valla suya dayanıklı makyaj çıkartıcıları alın iki renkli oluyor maybeline loreal ve son olarak diadermine aldım sanırım en memnun kaldığım diadermine oldu .
zeytinyağı ile temizliyorum.memnunum.
Bioderma Sensibio H2O 500 ML... nivea , olay , loreal , diadermine hatta lancome yi bile denedim.. biodermadan daha iyi sonuç alabildiğim göz makyaj temizliyecisi bulamadım ya da bana uygun bulamadım diyeyim..2 li paketleri ile indirim zamanı alınırsa sanırım 1 senelik ihtiyacı karşılar :)))
onun dışında makyaj temizliği için sırasıyla:) makyaj temizleme mendilleri , yuz temizleme jeli (ben monteil kullanıyorum) , garnier 3 ü bi arada temizleyici (ki bunu da peeling olarak kullanıyorum ) ve tonik (monteil) ohhh misssss :)
Merhaba
Bioderma eczanelerde mi satılıyor acaba?
ben eczaneden alıyorum , ama bazı alışveriş sitelerinde kampanyaya giriyor 1 alana 1 bedava olarak...bir dahakini alışveris sitelerinden temin etmeyi düşünüyorum . Eczanede her zaman kampanya olmayabiliyor. :S
eğer sahne makyajı (!) :) kadar yoğun makyaj yoksa bebek şampuanı da gayet iyi temizleyici olabiliyor.
bende aldım , denedim bir kaç seferdir hiç de fena değil.... üstelik gramaj olarak tercih sebebi de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?