- Konu Sahibi lacivert17
-
Pörsüdü gibi oldu şiş gibi üst kapak kirpiğime kadar indi vaktinde kalem çektiğim yerde şimdi göz kapağım duruyor sarkar haldeGöz kapaklarınız nasi düştü ilk defa duyuyorum
İnşallah çok mutsuz hissediyorum 1 hafta olcak geçmeyince umudumu kaybetmeye başladımBunun kremle olduğunu düşünmüyorum yani bir anda etki edecek bişey değildir. Yüz yogası yapin belki faydası olur
Yorgun vs olabilir misniz? Yani benim gözümle kasim arasi açık alan ama kimi yapısı itabirle daha kisa belki yorgunsunuz ,uykusuz baska faktörler öyle olmuş olabilir miİnşallah çok mutsuz hissediyorum 1 hafta olcak geçmeyince umudumu kaybetmeye başladım
İnşallah çok mutsuz hissediyorum 1 hafta olcak geçmeyince umudumu
Değilim aslında aksine çok uykucu ikizlerim var onlarla bol bol uyuyoruz 1 gece de böyle oldu alerjik belki de ilaçlarım var ama hiç fayda etmedi ona cnm sıkılıyorYorgun vs olabilir misniz? Yani benim gözümle kasim arasi açık alan ama kimi yapısı itabirle daha kisa belki yorgunsunuz ,uykusuz baska faktörler öyle olmuş olabilir mi
Kirpik dibi kabuklanma dedi alerji hapı ve melhem verdiGeçmiş olsun, doktor ne dedi?
Alerjik dedi krem alerji yapmış olabilirBen ilk defa böyle bir şey duydum kremle olabilecegını sanmıyorum doktora gittiniz mi ne söyledi size bunu krem yapmış olabilir mi dedi
Tamam o zaman bu geçici bir süreç boşuna kendinizi yıpratmayınAlerjik dedi krem alerji yapmış olabilir
Yumruk yemiş gibi benim de birde çok acıyorHiç kafamda canlandıamadım ama şöyle bir şey söyliyim size ben geçen C vitamini sürdüm bilinen bir markanın
Sabah uyandım uçuk çıkmış göz altlarım şişmiş gözlerim içe göçmüş boynum ve şakaklarım yanmıştı kıpkırmızı olmuş yani bildiğiniz alerjikmişim alerji olduğu için de alerji hapı ve krem kullandım şimdi de onarıcı bir krem kullanıyorum.
Korkmanız çok normal ama alerji ise geçer
Görmediğim için net yorum yapamam ama benim de bir keresinde göz kreminden alerji yapıp şişmişti lakin şişince daha çok açılması lazım sizin aşağıya doğru inmesi değişik olmuş. Şiştiği için neredeyse 20 gün botokslu gibi gezmiştim çok zor inmişti. Kullandığım bütün ürünleri bırakmıştım yavaş yavaş geçmişti çok kötüydü. Sizin zamanla hiç düzelme oldu mu yoksa aynı mı her gün.Yumruk yemiş gibi benim de birde çok acıyor
Evet irritasyon oluyor acıması da çok normal ilk üç gün yoğun olur sonra azalırYumruk yemiş gibi benim de birde çok acıyor
Görmediğim için net yorum yapamam ama benim de bir keresinde göz kreminden alerji yapıp şişmişti lakin şişince daha çok açılması lazım sizin aşağıya doğru inmesi değişik olmuş. Şiştiği için neredeyse 20 gün botokslu gibi gezmiştim çok zor inmişti. Kullandığım bütün ürünleri bırakmıştım yavaş yavaş geçmişti çok kötüydü. Sizin zamanla hiç düzelme oldu mu yoksa aynı mı her gün.
Bi kere krem sürmekle olacak bişey değil bence oDeğilim aslında aksine çok uykucu ikizlerim var onlarla bol bol uyuyoruz 1 gece de böyle oldu alerjik belki de ilaçlarım var ama hiç fayda etmedi ona cnm sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?