Göz makyajı kadını mısınız? Yoksa dudak makyajı kadını mı?

kalem ve yoğun rimeli çok seviyorum. göz kalemi olarak emilly diye bir marka var 6 yıldır onu kullanıyorum.hafif yağlı sürmesi kolay. diğer markalardakileri rahat kullanamıyorum.

Ben hiçbişey sürmem genelde.sadece bi nemlendirici sürer çıkarım o kadar.ama şu buğulu siyahıms8her neyse)ı göz makyajını çok beğenirim özendiğim de oluyo ama bi türlü yapamadım gitti:::)

hmmm zor bir soru olmuş :44:44:
makyaj yapmak için vaktim olmadığında dudak, vaktim olduğunda ise göz makyajı kadınıyım :KK9::KK9:

Seçim yapamam. Eyeliner ve ruj. Zaten bunlar dışında makyaj yapmam. Bıraktım artık gerçi. :)

sanırım ben kesinlikle göz makyajı kadınıyım :)
rujum pembe dışında bi renk olunca çok abartı görünüyor , bende o abartılığı gözlerime yapmayı tercih ediyorum :KK70:

Allık kadını :KK9: Bir allık olup yüzümü renklendirse; gözler zaten iri dudaklarda gayet dozunda, kurtarıyoruz her türlü.. Şaka maka göz makyajı çok seviyorum, ama göze sürünce dudağada sürüyorum.. ama dudağa sürünce göze çokda gerek duymuyorum..

Allık kadını :KK9: Bir allık olup yüzümü renklendirse; gözler zaten iri dudaklarda gayet dozunda, kurtarıyoruz her türlü.. Şaka maka göz makyajı çok seviyorum, ama göze sürünce dudağada sürüyorum.. ama dudağa sürünce göze çokda gerek duymuyorum..

göz makyajı tabi ki.... dudak makyajı kadını olmak isterim bana hic yakısmıyor ama :a

Son düzenleme:
X