Göz makyajı kadını mısınız? Yoksa dudak makyajı kadını mı?

benimde gözlerde biter iş :)
hem ne demişler gözler kalbin aynasıymış:KK52:

ben neyim ozman çözemedim illaki pudra allık veya bir damla bile olsa fondoten sürerim yüzüme.bi yere giderkende çantama sadece rujumu atarım.çok güzel başka neler söylediler makyaj teknikleri hakkında bilgi aldıkça paylaşırsın arkadaşım..

tesekkurler,gözlerim makjı güzel kaldırıyor,bende boyamayı cok sevıyorum,yeni bebşim oldu ,onunda gözler çekik,eşim japonlarım benım, dıyo bu kez:))
ayy maşallah tatlım :nazar: allahım nazarlardan saklasın.. herşeyin hayırlısı:nazar: bende kedi makyajını güzel kaldırırım bi ara atarım :KK53:

ben örtülü oldugum ıcın dıkkat cekıcı bir makyajdan kacınıyorum oncelıkle bu yuzden gunluk

hayatta ruj kullanmam :) ama göz kalemi ve rimel kullandıgım zamanlar yüzüm daha canlı

daha böyle uyanmıs hıssedıyorum öbür türlü renksiz soluk kalıyorum o zaman göz makyajı kadını mı oluyorum :)

ayy maşallah tatlım :nazar: allahım nazarlardan saklasın.. herşeyin hayırlısı:nazar: bende kedi makyajını güzel kaldırırım bi ara atarım :KK53:

tesekkurler canım,pekı bı ara at bakalım:KK66: ben gozlerımın altına ve ustune beyaz far surerım ,sonra sıyah kalemle cerceve yaparım,tabıkıde rımelsız olmaz,gunluk makyajım bu sekılde ...fondoten,allık ve ruj da olur kesın

dudaklarım dolgun oldugundan ruj cok goze batıyor özel gun harıcınde kullanmıyorum rahatsız oluyorum kalem rimel bitiririm ısı:KK36:

Kesinlikle göz dudaklarım zaten ince gözlerimi ön plana çıkarıp dudaklarıma açık renk ruj sürüyorum

kesınlıkle gözz çok dikkat çekiçi gözlerim var çnkü oyzden rmelsız dışarı çıkmam :)

göz...çünkü gözler bakışlarıyla konuşurlar:KK31::KK31:

ve bu bakışlara biraz güzellik katmak ifadeyi tamamen değiştirir bi siyah kalem yeterli:KK31::KK31::KK31:

kesinlikle göz makyajı çok önemli. eyeliner rimel allık ve dudak nemlendiricisi günlük makyajda favorilerim :KK12:

ben göz kadınıyım sanırım.dudaklarım daha güzel ama rahatsız oluyorum bi şey sürünce dudağıma :KK70:

X