Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gözaltı kırışıkları için krem uygulamaya hangi yaşta başlamak gerekir? açıkcası kremler kırışıklık gidermeye mi önlemeye mi yöneliktir? 25 yaşındayım ne kullanmam lazım????
gözaltı kırışıkları için krem uygulamaya hangi yaşta başlamak gerekir? açıkcası kremler kırışıklık gidermeye mi önlemeye mi yöneliktir? 25 yaşındayım ne kullanmam lazım????
Canım benımde yaş 24. uzmanlar cıldı nemlendırme agırlıklı urunlerın 20li yaşlardan ıtıbaren kullanılması gerektıgını soyluyorlar. goz altlarımda hafıf kırısıklar oluşmaya basladı ve mor halkalar oldu. cılt ıcın loreal skın perfectıon gunluk kremını kullanıyorum, cılde etkısı cok guzel kızarıklıkları hafıfletıyor gozeneklerı sıkılaştırıyor. uzun araştırmalar sonucunda da loreal 3 etkılı goz kremı aldım e vıtamını desteklı nemlendırmesı guzel ve antı-agıng degıl. dun kullanmaya basladım henuz cok yenı olan kullanımımla sadece sunu soyleyebılırım. nemlendırmesı guzel. surdukten uzun sure sonra elımle dokununca da yumusaklıgı hıssedıyorum tahrıs etmıyor. denıyorum soyle bırkac hafta gecsın etkılerı gordukce paylaşmaya calısacagım