şimdi baktım ama gelmemiş 1 tane daha önce gönderdiğiniz mesaj var..
nur hanım unuttunuz beni galiba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi baktım ama gelmemiş 1 tane daha önce gönderdiğiniz mesaj var..
gonderdım sanmısım baslık yazmadıgım ıcın gıtmemıs sıdı gerı gonderdım ozelden cnm
nur öncelikle geçmiş olsun çok bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum lokal mi oldun sen genelmi ne kadar sürdü birde beni arkadaş listene kabul edermisin fotolarını görmek isterim
lokal oldum canım basıt bı amelıyta zaten ,ekledım bu arada:)
ferruh bıngule oldum canım,tesekur ederım bu aradaçok güzel olmuş nurcum bayıldım valla darısı başıma sen hangi doktora olmuştun?
Merhaba geçmiş olsun.
Bursada hangi doktora ameliyat olmuştunuz ,arkadaşta sormuş özelden cevaplamışsınız. sakıncası yoksa bana da bir mesaj atabilir misiniz?resimlerinizi görmemin sakıncası yoksa istek gönderiyorum size.
gonderdım sanmısım baslık yazmadıgım ıcın gıtmemıs sıdı gerı gonderdım ozelden cnm
eveettttt, 18 martta ameliyat oldum, bugün de gidip dikişlerimi aldırdım. istanbul cerrahi hastanesinde doç dr gürsel turgut yaptı ameliyatımı. ayrıca yüzüme de yağ dolgusu yaptırdım. karnımdan yağ alıp yüzüme enjekte etti. Bu ayrı bir konu. :) ameliyat genel anestezi altında oldu. uyandığımda yüzümde 3.5 saat boyunca taımak zorunda kaldığım kocaman bir bandaj vardı. Bandaj açıldığında gözüme sürülmüş olan pomad yüzünden gözlerimi açmakta zorlandım. Burada çok basit bir ameliyat diyen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Evet ameliyat bir dr için basit olabilir ama hasta için o kadar da kolay değil. Ameliyat 2 saat sürdü, akşama doğru da hastaneden çıkış yaptık. ameliyat sonrası gözlerde yaşarma oluyor ve kısık gözle bakabildiğim için (gözlerde bant olduğu için gözler fazla açılmıyor) görüş alanım daraldı. her saat başı buz uygulaması yaptım ki morarma ve şişme olmasın diye. Geceleri başım dik olarak yatmak zorunda kaldım ki şişme olmasın. E öyle de uyunmuyor ki kardeşim, çoook zor oldu TV izlemek, bilgisayara bakmak çok yoruyor, o yüzden istirahat en iyisi.. Yüze 3 gün boyunca su değmeyecek, yoksa iltihap kapar. Saçımı bile eşim yıkadı
3. gün daha iyiydim, gözümü daha fazla açabiliyor, kendi işlerimi görebiliyordum.
Bugün de dediğim gibi bantlar ve dikişler alındı.Halen biraz morluk ve şişlik var, onlar da 1 haftaya kadar geçer dedi dr. Ama 1 hafta boyunca makyaj yasak, lens yasak, göze fazla baskı yapmak yasak, kaş aldırmak yasak..
Tam olarak iyişince tüm aşamalarımın fotolarını albüm yapıp buraya koyarım, yaptıracak olanlar bakıp, ona göre karar verirler.
Ama bana soracak olursanız, eğer göz kapaklarınız sizi çok çok rahatsız etmiyorsa yaptırmayın derim. Neticede bıçak altına yatıyorsunuz, evet sonuç iyi olabilir ama katlanırım diyorsanız olun. Ben o görüntümü gördükten sonra dedim ki "böyle olacağını bilseydim olmazdım". Ayrıca bundan sonra bedava da olsa hiçbir estetik ameliyatı yaptırmam. Allah da mecbur bırakmasın.
JASPE cim sen birde yag enjeksiyondan bahsetmistin. bunun sonucundan memnunmusun? biraz beni/bizi bilgilendirsen niye yag enjeksiyonu yaptirdini ve hosuna gittimi?!
Lamia Hanım, operasyonunuzu çok beğendim, teklifimi kabul ettiğiniz için de çok teşekkür ederim. Ben 29 yaşındayım ancak göz kapaklarımla sorun yaşıyorum. o kadar çok yorum okudum ki kafam karıştı. sanırım sizin teyzeniz Ank.da Ferruh Bey'e ameliyat olmuştu değil mi? Acaba sizin bilginiz var mı, ist.da bu işi kim iyi yapıyor?? Şimdiden teşekkür ederim..
sagol canım,kabul ettım bakabılırsın