Göz makyajı kadını mısınız? Yoksa dudak makyajı kadını mı?

ben eyeliner süremiyorum.bir kere bir arkadaş sürmüştü de millet dalga geçmişti.çünkü gözlerim iri siyah bir de altı üstü siyahlaştırınca çok koyu oluyor.yüzümün yarısı göz gibi oluyor.ben kıyafete göre bir far sürerim bir de rimel sonra kirpiklerimi kıvırcıklaştırırım.dudağıma da hafif tonarda bir ruj sürerim tüm makyajım budur.:KK17:

DUdaklarim gereksiz tombul oldugu icin nudeden baska bir renk yakismiyor maglesef ki. Bi de kirmizi ruj dislerimi dahada sari gosteriyor:KK43: o yuzdn eyeliner candir.

gözlük kullandığım için nedense pek göz makyajı yapasım gelmiyo benim sanki fark edilmicekmiş gibi geliyo :KK1: .o yüzden sadece rimel sürüyorum. zaten allık fondoten falan da hiç kullanmam. tek makyajım rimel ve ruj. bir seçim yapmam gerekse ruju seçerim:KK51:

Aslında tam bir ruj hastasıyımdır. Kaç tane rujum olursa olsun hiç doymam, sürekli yenilerini almaya çalışırım.

Ama yeşil gözlü olduğum için tam bir göz makyajı kadınıyım diyebilirim. Siyah, lacivert, mürdüm, kahve, bronz... tonlarını çok kullanırım göz makyajında ve dumanlı makyajı kendime çok yakıştırıyorum. :KK12:

ben göz makyajı kadınıyım. Makyajımın 1 saatini göze harcarım sırf:KK1: Ama makyaj bitince ahanda budur derim. Gözlerim yeter benim bee:KK14:

gözlerim yeşil, beyaz tenliyim kaş ve kirpiklerim kumral ve az sayılabilir..
mecburen göz makyajına ağırlık veriyorum kahve kaş kalemi, kahve ve gri göz kalemlerini tercih ederim en çok.
siyah biraz günlük makyajda ağır geliyor bana...
ruj olarak da çok koyu olmayan tonlar tercih ederim arada da kıyafete göre kırmızı bordo kullanırım o kadar.

bence bu aslında fiziksel bir konu şahsen gözlerim güzel gözlerimi ön plana çkarmak için göz makyajı yaparım.dudaklarımda kötü değil ama ince.bir de benim için anlamlı bakışlar çok önemli.

Allık kızıyım ben :)
Ne göz makyajına çok önem veririm, dudağıma asla ruj sürmem.
Ama kimse beni evden allık sürmeden çıkartamaz. :KK1:

o günkü keyfime göre değişiyor ya da giyimime göre de
bazen göz bazen dudak, o gün hangisine ağırlık verdiysem diğeri daha silik kalıyor, ikisine birden iddialı makyaj yapmayı sevmiyorm

Ben sadece rimel ve göz kalemi sürerim. Dudaklarıma kırmızı ya da koyu pembe ruj süremiyorum nedense. Bana yakışmıyor,yüzümde çok patlıyormuş gibime geliyor
Ki köfte dudaklı da değilim. Küçük ve dolgun dudaklarım var ama çok da dolgun değil. Bu yüzden pek ruj süremiyorum. Neden olduğunu bir türlü çözemedim :KK43:

Göz makyajı yapmayı daha çok sevsem de dudak makyajı kadınıyım.
Ruj sürmeyince yüzüm renksiz,solgun görünüyo:108:

dudaklarimi cok begenirim ama kalin oldugu icin de surekli ruj suremem, zaten makyaj yapmiyorum fazla. sadece lipstickle kirmizi ve belirgin tutuyorum.
kirpiklerim kisa aslinda maskara surmem lazim ama daha da zarar verir diye surmuyorum. ay ben makyaj yapmiyorum ki of :))) neyse yaptigim gunler lipstick, eyeliner ve maskara seklinde oluyor. o zaman goz makyaji kadiniyim :)

göz makyajı daha çok yakışıyor gözlerim daha güzel olduğu için ön plana çıkarmayı seviyorum.aslında dudaklarım da güzel sayılır ama dişlerim inci gibi olmadığı için cesur davranamıyorum o konuda :KK43:

rimel olmadan asla :) göz kalemini kullanmasam da olur ama rimel sürmeden duramıyorum evde bile sürerim :) koyu renk rujları tercıh etmıyorum zaten acık tonlarda rujlar her zaman daha kibar gösteriyor insanı..

X