- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Evet bende sürekli evham bu
Doktkra gitmiyor da değilim ama.
En iyi denen doktorlara gidiyorum sürekli
Ama yapacakları bir şey yok Ki
Büyüyor işte numarası, en fazla gözlük yazabiliyorlar
Babaannemin 21 numaradan 3.5 a düştü. Ameliyat, mercek vs bisuru sey yapildi. Universite hastanesine gittin mi?
Göz derecesi ilerlemiş olanlar gözlük ya da lens kullanmadan nasıl egzersiz yapabiliyorlar ki?
Ben lensimi takmadığım yeni uyandığım bir sabah annem diye kedime "biraz daha uyuyacağım" demiştim de bana cevaben miyavladığında kedim olduğunu anlamıştım
Lenslerimi çıkarsam anca sese doğru giderim sanırım
Derecem 18 yaşında 4.25ti şimdi 6.25 (yaş 35)(miyop)
Takipteyim konuyu.
böyle giderse evham göz bozukluğundan daha çok zarar verecek :)
doktorunuza güvenin gözlüğünüzü kullanın derim ben
İşte sorun o.Egzersiz derken göz egzersizi
Sağa sola bakmak gibi
Evet strese bağlı egzama ve de aritmi var bende
Keratokonus acısından baktırdınız mı hiç ?
Evet keratokonus olabilir, korneanın incelmesi ve sivrileşmesi. Göz muayenesinde bu yüzden göz numarası sürekli farklı çıkarNe old bile bilmiyorum
Ben de bir ara kafaya takmıştım miyop'umu, hatta konu da açtım. Nasıl düzelmez, nasıl tedavisi olmaz diye.. Allah beterinden korusun ama durumumuz bu maalesef. Doktorunuz ne diyor bu konu hakkında? Bu arada kafaya takmamaya çalışın taktıkça ilerliyor
Ben bunu bir doktoruma sorayımEvet keratokonus olabilir, korneanın incelmesi ve sivrileşmesi. Göz muayenesinde bu yüzden göz numarası sürekli farklı çıkar
Ben 5 yıl önce 0.50-0.75 ile başlamıştım, şu an 1.50-2.00. Benimkiler orta derece miyop ama çok üzüldüm çok kafaya taktığım için 1 sene içinde tek gözüm 0.50 ilerlemişti. Şu an lens kullanıyorum ve lensin faydalı olduğuna inanıyorum. Bence siz de lensi bir deneyinYaa sizde misizin kaç?
Bana merak etme kör olmazsın diyor
20 derece de var diyor
Durur diyor. Ama tedavisi yok tabii
Keratokonus olabilir misiniz acaba? Benim bir arkadaşımda vardı, lazer ameliyatla artması durduruldu. Her doktor da kolay kolay anlayamıyor Ankara'daysanız gittiği hastaneyi önereyim size.
Ben 5 yıl önce 0.50-0.75 ile başlamıştım, şu an 1.50-2.00. Benimkiler orta derece miyop ama çok üzüldüm çok kafaya taktığım için 1 sene içinde tek gözüm 0.50 ilerlemişti. Şu an lens kullanıyorum ve lensin faydalı olduğuna inanıyorum. Bence siz de lensi bir deneyin
İstanbuldayım canım. Doktorum çok iyi ona danışayım ben bir bu durumu
Tehlikeli mi ?