Göz kapağım şişti 😭

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.768
855
Kızlar sabah uyandığımda göz kapağım davul gibi şişmişti.. çay fosasini makyaj pamuguyla ıslatıp üzerine koydum baya şişi aldı ama hem ağrıyor hemde biraz şiş..ne yapsam geçer?

Cok gecmis olsun..ben 15 yildir her sene aynisini yaşıyorum .
Kendi kendine de geciyor ama damla daha hızlı etki ediyor
Sizede çok geçmiş olsun..şuan baya şişi indi ama kızarık hafif şişlikte var tabii.. dün gece sivilce için krem sürmüştüm elimde bulaşığı kalıp elime yedirmistim acaba gece parmağımı gözüme falan mı soktum diye düşündüm 😂

arpacık olabilir. Bir dönem sürekli çıkardı ve kriz geçirirdim her çıktığında sonra kendi kendine geçti.

Benim de aklıma arpacık geldi.
Dr .önerisiyle , sarımsağı kesip hafif sıkıp (suyu gelecek) göz kapağına, yani dış kisima sürüyorum, geçiyor. Ilk farkettigimde ,yaptığımda fayda ediyor.
Geçmiş olsun

arpacık olabilir. Bir dönem sürekli çıkardı ve kriz geçirirdim her çıktığında sonra kendi kendine geçti.
Arpacık gibide değil sanki 🤦🏻‍♀️ yani göz kapagimda öyle bir kabarıklık yok 🥲 bugün göz altım ve kapağı tamamen şişmiş kızarıklık artmış gözüm inanılmaz derecede acıyor açıp kapatırken batıyor gibi oluyor 😭canım çok aciyor 😭

Arpacık gibide değil sanki 🤦🏻‍♀️ yani göz kapagimda öyle bir kabarıklık yok 🥲 bugün göz altım ve kapağı tamamen şişmiş kızarıklık artmış gözüm inanılmaz derecede acıyor açıp kapatırken batıyor gibi oluyor 😭canım çok aciyor 😭
Arpacık ilk önce şişlik ile başlıyor zaten o asamada damla vs kullanırsan iyi gelir. Ben bilmediğim zamanla şişince hiç birşey yapmamıştım şişlik indi sonra tek bir yer çıkıntılı bir sekilde sis durdu yani arpacık oldu. Sıcak kompress yap sürekli, elini değdirmemeye çalış, doktora gidebiliriyorsan git damla verir o fayda eder.

Arpacık ilk önce şişlik ile başlıyor zaten o asamada damla vs kullanırsan iyi gelir. Ben bilmediğim zamanla şişince hiç birşey yapmamıştım şişlik indi sonra tek bir yer çıkıntılı bir sekilde sis durdu yani arpacık oldu. Sıcak kompress yap sürekli, elini değdirmemeye çalış, doktora gidebiliriyorsan git damla verir o fayda eder.
Dün çok kaşınıyordu ben kasidikca gözüm daha da yandı sabaha zaten hem şişmiş hemde kızarıklıgi artmıştı 🤦🏻‍♀️ aynadan bakınca iki gözüm çok orantısız duruyor biri büyük biri şiş ve küçücük😂😂 yarın inşallah doktora gideceğim teşekkür ederim 🤍

Dün çok kaşınıyordu ben kasidikca gözüm daha da yandı sabaha zaten hem şişmiş hemde kızarıklıgi artmıştı 🤦🏻‍♀️ aynadan bakınca iki gözüm çok orantısız duruyor biri büyük biri şiş ve küçücük😂😂 yarın inşallah doktora gideceğim teşekkür ederim 🤍
aynen kaşıntı oluyor, göz kapağını acamama, göz sulanması vs oluyor. Doktora gidin kesin.

X