Göz makyajı kadını mısınız? Yoksa dudak makyajı kadını mı?

Ayniyiz. :KK1:
Ama son zamanlarda en cok göz makyaji yapar oldum ben. Üst göz kapagima ve kirpik dibine göz kalemi sürüp dagitiyorum ve rimel sürüyorum. Tam görünmedigi icin far sürmüs gibi duruyor ama hos oluyor.

arada bende göz makyajımı böyle yapıyorum. dediğin gibi far sürmüş gibi hoş oluyor. :)

göz makyajı ama sadece göz kalemi,rimelle...başkad da makyaj yapmma zaten dudaklarım da dolgun ve kırmızı kendiliğinden...ruj sürersem çok dikkat çekici oluyor diye utanırım süremem:21:

Bende göz makyajı yapıyorum genellikle özellikle eyelınersiz asla bi göz makyajı düşünemem herkes nasıl yaptığımı soruyo ve bana çok yakıştığını :KK12:

göz makyajı,ruju tutamıyorumki bir türlü az ve sık yerim sürekli atıştırma modunda ruj mu kalır :131:

bende göz makyajı ,, siyah kalem ve mavi rimel çok hoşuma gider. gözlerime makyaj yaparsam dudaklarıma hiçbişi yapmam abartı duruyo. bazen sadece bordo ruj kullanırım gözlere bişi yapmam :KK12:

kesinlikle göz makyajı kadınıyım
kalem ve rimelden vazgecmem:KK16:

Selam kızlar ,

Gecen hafta ben ve birkaç arkadaşım makyaj kursuna gittik..Ordaki makyoz kadın güzel teknikler gösterdi..Azda olsa bişeyler öğrendim..Aynı zamanda hangi imaj bayanı olduğumuda öğendim...

Bizim Türk hatunlarımız ve diğer asya kadınları göz makyajına çok önem veriyorlarmış..yani çantamızda en çok kalem rimel far bulundururmusuz..Fransız kadınları ise sadece dudak kadınıymış.Göze fazla bişey yapmadan bir rujla günü kurtarabiliyorlarmış..Benim iki arkadaşım göz kadını secildi.bende dudak kadını:KK37: ki dudaklarım aslında kalında değil..orta şeker..

sizler aynaya baktığınızda kendinize ne hükmü verirsiniz peki..yani ben bir kalemle işi götürürmüyüm..yada dudaklarım bana yeter..etrafı yakarmı diyenlerdensiniz?

Aynada ne görüyorsnuz?her ikisi die bir seceneğimizde yok bu arada:KK68:

göz derim ben..çünkü insanlarla göz temasına çok dikkat ederim konuşurken.hem ciddiyet hem güven açısından işyerimde de özel hayatımda da gözlere çok önem veririm ruj bana itici geliyor nedense..

benim dudaklarım gözlerime göre iri dudaklarıma canlı renk sürüp gözüme hafif bir kalem ve rimel yeterli...far kullanmıyorum

ikisidee..gözlerim iri dudaklarımda bana göre kalın sayılabilecek gibi:)
göze yoğunluk verirsem dudağı matlaştırıyorum..dudaklar fora ise gözüme sadece rimel yeterli oluyor

genelde göz:)
göz belirginleşince yüz daha belli oluyor.

ama
mat kırmızı ruj da hiç fena değil hani :)

dudak diyorummmm :KK54: ona daha çok önem veriyorum birşey yediğimde hemen tazelemeye gidiyorum su mu içtim onda bile rahat edemiyorum en azından bi parlatıcı olcak yoksa rahat edemiorum kurumuş gibi geliyor ve kuru dudaklar beni hep itmiştir.... diş fırçasıyla kan dolaşımı artırır vazelinle nemlendirir üzerine parlatıcı yada ruj mutlaka sürerim :KK16:

Göz :)

Onlarla dakikalarca hiç üşenmeden uğraşabilirim :) Far kullanmayı sevmem ama kalem, dipliner ve maskara vazgeçilmezim :)

dudaklarıma hiçbir şey sürmem
gözlerde aydınlatıcı kalem ve rimel kesinlikle yaparım ama....

zaten ya gözü ya dudagı ön plana cıkaracaksın 2si birden olunca palyaço gibi boyalı oluyorsun

X