ampul E vitamini (eczaneden)
Bir ampul B vitamini (eczaneden)
iki çay kaşıgı badem yagı (eczaneden)
bir çay kaşıgı zeytin yagı (mutfaktan ) : )
sosyal guvencesi olanlar bir doktora yazdırabilirler.
bu karısımı iki ay boyunca uyumadan once ve bazen güniçinde de sürdüm sorunlu yerlere.
1 haftada belirgin sonuclar almaya baslarsınız.
son iki haftadır bu karısıma K ve C vitamini ampullerini de ekliyorum(eczaneden) ve daha iyi sonuc almaya basladım.
2,5 aydır kullanıyorum yag bezesi olmadı-- ha , kullanmaya devam ediyorum, ilerleyen zamanlarda olur mu bilmem. daha önce burdan okudugum bi uygulamayı denemiştim, bugday yagı uygulaması.. bunu yapınca küçük bir tane yag bezesi olusmustu.
ama bu karısımda 2,5 aydır kötü bir sey olmadı, yag bezesi de olmadı. bende olmadı diye sizde de olmaz mı, olur mu bilemem.
eczaneye şu şekilde sorun, B vitamini Bemiks Kompoze, 2 ml 5 ampul --4 TL--
E vitamini, evigen 2 ml 5 ampul --4,5 TL--
K vitamini Libavit (Kan pıhtılaşma aktivatörü) --3,42TL--
C vitamini Epargriseovit (Bu kutuda 2 çeşit ampul var. biri b12 diğeri c vitamini ampulu, Ben bu kutudan açık renkli olan ampulleri kullanıyorum.(açık renkli olanı) . --6,50 TL--
ben size hiçbir zaman gecmeyecek diye düşündüğüm sorunumu bunlarla giderince, benim gibi olan arkadaslara da faydam olsun diye yazdım.