• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Göz Makyajı Yarışması: Gece Makyajı

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yemin ederim dün 1 saat uğraştım. Çok güzel yaptım makyajı. Fotoğrafı bir çektim, makyajla alakası yok. Hiçbir detay belli değil. Profesyonel makine şart sanırım.
aynen çok sıradan çıkıyor ben bir de telefondan çektim...çözünürlük yerlerde..neyse bakalım artık ne olduysa :))

Ben de gönderdim...
Herkes gibi benim de içime sinmedi ama olsun:)
Devamında daha iyi fotolar yollarız hepimiz.

sanırım 7 kişi olmuşuzdur :) ben bu gün iki deneme yaptım birincide o kadar sürdüm sürdüm fotoyu bir çektim baya bildiğin günlük olmuş :)

kullandığım renkle ilgili hiç ip ucu vermiycem :) ama beklentimin altında bir sonuç aldım.canım sağ olsun yakın zamanda arabic yada fantastic makyaj yarışması olmasını diliyorum

evetttt. 9 yarışmacı oldu. hepsi biirbirinmden iddialı ve güzel makyajlar yapmışlar. demedi demeyin,süper bu kızlar

yarışma sonrası hangi makyaj kime ait açıklancakmı bence açıklanmalı oylama sırasında açıklanmaması çok iyi adil oylama adına da sonrasında öğrencekmiyizz
sonra açıklayacağım. ama yarıışma boyunca asla kimlik bilinmeyecek.
özelden falanda lütfen kimse ben buyum demesin ki şu yarışma adil olsun ..
bu arada 10 oldu katılan..

Ben yarismiyorum ama çok merak ediyorum fotonlar burada paylasilmiycak mi:KK14:

ee yarın olmuş nerede ki yarışma sayfası, açılmışsa bir link atar mısınız a dostlar, meraklandım ben de

Back