- 1 Mart 2021
- 250
- 161
- 53
- 39
- Konu Sahibi Ozge Citak
-
İnşallah benimki de geçenlerden olur. Teşekkür ederimBende de olmustu bir dönem simdi kayboldu kendiliğinden, doktor normal olabilir herkeste gecer geri gelir bir sorun yok demisti
Tek gözde mi iki gözünüzde de varmı? Ne zamandır oluyor? Çok can sıkıcı bir durum ben hala alışamadım. Geçmesini temenni ediyorum.Bendede var hep sanki hep birşeyler yürüyor gözümün önünde hep bir duman var siyah siyah bulutlar böcekler yürüyor sanki
İki gozumdede var yıllardan beri. alıştım ben artık az uyuyorum tansiyonum da hep düşüktür bunu bağlıyorum ..Tek gözde mi iki gözünüzde de varmı? Ne zamandır oluyor? Çok can sıkıcı bir durum ben hala alışamadım. Geçmesini temenni ediyorum.
Belkide. Geçer inşallah sizinki de. Ben de de örümcek ağı gibi ip gibi bir şeyler de var. Göz bozukluğunuz var mı sizinİki gozumdede var yıllardan beri. alıştım ben artık az uyuyorum tansiyonum da hep düşüktür bunu bağlıyorum ..
Hayır yok gözlerim gayet iyi görür gözden olduğunu düşünmedim o yüzden ben sitresli panik biriyim ve dediğim gibi az uyuyorum buna bağladım hep bu yıl gitmek istedim pandemi girdi gidersek şayet bilgilendirelim birbirimizi şuan bile var budurumBelkide. Geçer inşallah sizinki de. Ben de de örümcek ağı gibi ip gibi bir şeyler de var. Göz bozukluğunuz var mı sizin
Benim gözümün önünde hep Mario yürüyorArkadaşlar 2 aydır gözümün önünde siyah nokta ve örümcek ağı benzeri uçuşmalar var. Gökyüzüne baktığımda şeffaf olanlarından da görüyorum. Bu durumu yaşayıp zamanla düzelen var mı? Ben çok takıldım bu konuya.
Ben de stresli ve paniğimdirHayır yok gözlerim gayet iyi görür gözden olduğunu düşünmedim o yüzden ben sitresli panik biriyim ve dediğim gibi az uyuyorum buna bağladım hep bu yıl gitmek istedim pandemi girdi gidersek şayet bilgilendirelim birbirimizi şuan bile var budurum
Benim gözümün önünde hep Mario yürüyor
Hiç öyle dusunmemistim hastalık mı diye
Benim gözümün önünde hep Mario yürüyor
Hiç öyle dusunmemistim hastalık mı
siyah bir nokta
Bazende ışık şeklinde mi
Bir kaç siyah nokta var. Güneşli havalarda ekstra gökyüzünde gördüklerim parlak şefaf. Evde siyah olanları da görüyorumsiyah bir nokta
Bazende ışık şeklinde mi
Benimkiler de gelip kayıyorlar oraya buraya. Ama devamlı varlarBendede var 4gundur ara ara gelip gidiyorbende dedim tansiyondanmi bilemedim ama bi goz doktorunada gidicem zaten uzagi cok iyi goremiyorum yillardir -1,5 derece fln.. tv bakarken araba surerken gozluk takmam gerekiyor o nedenle
Allah korusun ben retine yirtilmasimi diye korktum acikcasi ilk ama sanirim o daha farkli
37 çözümü yokmu peki sıvıyı düzeltmeninBen de stresli ve paniğimdirYakınım vefat ettikten sonra göz ağrısı ve ardından siyah uçuşmalar başladı. Ben gittim doktora. Gözde olan vitreöz sıvısında sorun olunca olurmuş kimisinde de kalıcı olurmuş.Kaç yaşındasınız
Yokmuş. Doğduğumuzda var olan bu sıvıyı ömür boyu kullanıyormuşuz37 çözümü yokmu peki sıvıyı düzeltmenin
bende yıllardır oluyorBir kaç siyah nokta var. Güneşli havalarda ekstra gökyüzünde gördüklerim parlak şefaf. Evde siyah olanları da görüyorum
Sadece dışarda mı görüyorsunuz ev de de görünüyor mu? Alıştınız mıbende yıllardır oluyor
arada geliyorSadece dışarda mı görüyorsunuz ev de de görünüyor mu? Alıştınız mı
Alışıyorsunuz bir şekilde. Evde, dışarıda, kitap okurken, telefona bekarken yani her zaman oluyor. Işığın az olduğu ortamlarda olmuyor.Gözünüzde bozukluk var mı?
Alıştınız mı? Farketmediğiniz gün oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?