bende makyözüm ama makyajların çok alaturka geldi banaEki Görüntüle 1319141 Eki Görüntüle 1319144 Eki Görüntüle 1319145 Eki Görüntüle 1319141 Eki Görüntüle 1319144 Eki Görüntüle 1319144 Eki Görüntüle 1319145 Eki Görüntüle 1319141
sitede var yaptığım gelin makyajları bakabilirsin... ve malesef sürekli burada ki yarışmaları takip edemiyorum bu yüzden katılamıyorum... prof. göz makyajı bu şekilde olur.. örnek olsun ... kötü eleştirileride dikkate alın geliştirin kendinizi...
Maşallah Demeden gecmek istemedim :)5.numaralı aday
evetttt daha güzel...hayır madem o tarz bir eleştiri yapıyorsun...öyle bir makyaj sunki .. evet diyelim haklıymışş yaptığı eleştirilerde...yok annemm atıp tutmak sadece...bende senin eleştirini okurken gerçekten çok iyi makyaj yaptığını düşünmüştüm üzgünüm ama 1. olan arkadaşın makyajı senin makyajından kat kat güzel
Teşekkür ederim canım:) sen katılsan kazanamazdım elbette:Koalina cnm makyajın çok güzel olmuş tebrik ederim
saol cnm o senin güzel görüşün seninkide harikaaa olmuş bayıldımTeşekkür ederim canım:) sen katılsan kazanamazdım elbette:
Saç isteyenler vardı, ben ojeye katılırım ama tabi tırnak uzatmak için biraz vakit lazımkızlar saç yarışmasına ne dersiniz yada oje. hadi m güzellik ve bakım bölümünün müdavimleri fikir istiyorum sizlerden
saçta ne yapalım koalina. en güzel saçmı. en güzel saç modelimi meselaSaç isteyenler vardı, ben ojeye katılırım ama tabi tırnak uzatmak için biraz vakit lazım
Oje olacaksa duyurusu erken yapılsa daha iyi olur bence
Bilemedim ki...Misal örgü, topuz, maşa gibi temalar belirlenip buna uygun modellerle yarışılabilir...saçta ne yapalım koalina. en güzel saçmı. en güzel saç modelimi mesela
yani sen model diyorsun.Bilemedim ki...Misal örgü, topuz, maşa gibi temalar belirlenip buna uygun modellerle yarışılabilir...
O da olabilir tabi:)bende en güzel saç olabilirmi diye düşünmüştüm
En guzel sac olursa eger en uzun sacli kimse kafadan o kazanir diye dusunuyorumbende en güzel saç olabilirmi diye düşünmüştüm
Link wersene cnm oylayalim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?