- 15 Eylül 2022
- 1.768
- 855
- Konu Sahibi Anaymbenana
Kızlar sabah uyandığımda göz kapağım davul gibi şişmişti.. çay fosasini makyaj pamuguyla ıslatıp üzerine koydum baya şişi aldı ama hem ağrıyor hemde biraz şiş..ne yapsam geçer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa başıma geliyor daha önce hiç sismemisti sağolun teşekkür ederimAlerjiktir muhtemelen.
Saglik ocagina gidin, damla veriyorlar
İlk defa başıma geliyor daha önce hiç sismemisti sağolun teşekkür ederim
Sizede çok geçmiş olsun..şuan baya şişi indi ama kızarık hafif şişlikte var tabii.. dün gece sivilce için krem sürmüştüm elimde bulaşığı kalıp elime yedirmistim acaba gece parmağımı gözüme falan mı soktum diye düşündümCok gecmis olsun..ben 15 yildir her sene aynisini yaşıyorum .
Kendi kendine de geciyor ama damla daha hızlı etki ediyor
Dün evdeydim ama pazar günü bahcedeydim..pazar günü toz kaçmış olsaydı dün olması gerekmez miydi? Birde yeni rimel almıştım cumartesi günü sürdüm acaba o falan alerji yapmış olabilir mi?Toz falan mi kaçtı
Sizede çok geçmiş olsun..şuan baya şişi indi ama kızarık hafif şişlikte var tabii.. dün gece sivilce için krem sürmüştüm elimde bulaşığı kalıp elime yedirmistim acaba gece parmağımı gözüme falan mı soktum diye düşündüm
Rimel yapıyor. Toz kacmis cikmis da olabilir goz cok cok narin bir organDün evdeydim ama pazar günü bahcedeydim..pazar günü toz kaçmış olsaydı dün olması gerekmez miydi? Birde yeni rimel almıştım cumartesi günü sürdüm acaba o falan alerji yapmış olabilir mi?
Kendiliginden şişi indi biraz kızarıklık var hafif de kaşınıyor..yarin doğum günü partimiz var inşallah sabaha yine sismezOda olabilir tabii
Öyle tabi rabbim beterinden korusun bunada şükür ne diyelim şimdi şişi kalmadi biraz kızarıklık var kaşınıyor inşallah geçerRimel yapıyor. Toz kacmis cikmis da olabilir goz cok cok narin bir organ
Kendiliginden şişi indi biraz kızarıklık var hafif de kaşınıyor..yarin doğum günü partimiz var inşallah sabaha yine sismez
İnşallah teşekkür ederim yardımınız içinAlerjiko zaman :) umarim tekrarlanmaz
Arpacık gibide değil sanki yani göz kapagimda öyle bir kabarıklık yok bugün göz altım ve kapağı tamamen şişmiş kızarıklık artmış gözüm inanılmaz derecede acıyor açıp kapatırken batıyor gibi oluyor canım çok aciyorarpacık olabilir. Bir dönem sürekli çıkardı ve kriz geçirirdim her çıktığında sonra kendi kendine geçti.
Arpacık ilk önce şişlik ile başlıyor zaten o asamada damla vs kullanırsan iyi gelir. Ben bilmediğim zamanla şişince hiç birşey yapmamıştım şişlik indi sonra tek bir yer çıkıntılı bir sekilde sis durdu yani arpacık oldu. Sıcak kompress yap sürekli, elini değdirmemeye çalış, doktora gidebiliriyorsan git damla verir o fayda eder.Arpacık gibide değil sanki yani göz kapagimda öyle bir kabarıklık yok bugün göz altım ve kapağı tamamen şişmiş kızarıklık artmış gözüm inanılmaz derecede acıyor açıp kapatırken batıyor gibi oluyor canım çok aciyor
Dün çok kaşınıyordu ben kasidikca gözüm daha da yandı sabaha zaten hem şişmiş hemde kızarıklıgi artmıştı aynadan bakınca iki gözüm çok orantısız duruyor biri büyük biri şiş ve küçücük yarın inşallah doktora gideceğim teşekkür ederimArpacık ilk önce şişlik ile başlıyor zaten o asamada damla vs kullanırsan iyi gelir. Ben bilmediğim zamanla şişince hiç birşey yapmamıştım şişlik indi sonra tek bir yer çıkıntılı bir sekilde sis durdu yani arpacık oldu. Sıcak kompress yap sürekli, elini değdirmemeye çalış, doktora gidebiliriyorsan git damla verir o fayda eder.
aynen kaşıntı oluyor, göz kapağını acamama, göz sulanması vs oluyor. Doktora gidin kesin.Dün çok kaşınıyordu ben kasidikca gözüm daha da yandı sabaha zaten hem şişmiş hemde kızarıklıgi artmıştı aynadan bakınca iki gözüm çok orantısız duruyor biri büyük biri şiş ve küçücük yarın inşallah doktora gideceğim teşekkür ederim
Yarın gideceğim çünkü artık acısına dayanamıyorumaynen kaşıntı oluyor, göz kapağını acamama, göz sulanması vs oluyor. Doktora gidin kesin.