özele ayarladım canım sımdı gorebılıyo musun
Merhaba özelden yazamıyorum doktorunu ve fiyatını bana yazabilirmisin resimlerini göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özele ayarladım canım sımdı gorebılıyo musun
gormeyenler ıcın gerı yukledım kızlar:)
mrb, alt kapaklardan mı oldunuz? yaşınız kaç acaba ?
alt göz kapagı ne demek ya,göz altı torbası mı yani
Slm, ben de 29 aralık günü Antalya'da Doç. Dr. Ömer Özerdem'e Göz kapağı ameliyatı oldum. Açıkçası o kadar da büyük acı çekmedim. Bugün 3.günüm tabiki cok şişler, iyi görünmüyorlar ama cok kısa ve rahat bir ameliyattı benimkisi. Sonrası da ağrı sızı olmadı. Ben 1 hafta öncesi de aynı yerde meme büyütme ameliyatı da oldum, 2 doktor yapıyorlar ameliyatı ve cok kısa sürüyor. Ve aynı şekilde cok rahat gecti herşey. Ağrı kesici bile kullanmadan ertesi gün ayaktaydm. Hatta bugün 9. günüm ve normal hayatıma döndüm.
Şuan sadcee gözlerim şiş ama ağrı sıızı yok. Gelişmleri yazarım burada. Ama doktorlarım Dr. Ömer Özrdem ve Gökhan Özerdem çok iyilerdi çok memnun kaldım. Hem Antalya hem de İstanbul' da ameliyat yapıyorlar...
Gelişmeleri yazarım isteyenlere..
alt göz kapagı ne demek ya,göz altı torbası mı yani
emel_86 önceki mesajlarımız silinmiş farkında mısın ? neden acaba ?
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, sonrasında neler yaşadın, görmeyle iilgili bi sorun oldu mu, ya da morluk şişlik şekil değişmesi gibi durumlar oldu mu uzun vadede .... memnun musun şu an
Şimdi durumunuz nasıl?ben de 2,5 ay önce ameliyat oldum hem alt hem üst kapaktan ve gözlerimin ifadesi hala düzelmedi.Sizinki tam olarak kaç ayda düzeldi.Benim gözlerimin boytları bile farklı
Şimdi durumunuz nasıl?ben de 2,5 ay önce ameliyat oldum hem alt hem üst kapaktan ve gözlerimin ifadesi hala düzelmedi.Sizinki tam olarak kaç ayda düzeldi.Benim gözlerimin boytları bile farklı
merhaba, öncelikle geçmiş olsun. nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz.. hangi teknik kullanıldı, 2,5 ay olduysa dokular halen iyileşme sürecinde... şişlik morarma gibi durumlar ne kadar sürdü, anladığım kadarıyla sizin endişeniz daha ziyade gözlerin şekil değiştirmesi ile ilgili.. öncesi sonrası resimlerini paylaşırsan olmayı düşünen herkese çok yardımcı yol gösterici olabilirsin.. ameliyat sonrası gözlerinde görme kaybı az da olsa yaşadın mı ? kuruluk batma kaşıntı sulanma gibi problemler , yaşadığın süreci anlat lütfen, haberlerini ve resimlerini bekliyorum..
kendine zaman tanımalısın, sonucun oturması için iyileşme dönemi en az 6 ay olarak kabul edilir. sen her türlü bakımını yapıp ve tedbirini alıyorsundur zaten.. izler için ne kullandın, hap ya da krem olarak.. nasıl besleniyorsun ? bu arada yaşınız kaç ?
ben 30 oldum, henüz ameliyat olmadım, burada araştırıyorum.. doktor ve süreçler hakkında fikir alıp öğrenmeye çalışıyorum. karar vermek zor ,benim yaşımdakilere pek önermiyorlar.. her doktorun yaklaşımı farklı...
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, sonrasında neler yaşadın, görmeyle iilgili bi sorun oldu mu, ya da morluk şişlik şekil değişmesi gibi durumlar oldu mu uzun vadede .... memnun musun şu an
gözlerin,zin şekli nasıl?Eşitler mi?Siz galiba sadece üst kapak ameliyatı oldunuz di mi?
hayır ceylin98 ben daha önce de yazdığım gibi yaşım 30 , ameliyat henüz olmadım. araştırıyorum bu konuyu... erken yaşta önermiyorlar ama ihtiyacım var ... yaşadıklarını burada yazman çok önemli.. hiç üzme canını , düzelir diye biliyorum.. netteki gözlemlerime göre düzelenler olmuş.. gittikçe birbirine benzemiş 4-6 ay zarfında... o yüzden kendine süre ver.. doktora filan sor belki masaj ya da yuvarlak şekli olan gözünü kenarlarından çekme egzersizi ile şekillendirebilirsin ama bunu mutlaka doktorlara sormak lazım.. 6 ay - 1 yıl içinde sonucuna göre farklı bir doktora görünürsün yine.. moralini yüksek tutmak zorundasın.. çünkü şu an hala iyileşme dönemindesin.. sürekli bakıp bakıp kendini üzme.. uzman doktorlara öncesi sonrası resimlerini maille gönderip sordun mu.. ne diyecekler ne tavsiye edecekler , merak ediyorum buradan bizle de paylaşırsan çok faydalı olur.. en azından bu konuda bir çözüm bulan sana ulaşır.. doktorlar ne önerecek bana da yaz çok merak ediyorum şimdiden.. en iyisi olur inşallah..
Yaşım46,İzmir de oldum,başlarda görüntüm çok korkunçtu ama bir ayın sonunda morluklar,katlanmalar geçti.Bana hemüst gözkapağı,hemde alt kapak ameliyatı yapıldı.İlk haftalarda yanma batm hissi çok olduama ağrı olmadı diyebilim.Fakat en başından beri bir gözüm daha fazla çekik ve küçük,diğeri ise daha iri ve yuvarlak.İlk günlere göre fark daha az ama birbirlerine benzeyeceklerine inanmıyorum.İyileşme dokularda oluyor tamam ama şekil nasıl değişecek.İzlerim kayboldu ilaçlar ve merhemler kullandım.sorunum şekil farklılığı.6 ay sonra eşitleneceğine inanmak istiyorum ve bu süreci benim gibi endişe ile geçiren ve sonunda herşey düzeldi diyecek birilerini arıyorum.edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız msevinirim.
Bu arada görme kaybı hiç yaşamadım ama bulanık gördüm çünkü çok kısıklardı başlarda...
Çok geçmiş olsun,bende zamanla düzeleceğine inanıyorum,canınızı sıkmayın lutfen üzülmeyin,bende aynı operasyonu yakın zamanda gecırecegım arastırma aşamasındayım,deneyımlerımı burda paylasacagım.
Sevgilerimle...
Yaşım46,İzmir de oldum,başlarda görüntüm çok korkunçtu ama bir ayın sonunda morluklar,katlanmalar geçti.Bana hemüst gözkapağı,hemde alt kapak ameliyatı yapıldı.İlk haftalarda yanma batm hissi çok olduama ağrı olmadı diyebilim.Fakat en başından beri bir gözüm daha fazla çekik ve küçük,diğeri ise daha iri ve yuvarlak.İlk günlere göre fark daha az ama birbirlerine benzeyeceklerine inanmıyorum.İyileşme dokularda oluyor tamam ama şekil nasıl değişecek.İzlerim kayboldu ilaçlar ve merhemler kullandım.sorunum şekil farklılığı.6 ay sonra eşitleneceğine inanmak istiyorum ve bu süreci benim gibi endişe ile geçiren ve sonunda herşey düzeldi diyecek birilerini arıyorum.edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız msevinirim.
Bu arada görme kaybı hiç yaşamadım ama bulanık gördüm çünkü çok kısıklardı başlarda...