Göz önünde ıçuşması olanlar

Ozge Citak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
250
161
53
39
Arkadaşlar 2 aydır gözümün önünde siyah nokta ve örümcek ağı benzeri uçuşmalar var. Gökyüzüne baktığımda şeffaf olanlarından da görüyorum. Bu durumu yaşayıp zamanla düzelen var mı? Ben çok takıldım bu konuya.

Tansiyon olabilir. Benim doktorum diyordu. Gözünün önünde siyah noktalar veya bulanık görürsen tansiyonunu ölçtür demişti. Aile doktorunuza bir görünün belki basit birşeydir. En azından rahatlarsınız. Çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Doktor göz sıvısından kaynaklı, kiminde geçer kimisinde kalır dedi. Geçenler varsa bir umut olur belki bana da

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Doktor göz sıvısından kaynaklı, kiminde geçer kimisinde kalır dedi. Geçenler varsa bir umut olur belki bana da
Bilgisayar ekranına çok baktığımda benim de öyle oluyor
Ne kadar sürüyor peki

Ne kadar sürüyor peki
Öyle oldugunu hissettiğim anda gözlerimi dinlendiriyorum o gün içinde geçiyor ama sizin 2 aydır kesintisizse tekrar başka doktora muayene olun bence

Göz sıvısında bulunan proteinler olduğunu okumuştum.Aradan bana da olur yani genelde çoğu kişide olan bir durumdur sanırım.

Göz sıvısında bulunan proteinler olduğunu okumuştum.Aradan bana da olur yani genelde çoğu kişide olan bir durumdur sanırım.
Arada olur derken? Benim gibi 2 ay falan oldu mu? Hiç geçmeyecek diye endişeleniyorum. İnşallah bir gün bir zamanlar vardı ama geçti derim

Arada olur derken? Benim gibi 2 ay falan oldu mu? Hiç geçmeyecek diye endişeleniyorum. İnşallah bir gün bir zamanlar vardı ama geçti derim
İki ay sürekli olmadı ama dediğim gibi bazı zamanlar eşime de bana da oluyor.Bilgisayar ve telefon ekranına fazla bakmayın, gözlerinizi dinlendirin birde kafaya çok takmayın Vücudumuz bazen değişik tepkiler verebilir.Sizi biraz evhamlı gördüm.

Ay o siyah noktalar bende de var önce bir taneydi sadece sağ gözde şimdi iki tane de sol gözde var. 2-3 kere falan gittim göz doktoruna hepside aynı şey söyledi Herhangi bir zararı yok ama geçmez kalıcı bir durum dediler. Malesef bununla da yaşamaya katlanıyorsun bir şekilde. Ama niye olduğunu bilmiyorum.

Bende de olmustu bir dönem simdi kayboldu kendiliğinden, doktor normal olabilir herkeste gecer geri gelir bir sorun yok demisti

Kıl

kış aylarında güneş az olduğu için, koyu renklerin hakim olduğu yerlerde falan olmuyor geçti sanıyorsun ama Güneşli ortamlarda, beyaz Ve açık Renklerin hakim olduğu ortamlarda belirgin oluyor.

Gözünüzde bozukluk var mı?
Alıştınız mı? Farketmediğiniz gün oluyor mu?

Biraz fazla takıldım bu konuya haklısınız

Bende de var.güneşli havalarda ve beyaz renkli yerlerde belli oluyorlar. Bir süre sonra alısırsınız. Beni de rahatsız ediyor bazen.gözümü kapatıp parmaklarımlaasaj yaptıgımda geciyor biraz.denemenizi tavsiye ederim

Kıl

kış aylarında güneş az olduğu için, koyu renklerin hakim olduğu yerlerde falan olmuyor geçti sanıyorsun ama Güneşli ortamlarda, beyaz Ve açık Renklerin hakim olduğu ortamlarda belirgin oluyor.
Ben gündüz saatlerinde evde de görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…