Göz yanılmaları(resimlere iyi bakın bakalım neler göreceksiniz?

burfur

Merdümgiriz&Şevk-i Şurude
Pro Üye
13 Ocak 2009
4.235
656
688
Selam kızlar.buraya bizi yanıltan resimleri paylaşalım.ilk resim benden.aşağıdaki resmin ortasındaki noktalara gözlerinizi kırpmadan 30 saniye bakın,daha sonra duvara bakın.bakalım ne göreceksiniz?(hadi bakalım kızlar,sizler de resim ekleyin)
atam.png

Resimdeki halkalar aslında dönmüyor,sadece size öyle geliyor.(derler ki ne kadar stresliyseniz o kadar hızlı dönermiş)
85847582.png

Resmin ortasındaki siyah noktaya odaklanın yavaş yavaş noktanın etrafındaki renklerin kaybolduğunu göreceksiniz
adszut.png

süpersin tatlim güzel ve ilginc bir paylasim olmus zuzum benim canim arkadasima.s.

ilkinde mustafa kemal atatürkümüzü gördüm onada bayildim zaten
ikincisinde cok agir döndüler demekki stressli diilmisim iyi yani
ücüncüsü kisik gözle bakincada yok oldular dogru valla

Wışşş çok hızlı dönüyolar. Doğru falla stresliyim bugünlerde.
Emeğine sağlık canım - güzel bir paylaşım.

ay o halkalar bana baya hızlı geldi canım gerçekten doğru galiba strese göre dönüyorsa stresten bol bişey yok bende

Gözlerinizi kısarak bakın bakalım ne göreceksiniz????​

kurukafaym6.jpg

kız ne var orada öyle söylesem mi acaba?ha kulittam,anladın sen onu.(kuru bişeyler dimi)
hepinize teşekkür ederim kızlar.
tsk89oz1.gif

Selam kızlar.buraya bizi yanıltan resimleri paylaşalım.ilk resim benden.aşağıdaki resmin ortasındaki noktalara gözlerinizi kırpmadan 30 saniye bakın,daha sonra duvara bakın.bakalım ne göreceksiniz?(hadi bakalım kızlar,sizler de resim ekleyin)
atam.png

atatürke benziyor sanki

atam.png

Atam çıktı Atam =)) çok güzeldi kaydirigubbakcemile5

kalpp.jpg

ortadaki noktaya 30 sn boyunca odaklanın sonra boş bir beyaz kağıda bakın ne gördünüz?

Back