Göz Kapağı estetiği

şuan şehir dısındayım memlekete dönunce ılk işim resım koymak ama oncekı halımı yakından cektım mı hatırlamıyorum doktordsa vardı ondan alırım ,sizi çok sevıyorum öpüldünüz,yaptıracak arkadaslarda doktorunu ıyı arastırsın ıstedıgı seklı ıyı anlatsın

şuan şehir dısındayım memlekete dönunce ılk işim resım koymak ama oncekı halımı yakından cektım mı hatırlamıyorum doktordsa vardı ondan alırım ,sizi çok sevıyorum öpüldünüz,yaptıracak arkadaslarda doktorunu ıyı arastırsın ıstedıgı seklı ıyı anlatsın

yuhu iste bu ay canim ya darisi bize hehe :KK70: cok sevindim senin adina coookda gecmis olsun cok merak ediyorum .. :) eski halini ve yeni halini :KK70: üfff cabuk gelllllllllllllllllllllllll :KK43:

kizz az kalem cek :p hehe aman tadini cikar ochhhhhhhh :KK70: hehe yaz gelince oldumu hadi öptüüüümmmmmmmmmmmm:KK54:

Canım hoşgeldin.Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim.Sanırım sadece üst kapaktan oldun.Kimbilir gözler ne güzel açılmıştır kocaman olmuştur.Gerçekten çok sevindim izlerde belli olmuyormuş.Dikişler gizlimiydi yani, tek bir dikişmiydi.Resim bekliyorum canım .Kocaman öptüm.

Canım gelişmelerle hepimiz ilgileniyoruz.Herşey dilerim güzel olur.Merakla bekliyoruz.

çok tesekur ederım sayenızde:)evet ust goz kapağı sadece ,gözler ve yuz gercekten degısıyo ,izler hafıf var o da 1 aya gecermıs zaten rahatsız olmuyorum cunku kımse bı sey anlamadı ,benım gozum hep sargılıydı dıkısı hıc goremedım ama gızlı dıkıs yap demıstım ,sizin izler 1 aya gecmıstı demı

çok tesekur ederım sayenızde:)evet ust goz kapağı sadece ,gözler ve yuz gercekten degısıyo ,izler hafıf var o da 1 aya gecermıs zaten rahatsız olmuyorum cunku kımse bı sey anlamadı ,benım gozum hep sargılıydı dıkısı hıc goremedım ama gızlı dıkıs yap demıstım ,sizin izler 1 aya gecmıstı demı

Canım kimse birşey anlamadığına göre, izler konusunda doktorun çok iyi iş çıkarmış.Evet canım 1 ayda geçer, sonra neredeyse görünmez olur.Zaten önemli olan , gözlerinin güzel olması.Güle güle kullan birtanem :)))

Canım kimse birşey anlamadığına göre, izler konusunda doktorun çok iyi iş çıkarmış.Evet canım 1 ayda geçer, sonra neredeyse görünmez olur.Zaten önemli olan , gözlerinin güzel olması.Güle güle kullan birtanem :)))

izler var hafıf ınsanlar anlamıyo ıns 1 aya kalmaz,çok tesekur ederım bı tanesınız :)ıyı kı varsınız valla sızden cesaret aldım

kararvermiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ne gicik bir durummmmmmmm kizlarr :KK70: yardim edinn banaaaaaaaaaaaaaaa

özele ayarladım canım sımdı gorebılıyo musun
Canım çook beğendim.Öncesinde göz kapakların görülmüyormuş.Şimdi gözlerinin tüm güzelliği ortaya çıkmış.Artk çok güzel farlar sürersin.Gerçekten doktorun çok başarılı bir iş yapmış.Tam dozunda ve kıvamında.Güle güle kullan birtanem:))

Canım çook beğendim.Öncesinde göz kapakların görülmüyormuş.Şimdi gözlerinin tüm güzelliği ortaya çıkmış.Artk çok güzel farlar sürersin.Gerçekten doktorun çok başarılı bir iş yapmış.Tam dozunda ve kıvamında.Güle güle kullan birtanem:))

ayy canım cok tesekur ettım bı tanesın ya nasıl sevındırdın benı:KK17: zaten eyelıner hemen suruyorum ,evet doktorum sagolsun abartılı olmasın dedım tam ıstedıgım gıbı yaptı tek korkum ıkısı eşit olmazsa napardım dıyodum ama ıkısı eşit şukur,cok tesekur edeırm:KK54:

X