Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de dalin kullanıyorum makyaj temizlemek için. göz doktorları da bebek şampuanlarını öneriyormuş
aynen canım benimki de dalin :) doktorların da özellikle önerdiğini bilmiyodum..demek doğru yoldaymısız
dalini nasıl kullanıyorsunuz tam olarak bildiğimz şampuanı temzleme jeli gibi mi
dalini nasıl kullanıyorsunuz tam olarak bildiğimz şampuanı temzleme jeli gibi mi
badem sütü en ideali ben çok memnunum tavsiye ederim
ben makyaj temizleme ürünü niyetiyle kullanıyorum açıkçası :) bildiğimiz şampuan dalin 'i yüz yıkama jeliymiş gibi kullanıyorum...
pamuklu çubuğa bebek şampuanı dökerek göz makyajını temizleyebilirsin ayrıca hiç makyaj yapmasan bile ara ara bu şekilde kirpik diplerini temizlemek faydalıymış. bana bu yöntemi göz doktorum tavsiye etmişti.
pamuk çubukla sürcez sonrada durulama yani ?
Waterproof göz makyajı temizleyiciyle silerim...
Bunun için tek bir gözüme 2-3 pamuk kadar harcarım genelde... Pamukta eser miktarda rimel ve/veya far kalıntısı kalana kadar temizlerim... Bununla da yetinmem kulak pamuğu yardımıyla alt kirpik dibimden geçerim, yine eser miktarda kalem kalıntısı kalana dek...
Biraz takıntılıyımdır makyaj temizleme konusunda... Öyle "Yüzümü jelle yıkarsam da makyajımı temizlemiş olurum" anlayışı bana çok uzak, içim almaz...
Göz makyajımı tatmin edici düzeyde temizledikten sonra son faz olarak yüzümü yüz yıkama jeliyle yıkar, göz altı nemlendiricimi sürer ve işlemi tamamlarım.
söyle adam gibi güzel kirpiklerimi dökmeyen bir göz makyaj temizleyici bulaadim Douglastan sunu siparis verdim yüz icinde kullaniliyor umarim güzeldir ve dökmez pofff
Eki Görüntüle 1006754
Canım yves rocher'in göz makyaj temizleyicisini kullan hem bitkisel hem çok iyi temizliyor.hayvansal hiç bir madde içermemesi de insanı rahatlatan bir unsur..bana güven çok iyi. :)