- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
maybelinein göz makyajı temizleme losyonuyla temizliyorum.
ben ondan aldm a101den ama hiç işe yaramadı.temizlemedi geri verdim ya.bn mi yanlış kullndım ki acaba:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maybelinein göz makyajı temizleme losyonuyla temizliyorum.
Kızlar pardon, şimdi dank etti kafama! Gül suyunu 2/3 yazacağıma 1/3 yazmışım. Yani gül suyu zeytinyağından daha fazla olacak şişede. Umarım daha denememişsinizdir çok geç kalmamışımdır inşaallah düzeltme için. Matematiğim hep çok kötü olmuştur ya zaten
merhaba,aldığım paketin üzerinde sağlık bakanlığı onaylı ve dermatolojik olarak test edildiği yazıyor.Bu ürün sadece eczanelerde satıldığı için bana güvenilir geldi .Siteyi de inceleyince içim açıkçası rahat .Umarım yardımcı olabilmişimdir.
aynen katılıyorum. Loreal ve lancome, hatta biotherm aynı firmaya ait zaten bildiğim kadarıyla. Alakasız ama ben de çok beğenerek maybeline rimel almıştım sonra peta nın sitesinde animal testing yapan firmalardan olduğunu öğrendim. Bi daha da almam artık. Hatta mac de vardı listede, çok gıcık oldum
gül suyu şişenin üçte ikisi oranında olacak, geriye kalan üçte bire de zeytinyağı koyulacak canım. Rica ederim, iline yararsa ne mutlu bana. geç cevap yazdığım için de kusura bakma lütfen. Bugün yine makyajımı bu formüle temizlemedim ve acaip mutluyum, best makeup remover ever diyorum
bende loreal göz makyaj temizleyicisini kullanıyorum. önce onunla silip sonra lorealin yüz temizleme jeliyle yıkıyorum. sonrada gülsuyu kullanıyorum. temizlikten sonra gülsuyunu tavsiye ederim çok faydalı ve doğal :)