Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimmmm:)) Özel mesaj ayarlarını düzettim bana yazabilirsin birtanem.Ben sana , özelden detaylı bilgi vereceğim .Ama biraz sonra çünkü yemek hazırlıyorum .İnşallah gece kk ya girersin .Çok öptüm .Canım, ben sana önceki gün özel mesaj göndermiştim de cevap bekliyordum. Bugün yine gönderecektim özel mesaj almıyor, diye bir uyarı çıktı. Neyse... Canım sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Senin fiyat konusundaki yönlendirmen filan olmasaydı, ben bu ameliyatı hayal bile edemezdim. Sayende hem burnumu hem de göz kapağımı yaptırdım. Çok basit, çok acısız ve çoooook hesaplı bir ameliyat oldu. Ne gözümde ne de burnumda ilk günden beri bir sıkıntım olmadı, şükür. Tek sorunum; hani sen gizli dikiş attır demiştin ya, doktor gizli dikişte kesi izinin çok daha uzun sürede kaybolduğunu söyledi. Ben de ısrar etmedim çünkü çok tecrübeli ve güven verici bir doktor olduğu her halinden belliydi. Şimdi dikiş izlerini nasıl kamufle edeceğim kara kara onu düşünüyorum. Doktor da gözlük kullan, dedi ama burun ameliyatından sonra 2 ay gözlük kullanılmaması gerektiğini söyleyenler var. 15 gün makyaj yapmamak için uzun bir süre değil mi? Ben internetten yara ve dikiş izi için ürünlere baktım. Scarfade, Contratubex, Dermatit ve bir de Avene'nin yara örtücü ve iyileştirici kremini buldum. Özellikle ilk üç ürün çok iddialı görünüyor ama göz kapağında kullanılıp kullanılmayacağına dair bir bilgim yok. Sana özelden de bunları sormuştum ama demek ki bi sorun çıkmış. Bana bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.
Canım, ben sana önceki gün özel mesaj göndermiştim de cevap bekliyordum. Bugün yine gönderecektim özel mesaj almıyor, diye bir uyarı çıktı. Neyse... Canım sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Senin fiyat konusundaki yönlendirmen filan olmasaydı, ben bu ameliyatı hayal bile edemezdim. Sayende hem burnumu hem de göz kapağımı yaptırdım. Çok basit, çok acısız ve çoooook hesaplı bir ameliyat oldu. Ne gözümde ne de burnumda ilk günden beri bir sıkıntım olmadı, şükür. Tek sorunum; hani sen gizli dikiş attır demiştin ya, doktor gizli dikişte kesi izinin çok daha uzun sürede kaybolduğunu söyledi. Ben de ısrar etmedim çünkü çok tecrübeli ve güven verici bir doktor olduğu her halinden belliydi. Şimdi dikiş izlerini nasıl kamufle edeceğim kara kara onu düşünüyorum. Doktor da gözlük kullan, dedi ama burun ameliyatından sonra 2 ay gözlük kullanılmaması gerektiğini söyleyenler var. 15 gün makyaj yapmamak için uzun bir süre değil mi? Ben internetten yara ve dikiş izi için ürünlere baktım. Scarfade, Contratubex, Dermatit ve bir de Avene'nin yara örtücü ve iyileştirici kremini buldum. Özellikle ilk üç ürün çok iddialı görünüyor ama göz kapağında kullanılıp kullanılmayacağına dair bir bilgim yok. Sana özelden de bunları sormuştum ama demek ki bi sorun çıkmış. Bana bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.
Canım bende 7 ay önce gözkapağımdan ameliyat olmuştum, fakat dikişlerin bitiş noktasında ufak sivilce gibi iz kaldı ben gibi görünüyor ve çok rahatsız ediyor. 6 ay contraktubex kullandım hemde günde 4 kez boşuna ama kışa lazer olucam onunla geçiyormuş yaz olduğu için dermotolog yapmıyor leke olma ihtimali varmış.
Canım benim :) Sana da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Mutlu olmana çok seviniyorum birtanem .Kızlar, hiç önemli değil, sorunuz olursa yardımcı olurum seve seve. StreLitzia, doktorun ismini google'da yazıp arat. Kişisel ve klinik bilgilerinin hepsini bulabilirsin. Bazıları doktor ismi yazıyor ama ben bunu etik bulmuyorum. Şu kadarını söyleyim; Ankara'da bunun üzerine doktor yok. Çok beyefendi bi insan. Tanışınca bana hak vereceğini umuyorum.
Malteser, canım sen de İstanbul'a geleceksen resonoire ile iletişime geç, çok faydasını görürsün.