Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla suya dayanıklı makyaj çıkartıcıları alın iki renkli oluyor maybeline loreal ve son olarak diadermine aldım sanırım en memnun kaldığım diadermine oldu .
zeytinyağı ile temizliyorum.memnunum.
Bioderma Sensibio H2O 500 ML... nivea , olay , loreal , diadermine hatta lancome yi bile denedim.. biodermadan daha iyi sonuç alabildiğim göz makyaj temizliyecisi bulamadım ya da bana uygun bulamadım diyeyim..2 li paketleri ile indirim zamanı alınırsa sanırım 1 senelik ihtiyacı karşılar :)))
onun dışında makyaj temizliği için sırasıyla:) makyaj temizleme mendilleri , yuz temizleme jeli (ben monteil kullanıyorum) , garnier 3 ü bi arada temizleyici (ki bunu da peeling olarak kullanıyorum ) ve tonik (monteil) ohhh misssss :)
Merhaba
Bioderma eczanelerde mi satılıyor acaba?
ben eczaneden alıyorum , ama bazı alışveriş sitelerinde kampanyaya giriyor 1 alana 1 bedava olarak...bir dahakini alışveris sitelerinden temin etmeyi düşünüyorum . Eczanede her zaman kampanya olmayabiliyor. :S
eğer sahne makyajı (!) :) kadar yoğun makyaj yoksa bebek şampuanı da gayet iyi temizleyici olabiliyor.
bende aldım , denedim bir kaç seferdir hiç de fena değil.... üstelik gramaj olarak tercih sebebi de olabilir