be............................................herkese allah şifa versin.Daha önceden de yazmıştım.geçenlerde başka bi doktora gittim.o da kapamayı söyledi.2 ay sonra yine gidecez.günde 7-8 saat kapatıyoruz.neorovisyon tedavisi olan birileri varmı merak ediyorum.acaba gerçekten tedavi oluyormu.merak ediyorum.
sakin olmalısınız bu çok zor bi olay değil ve gerçekten çok daha zor drumda olanlar var... eminim bilnçli bi annesiniz ve kısa zamanda düzelecekTR
...Allah kolaylığını verir inşallah...çocuğun,bir gözünü bandajla kapadık ..bir gözüne de lens taktık,tembel göz düzelene kadar çekeceğimiz var resmen hayat işkenceye dönüştü..
çünkü,yapışkanlı bandaj kaşıntı yapıyor,lensi takmak ise deveye hendek atlatmak kadar zor kafayı yemezsem iyidir.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım dediğin hastanenin sitesine baktım...tedavi için hastaneye falanmı kayıt olmak gerekiyo acaba.?arkadaşlar gözün gelişimi 7 yaşında duruyomuş zaten 7 yaşından sonra kapatmaların çok faydası olmuyormuş, göz %80 görme civarına gelinec ameliyat oluyo, sonra bir süre daha kapatmaya devam
şimdiye kadar göz tembelliğinin tedavisi yoktu, ama istanbul cerrahi göz hastasi yeni tedavi getirmiş, internetten yapılıyor tedavi internet başınad bi nevi oyun oynar gibi göz kasları çalıştırılıyor, %60-70 işe yarıyormuş ve hatta 40 yaşındakiler bile faydalanıyormuş, bu göz tembelliği olanlar için güzel bi haber, nörovizyon tedavisi diyolar
çocuklarımızı mutlaka bebeklikte göz dr götürmeliyiz, bebekken tespit edilse 2 ayda tedavi ediliyormuş, yaş ilerledikçe zorlaşıyor malesef
canım bizim doktor lens yerine gözlük verdi...yani tembel olan gözü gözlükle çalıştırıyoruz..........evet, maalesef o bantlar kaşıntı yapıyo, heleki şu sıcak aylarda....ama çocuğuna bunun gelip geçici olduğunu, bandı takmazsan problemin daha büyüyeceğini anlat....benim kızım bandı takığı ilk gün babasıda onunla birlikte takmışdı....biraz daha destek çocuklara....Allah kolaylığını verir inşallah...
gittim doktora zorla gözlük yazdırdım,lensi hiç takamamaktansa gözlük yine faydalı olur.senin ki kaç yaşında canım,tedaviye ne z.
canım dediğin hastanenin sitesine baktım...tedavi için hastaneye falanmı kayıt olmak gerekiyo acaba.?
benim kızım 7,5 yaşında...tam yedi yaşında başladık kapatma yapmaya...ve aralık ayında kapatmayı bitiricez, çünkü doktor o yaşdan sonra daha fayda etmez dedi...evet, %50 iyileşme oldu gözünde...ilk gittiğimzde seçemediği harfleri şimdi çok güzek görebiliyo ve okuyabiliyo....ama biz kapatma konusunda hiç taviz vermedik, kendiside sağolsun hiç zorluk çıkarmadı...Allah a şükür...inşallah seninkide alışır zamanla...