-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Özel bir hastahaneye gidip, yeniden lens muayenesi olun bence. Ben de lensten çok memnunum ve 6 aydır numaram ilerlemedi şükür(21 yaşındayım..) Bilsem daha önceden takardım bence siz hemen bir doktora görünün hem lens muayenesi hem kornea sivrileşmesi hakkında..3 yıl lens kullandım ve o dönemde hiç artmamıştı. Sonra alerji yaptı bıraktım artmaya başladı
Keratokonus olabilir misiniz acaba? Benim bir arkadaşımda vardı, lazer ameliyatla artması durduruldu. Her doktor da kolay kolay anlayamıyor Ankara'daysanız gittiği hastaneyi önereyim size.
Özel bir hastahaneye gidip, yeniden lens muayenesi olun bence. Ben de lensten çok memnunum ve 6 aydır numaram ilerlemedi şükür(21 yaşındayım..) Bilsem daha önceden takardım bence siz hemen bir doktora görünün hem lens muayenesi hem kornea sivrileşmesi hakkında..
Körlüğe yol açıyormuş
İyice panikledim şimdi
Ama ben gözümün lazer ameliyatına uygun olup olmadığına baktırmıştım. Ayrıntılı muayene olmuştum. Onda çıkmaz mıydı?
Bir de küçükken yine bir makinada korneamı incelemiş ve kornea yapımın çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Onlarda da çıkardı sanki
Olsun siz yine de gidin, tedbir bizden takdir Allah'tan. Sonucu yazın bize deDünya gözde gittiğim doktorumun uzmanlık alanı kornea siveileşmesi. O beni baya ayrıntılı muayene etmişti. O bulurdu sanki ya öyle olsaydım
Ben yine de hemen bir gideyim
Hangi hastane acaba?Ya bilemiyorum zannediyorum ayrı bir şekilde bakılıyor ona ayrı bir aletle ama Ankara'da olsaydınız keratokonus için özel bölümü olan bir devlet hastanesi vardı orayı önerecektim. Korkmayın arkadaşımın da çok geç fark edildi ama hemen önlemi alındı. Siz en kısa zamanda tekrar doktorunuzla görüşün.
Hangi hastane acaba?
Keratokonus hastasıyım körlük yapıyormus demeseydin iyiydi
Konuyla ilgili hic bilgim yok ama 6 numara kullanan biri vardı, başlangıç mıydı, astigmat mi, miyop mu vs bilgim yok. Ama ciddi gözlükleri vardı. Şakaklarina sülük tutturdu. Bunu da nerede ve ne sıklıkta yaptırdığını bilmiyorum. Ama gözlüğü tamamen çıkardı. Bi araştırın isterseniz
Bende miyop ve astigmat vardı ve görmem %5 ti sadece. En son ameliyat oldum. Doktorum bana da 25 yaşını geçtiğin için kalıcı düzelme sağlarız demişti. 28 yaşımda ameliyat oldum şu an 32 yaşımdayım ve çok şükür gözlerim iyi durumda. İnanmak istemeseniz de duruyor ilerlemesi. Ameliyat düşünmez misiniz?Doktorlar ergenlikte-18 yaşında-21 yaşında-24yaşında duracağını söylediler ama hiç biri olmadı
Şimdi 25 yaşındayım. Gitsem 26 da durue derler ama durmıcak biliyorum
Bende miyop ve astigmat vardı ve görmem %5 ti sadece. En son ameliyat oldum. Doktorum bana da 25 yaşını geçtiğin için kalıcı düzelme sağlarız demişti. 28 yaşımda ameliyat oldum şu an 32 yaşımdayım ve çok şükür gözlerim iyi durumda. İnanmak istemeseniz de duruyor ilerlemesi. Ameliyat düşünmez misiniz?