• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Gözaltı kremi kullanmaya kaç yaşında başlanmalı?

ambivalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
374
7
26
İstanbul
sadece kırışıklık için değil,göz altı nemlendiricisini de kastediyorum kaç yaşından itibaren kullanılmalı?
26 yaşındayım gözaltımda ince kırışıklıklar başladı.
doktorum gözaltım için nemlendirici krem önerdi sizce başlamalı mıyım yoksa erken mi?

bence mutlaka başlamalısın. ben 18 yaşımdan beri kullanıyorum ve cildime 37 yaşında olmama rağmen herkes özenir. profösyonel bakımlar etkili sonuç veriyor yağla onla bunla olucak iş değil. ben şuan olay markayı kullanıyorum. türkiyeye gelmedende yurt dışından getirtiyordum . zaten olay ve diğeri sanırım diodermineydi tam hatırlayamıyorum,bu iki marka etkili olduğu kanıtlanmış hatta o çok iyi bildiğimiz aşırı pahalı kremlere göre.yada bir cildiyeciye gidin ve sizin için uygun nemlendirici yada kırışıklık karşıtı ürünü cildinizin ihtiyacına göre versin

Son düzenleme:
hannah teşekkür ederim canım. evet cildiye doktoruna gidiyorum düzenli olarak bu hafta kontrol sırasında bana gözaltım için krem önerdi. ama ablamlar falan şimdiden alıştırma erken diyince çelişkiye düştüm biran ne biliyim. aslında küçük de değilim ki...

doktorum olayın alıştırmayla bir ilgisi yok bunu şöyle düşün ne kadar nemsiz kalırsa çabuk kurur. mutlaka nemlendirmeye ihtiyacı var, dedi.

bir de gözaltı nemlendiricisi sadece akşamları mı sürülür her akşam yatmadan?
nasıl sürülür var mı uygulamalı video falan. ince bir tabaka halinde mi?

hannah teşekkür ederim canım. evet cildiye doktoruna gidiyorum düzenli olarak bu hafta kontrol sırasında bana gözaltım için krem önerdi. ama ablamlar falan şimdiden alıştırma erken diyince çelişkiye düştüm biran ne biliyim. aslında küçük de değilim ki...

doktorum olayın alıştırmayla bir ilgisi yok bunu şöyle düşün ne kadar nemsiz kalırsa çabuk kurur. mutlaka nemlendirmeye ihtiyacı var, dedi.

bir de gözaltı nemlendiricisi sadece akşamları mı sürülür her akşam yatmadan?
nasıl sürülür var mı uygulamalı video falan. ince bir tabaka halinde mi?

tatlım doktorun çok doğru demiş bunun alıştırmakla ilgisi yok.kaldıki yaşın ideal. kırışıklıklar bazen 18 yaşında bile oluşabiliyor,herkesin cildi bir değil. nem seviyene bağlı. videoya filan gerek yok sen böyle parmaklarınla hafif dokunuşlar vurarak hem kan dolaşımını artırmış olursun hemde kremi iyice yedirmiş olursun.

kızlar yuz kremlerinizi kesinlikle göz altınıza da uygulamayın. göz altı nemlendirici kremleri farklı oluyor. göz cevresi için de nemlendirici kullanın. ama göz cevresine özel urunler alın. ben watsondan aldıgım iki ürünü kullanıyorum. biri pure beautynin beyaz inci göz nemlendiricisi. cok memnunum. yumusacık yapıyor ve yaglanma işte yag bezesi oluşumu falan yapmıyor. biri de watsonun yeşil caylı bir göz kremi gene. o da cok guzel kkusuz rganik bir urun.:51:

Göz kremleri 18-20 yaşından itibaren kullanılmalıdır.Ve arkadaşımın dediği gibi göz çevresi çok hassas olduğundan,göz için üretilmiş ürünler dışında hiçbir krem göz çevresine sürülmemelidir.Buna göz makyaj temizleme ürünleri de dahil.Yani göz makyajımızı sadece göz çevresi için üretilmiş temizlik ürünleri ile temizlemeliyiz.
Ben Oriflame Kozmetik'in Royal Velvet göz kremini kullanıyorum ve çok memnunum.Yeni çıkan sütlü-ballı göz kremini $22815_1.webp de gençler için önerebilirim.Harika bir ürün...

Back
X