Göz Kapağı estetiği

nur öncelikle geçmiş olsun, arkadaş olarak ekledim seni, kabul eder misin, merak ediyorum fotolarını:KK34:

of iyi cesaret etmişsin sen ya, bende istiyorum ama çok korkuyorum ya kötü bir sonuçla karşılaşırım diye :2:

teşekkürler nur hanım.. resimleri tekrar yüklediğiniz için :) gördüm ve çok beğendim.. çok doğal duruyor.. eski hali ve yeni halini karşılaştırınca daha da farkediliyor.. :nazar::nazar::nazar:

teşekkürler nur hanım.. resimleri tekrar yüklediğiniz için :) gördüm ve çok beğendim.. çok doğal duruyor.. eski hali ve yeni halini karşılaştırınca daha da farkediliyor.. :nazar::nazar::nazar:

rica ederım ayrıca tesekurler:)yardımcı olduysa ne mutlu bana

rica ederım ayrıca tesekurler:)yardımcı olduysa ne mutlu bana

bursada oturuyorsun galiba.. bursada mı yaptırdın yoksa başka yerdemi? hangi doktora yaptırdığını bana özelden mesaj atabilir misin.. yalnız ben 100 mesaj sayısına ulaşamadığımdan dolayı özelden size yazamadımç.. mecburen burdan yazmak zorunda kaldım..

Nur hanım merhaba.. ben bursada oturuyorum ve sizin bahsettiğiniz doktor ankara'da.. bursalı iseniz bursada görüştüğünüz estetik doktorları var mı? onlardan biri ile görüştünüz mü? görüşüpte memnun kaldığınız varmı? ameliyat için ankaraya gidip gelmem biraz zor gibi.. ama tabii ki sizin yönlendirmeniz sonucunda karar vereceğim.... isterseniz özelden de yazabilir siniz :)

X