• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağım için acil yardım

resigned

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
709
32
318
Ankara
Kızlar üst göz kapaklarından ameliyat oldum. Çarşamba gün dikişleri aldırıyorum. Dikiş izlerini geçirmek ve kamufle etmek için hangi kremleri önerirsiniz. Bu bölge hassas olduğu için özellikle bu bölgede kullanılabilecek ürünler varsa hemen yazın lütfen.

Resigned geçmiş olsun :) Üst göz kapağına gizli dikiş mi atıldı .Yani içerden tek bir dikiş .Öyle yapıldıysa zaten iz kalması imkansız gibi .Bana kalırsa hiçbir şey sürme, hele makyajı en az 15 gün hiç düşünme.Gözlük kullan yeter.Bir de ne kadar deri alındı kaç mm ?Yağ alındı mı , içerde ayrıca dikiş var mı yazarsan memnun olurum. Umarım çok güzel olur.Sonuçları merakla bekliyorum canım.

Canım, ben sana önceki gün özel mesaj göndermiştim de cevap bekliyordum. Bugün yine gönderecektim özel mesaj almıyor, diye bir uyarı çıktı. Neyse... Canım sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Senin fiyat konusundaki yönlendirmen filan olmasaydı, ben bu ameliyatı hayal bile edemezdim. Sayende hem burnumu hem de göz kapağımı yaptırdım. Çok basit, çok acısız ve çoooook hesaplı bir ameliyat oldu. Ne gözümde ne de burnumda ilk günden beri bir sıkıntım olmadı, şükür. Tek sorunum; hani sen gizli dikiş attır demiştin ya, doktor gizli dikişte kesi izinin çok daha uzun sürede kaybolduğunu söyledi. Ben de ısrar etmedim çünkü çok tecrübeli ve güven verici bir doktor olduğu her halinden belliydi. Şimdi dikiş izlerini nasıl kamufle edeceğim kara kara onu düşünüyorum. Doktor da gözlük kullan, dedi ama burun ameliyatından sonra 2 ay gözlük kullanılmaması gerektiğini söyleyenler var. 15 gün makyaj yapmamak için uzun bir süre değil mi? Ben internetten yara ve dikiş izi için ürünlere baktım. Scarfade, Contratubex, Dermatit ve bir de Avene'nin yara örtücü ve iyileştirici kremini buldum. Özellikle ilk üç ürün çok iddialı görünüyor ama göz kapağında kullanılıp kullanılmayacağına dair bir bilgim yok. Sana özelden de bunları sormuştum ama demek ki bi sorun çıkmış. Bana bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.

Canım, ben sana önceki gün özel mesaj göndermiştim de cevap bekliyordum. Bugün yine gönderecektim özel mesaj almıyor, diye bir uyarı çıktı. Neyse... Canım sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Senin fiyat konusundaki yönlendirmen filan olmasaydı, ben bu ameliyatı hayal bile edemezdim. Sayende hem burnumu hem de göz kapağımı yaptırdım. Çok basit, çok acısız ve çoooook hesaplı bir ameliyat oldu. Ne gözümde ne de burnumda ilk günden beri bir sıkıntım olmadı, şükür. Tek sorunum; hani sen gizli dikiş attır demiştin ya, doktor gizli dikişte kesi izinin çok daha uzun sürede kaybolduğunu söyledi. Ben de ısrar etmedim çünkü çok tecrübeli ve güven verici bir doktor olduğu her halinden belliydi. Şimdi dikiş izlerini nasıl kamufle edeceğim kara kara onu düşünüyorum. Doktor da gözlük kullan, dedi ama burun ameliyatından sonra 2 ay gözlük kullanılmaması gerektiğini söyleyenler var. 15 gün makyaj yapmamak için uzun bir süre değil mi? Ben internetten yara ve dikiş izi için ürünlere baktım. Scarfade, Contratubex, Dermatit ve bir de Avene'nin yara örtücü ve iyileştirici kremini buldum. Özellikle ilk üç ürün çok iddialı görünüyor ama göz kapağında kullanılıp kullanılmayacağına dair bir bilgim yok. Sana özelden de bunları sormuştum ama demek ki bi sorun çıkmış. Bana bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.
Canım benimmmm:)) Özel mesaj ayarlarını düzettim bana yazabilirsin birtanem.Ben sana , özelden detaylı bilgi vereceğim .Ama biraz sonra çünkü yemek hazırlıyorum .İnşallah gece kk ya girersin .Çok öptüm .

Merhabalar bende göz kapagi dü$üklügünden $ikayetciyim Almanyada ya$iyorum doktorla görü$tügümde özele gectigi icin ücreti tamamen kendim ödemeliymi$im oldukca pahaliya maloluyor..mafoldumbenmafoldumben
Ankara'da bu i$te gercekten uzman olan bir göz doktoru bilen varmi acaba yardimci olursaniz cok sevinirim.. Bir haftaya kadar Ankaraya gidicem orada ara$tirip görü$mek istiyorum yardimlariniz bekliyorum bu konuda arkada$lar :Saruboceq::Saruboceq:

merhabe resigned,
bende göz kapagi ve burun düsünüyorum , malesef özel mesaj atamiyorum. Acaba memnunsan kaca mal oldu kime oldu burun icinde önerirmisin. Yazarsan sevinirim. özel mesajda olabilir.
yurdisinda yasiyorum, istanbuldami oldun ve kac gün kaldin.
tesekkürler

Canım bende 7 ay önce gözkapağımdan ameliyat olmuştum, fakat dikişlerin bitiş noktasında ufak sivilce gibi iz kaldı ben gibi görünüyor ve çok rahatsız ediyor. 6 ay contraktubex kullandım hemde günde 4 kez boşuna ama kışa lazer olucam onunla geçiyormuş yaz olduğu için dermotolog yapmıyor leke olma ihtimali varmış.

Canım bende 7 ay önce gözkapağımdan ameliyat olmuştum, fakat dikişlerin bitiş noktasında ufak sivilce gibi iz kaldı ben gibi görünüyor ve çok rahatsız ediyor. 6 ay contraktubex kullandım hemde günde 4 kez boşuna ama kışa lazer olucam onunla geçiyormuş yaz olduğu için dermotolog yapmıyor leke olma ihtimali varmış.

Deme ya! Ay şimdi nasıl moralim bozuldu! Peki sen üst mü yoksa alt göz kapağından mı oldun? İlk günler bir şey kullanmış mıydın?

resigned Simdiden tesekkür ediyorum ilgilenip zaman ayirdigin icin benim icin cok önemli cok rahatsizim bende gözkapagimdan mafoldumben

göz kapagı amelıyatı olan arkadaslar lutfen bana yardım edın dr ısmı ve fıyat hakkında tabı nasıl bı amelıyat kaclutfen acıl yardımınıza ıhtıyacım var
saat suruyo acılımı

resigned ilgin alacan icin tekrar tesekkür ediyorum özel mesajini okudum ben 25 ya$indayim sadece gözkapagimdan sorunum var burnumda bir SIKINTIM yok cok $ükür..
Ayrica doktor tavsiyen icin cok cok cok tesekkür ediyorum.. Bilen birinin ve benim gibi sorunu olupta ayni $eylerin ba$ina gelenleri anlatip bana tavsiyelerde bulunulmasina cok memnun kaldim..
Evet ben 2 gün sonra Ankara'ya gelicem insallah gider gitmezde ilk i$im doktor aramak olucakti ama doktoru sayende buldum,, mutlaka görüsmeye gidicem gizli diki$ uyarin icinde sagol canim uyarmasaydin doktor ne tavsiye etse onu yaptirirdim sanirim..
Birde izler cok rahatsiz edici demissin peki izlerin tamamen kaybolma süresi ne kadar acaba ??
gizli diki$te hicmi iz olmuyor yoksa bir belirti herzaman kaliyormu ? kapagi kaldirttiktan sonra $i$me filanda oluyormu acaba?benim burda olan arkadaslarim kiminde sismis kiminde hicbirsey olmamis acaba neye göre degisiyor?
cok soru sordum özür dilerim ama gözkapagimdan cok müzdaribim bilmiyorumkismile
:Saruboceq: vaktin olunca cevaplayabilirsen cok memnun olucam :Saruboceq:

resigned bu saatte icimi rahatlatti tekrar attigin mesaj ka$ kaldirma konusunu hic dü$ünmemi$tim yani göz kapagi düsüklügü konusunu hic o $ekilde de halledebilecegim aklima gelmemi$ti onuda bir ara$tirayim öyleyse dedigin gibi izler 6 ay sürüyorsa oldukca uzun bir süreymi$ ücreti konusunda uygunmu$ cidden ama iz olayi cekindiriyor beni :(
Peki ayni doktor ka$ kaldirmayla da ilgileniyormu acaba? yoksa ba$ka direk bu i$in uzmaninimi bulmam gerekli sence?
Tekrar tesekkür ediyorum yardimlarin icin opuyorumnanaktan

Canım benim, tabi ki yapar. Kaş kaldırma dediğin nedir ki? Çok basit bi operasyon ve bütün plastik cerrahlar yapıyor.

Tesekkürler Canim doktorun ismini aldim gidip ir görü$me yapicam sayende cok rahat cikicam yola doktor SIKINTISINI atlattim cok $ükür kaydirigubbakcemile4

Kızlar, hiç önemli değil, sorunuz olursa yardımcı olurum seve seve. StreLitzia, doktorun ismini google'da yazıp arat. Kişisel ve klinik bilgilerinin hepsini bulabilirsin. Bazıları doktor ismi yazıyor ama ben bunu etik bulmuyorum. Şu kadarını söyleyim; Ankara'da bunun üzerine doktor yok. Çok beyefendi bi insan. Tanışınca bana hak vereceğini umuyorum.
Malteser, canım sen de İstanbul'a geleceksen resonoire ile iletişime geç, çok faydasını görürsün.

Son düzenleme:
Kızlar, hiç önemli değil, sorunuz olursa yardımcı olurum seve seve. StreLitzia, doktorun ismini google'da yazıp arat. Kişisel ve klinik bilgilerinin hepsini bulabilirsin. Bazıları doktor ismi yazıyor ama ben bunu etik bulmuyorum. Şu kadarını söyleyim; Ankara'da bunun üzerine doktor yok. Çok beyefendi bi insan. Tanışınca bana hak vereceğini umuyorum.
Malteser, canım sen de İstanbul'a geleceksen resonoire ile iletişime geç, çok faydasını görürsün.
Canım benim :) Sana da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Mutlu olmana çok seviniyorum birtanem .

Son düzenleme:
Back
X