Göz Kapağı estetiği

Merhabalar. 18 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldum. Önemli bir şişlik kalmasa da asimetrik görünüyor. Sol gözümdeki kaş ve kirpik arasındaki mesafe oldukça geniş iken, sağdaki çok kısa. 1 cm kadar fark var. Değişir mi? Umudu kesmeli miyim? Bayram için başka şehirdeyim. Eylül’ün 10’u gibi doktorumu göreceğim. Düzeltme gerekecek gibi görünüyor. Sizce başka doktora mı telafi ettirmeliyim?

Merhabalar. 18 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldum. Önemli bir şişlik kalmasa da asimetrik görünüyor. Sol gözümdeki kaş ve kirpik arasındaki mesafe oldukça geniş iken, sağdaki çok kısa. 1 cm kadar fark var. Değişir mi? Umudu kesmeli miyim? Bayram için başka şehirdeyim. Eylül’ün 10’u gibi doktorumu göreceğim. Düzeltme gerekecek gibi görünüyor. Sizce başka doktora mı telafi ettirmeliyim?
Geçmiş olsun ben olsam revizyon İçin aynı doktora gitmeye cesaret edemem ama şöyle de birşey var doktorun kendi revizyonu olduğu İçin daha özenli yapabilir

Benimde dis koselerden az almiş ozellikle bir gozumde baya belli ve o gozde 2 cizgi olustu. 4 ay bitmek uzere. Doktor o fazlaligi alalim dedi dedi bayram oncesiydi yok dedim. Bundan sonrada zor . Ancak seneye yaza

En son yazdığınızdan bu yana 5 ay kadar geçmiş umarım iyisinizdir. Gerçek kesit izler gibi ders ala ala okudum tüm yazdıklarınızı cokta üzüldüm mutlu olayım derken nasıl kendi kendimizi icinden çıkılmaz daha uzulecegimiz hallere sokuyoruz ama bi umut diyoruz hala diyorum bende goz kapağı sisliginden şikayetçiyim bikac güne randevu aldım gidip gorusucem ama devlet hastanesi bakalım cesaretimi toplayip riske atabilcek miyim kendimi

Son düzenleyen: Moderatör:
En son yazdığınızdan bu yana 5 ay kadar geçmiş umarım iyisinizdir. Gerçek kesit izler gibi ders ala ala okudum tüm yazdıklarınızı cokta üzüldüm mutlu olayım derken nasıl kendi kendimizi icinden çıkılmaz daha uzulecegimiz hallere sokuyoruz ama bi umut diyoruz hala diyorum bende goz kapağı sisliginden şikayetçiyim bikac güne randevu aldım gidip gorusucem ama devlet hastanesi bakalım cesaretimi toplayip riske atabilcek miyim kendimi
Hayırlısı olsun inşallah.İyi değilim tabiki de karar yaptıracağım şey belli olup kime yaptıracağım konusunda karar verememek içinden çıkılmaz bir durum...

Benim bu ara bunlari aklima dusuren kisi tv programlarindaki onde gelen doktorlar bi fiyat alsanız cunku artik riske girmemelisiniz ve guvende hissetmeniz cok onemli tabi onlarda da fiyatlar uçuyordur durumunuz uygunsa bi dusunun derim.

Merhaba arkadaslar ben de "cat eyes surgery" denilen badem goz ameliyati olmak istiyorum. Gozlerimin rengi gercekten cok guzel, ama goz kapaklarim sarkik ve goz uclarim asagi dogru bakiyo ve guldugum zaman da gozaltlarim cok torbalaniyor. Her neyse, su Selcuk Yazan'dan bahseden arkadastan sonra instagramini inceledim doktorun.cok radikal isleri de var,ben dogal sevenlerdenim,ama goz estetigi konusunda cok basarili buldum.

Bu arada bunlari niye yazdim, sayfalarca yazip,sadece zarzor doktor ismi veren var. Paylasimlarin cok faydasi yok gibi(56 sayfayi okudum yani) kimse fotograf koymuyor dogru duzgun.en azindan sadece goz kismi kesilip konulabilir. Ucreti yazmamayi anliyorum,cunku herkes kendisi doktora sorup ogrenebilir.ama oncesi sonrasi fotolari en yararlisi diye dusunuyorum. Ben selcuk yazana opere olmayi dusunuyorum ama yazdan sonra, cunku cok yuksek bi fiyat verdigi icin para biriktirene kadar anca :KK70:

Canim merhaba.
Ameliyat oldun mu? Bende olmak istiyorum. Deneyimlerini ucretini paylasirmisin? Yada bana ozelden yazarmisin lutfen?! Tesekkurler simdiden

eveettttt, 18 martta ameliyat oldum, bugün de gidip dikişlerimi aldırdım. istanbul cerrahi hastanesinde doç dr gürsel turgut yaptı ameliyatımı. ayrıca yüzüme de yağ dolgusu yaptırdım. karnımdan yağ alıp yüzüme enjekte etti. Bu ayrı bir konu. :) ameliyat genel anestezi altında oldu. uyandığımda yüzümde 3.5 saat boyunca taımak zorunda kaldığım kocaman bir bandaj vardı. Bandaj açıldığında gözüme sürülmüş olan pomad yüzünden gözlerimi açmakta zorlandım. Burada çok basit bir ameliyat diyen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Evet ameliyat bir dr için basit olabilir ama hasta için o kadar da kolay değil. :KK5: Ameliyat 2 saat sürdü, akşama doğru da hastaneden çıkış yaptık. ameliyat sonrası gözlerde yaşarma oluyor ve kısık gözle bakabildiğim için (gözlerde bant olduğu için gözler fazla açılmıyor) görüş alanım daraldı. her saat başı buz uygulaması yaptım ki morarma ve şişme olmasın diye. Geceleri başım dik olarak yatmak zorunda kaldım ki şişme olmasın. E öyle de uyunmuyor ki kardeşim, çoook zor oldu:KK76: TV izlemek, bilgisayara bakmak çok yoruyor, o yüzden istirahat en iyisi.. Yüze 3 gün boyunca su değmeyecek, yoksa iltihap kapar. Saçımı bile eşim yıkadı :KK30:
3. gün daha iyiydim, gözümü daha fazla açabiliyor, kendi işlerimi görebiliyordum.
Bugün de dediğim gibi bantlar ve dikişler alındı.Halen biraz morluk ve şişlik var, onlar da 1 haftaya kadar geçer dedi dr. Ama 1 hafta boyunca makyaj yasak, lens yasak, göze fazla baskı yapmak yasak, kaş aldırmak yasak..:KK52::KK52:
Tam olarak iyişince tüm aşamalarımın fotolarını albüm yapıp buraya koyarım, yaptıracak olanlar bakıp, ona göre karar verirler.
Ama bana soracak olursanız, eğer göz kapaklarınız sizi çok çok rahatsız etmiyorsa yaptırmayın derim. Neticede bıçak altına yatıyorsunuz, evet sonuç iyi olabilir ama katlanırım diyorsanız olun. Ben o görüntümü gördükten sonra dedim ki "böyle olacağını bilseydim olmazdım". Ayrıca bundan sonra bedava da olsa hiçbir estetik ameliyatı yaptırmam. Allah da mecbur bırakmasın. :KK20:
Aynen bende... 13.gun bu gun ama..ne gerek vardi diye sorguluyorum kendimi:KK43:(cok cok basit bi ameliyatta degil:KK43:(

Merhabalar ben 3 yil once bende oldum bu ameliyati tekirdagda yasiyorum ve ankarada samimi bir arkadasimin onerisi uzerine gorusmeye hatta direk ameliyata gittim . hic bir sikinti yasamadim gozlerim gayet guzel ve iatedigim gibi oldu . goz alti torbalarimi da aldirdim . tabi birmkez baslayinca insan daha iyisini istiyor 2 yil oncede yag enjeksiyonu icin gittim ayni doktora bakalim sirada nr var bu siralar botox ve dolgu dusunuyorumdaha once tekirdagda yaptiryordum fakat artik bunlar icin bile ona gidecegim

merhaba, ferda Çifçi ye gözkapağı ameliyatı olan var mı? bir arkadaşım olacak bu hafta eğer memnun kalır ise ben de olmayı planlıyorum ama sizlerden gelen bilgi benim için çok önemli olacak. teşekkürler

Yarın üst göz kapağı operasyonuna gireceğim. Korkuyorum, umarım kolay geçer. Lazerle ve lokal anestezi ile olacak. Daha önce annem yaptırdı, botokstan daha acısız ve kolay dedi ama ben korkuyorum keşke xanax yazdırsaydım önceden :KK43:

Yarın üst göz kapağı operasyonuna gireceğim. Korkuyorum, umarım kolay geçer. Lazerle ve lokal anestezi ile olacak. Daha önce annem yaptırdı, botokstan daha acısız ve kolay dedi ama ben korkuyorum keşke xanax yazdırsaydım önceden :KK43:
Merak ettim oldunuz mu ameliyat

Evet dün ameliyat oldum, tabi ki aşırı zor bir ameliyat değil ama yine de biraz cesaret istediğini düşünüyorum. Öyle 15-20 dakika falan da değil, benim 1,5 saat sürdü ameliyatım. Ama sonrasında acı, ağrı yoktu. Tabi ki şimdi gözüm nasıl olmuş bilmiyorum. bandajlar var ve şiş. Ben kırk yaşındayım. Sağ göz kapağım daha düşüktü, sonuçtan haberdar ederim yine. Bir de dün operasyon sonrası ağız kenarıma dolgu yaptırdım, öz güvenim yerine geldi. Zaten 40 göstermiyordum, umarım artık 30 gösteririm :KK70:

Bende 39 yaşımdayım, kilo verme sğrecindeyim ve yaklaşık 8 kilo verdim bir 7 kilom daha var, gören herkes kilodan çok göz altı kırışık ve torbalarımı ve düşüklüğü farkediyor, sanırım kilo verdikçe arttı, pazartesi günü için bir doktordan randevu aldım bir çok tanıdığım ameliyat oldu ona gayet başarılı. Ama benim göz altı da olacak, ayrıca ben uzun süre tatil yapan biriyim acaba güneş görmesinde bir sıkıntı olur mu

Bende 39 yaşımdayım, kilo verme sğrecindeyim ve yaklaşık 8 kilo verdim bir 7 kilom daha var, gören herkes kilodan çok göz altı kırışık ve torbalarımı ve düşüklüğü farkediyor, sanırım kilo verdikçe arttı, pazartesi günü için bir doktordan randevu aldım bir çok tanıdığım ameliyat oldu ona gayet başarılı. Ama benim göz altı da olacak, ayrıca ben uzun süre tatil yapan biriyim acaba güneş görmesinde bir sıkıntı olur mu
Sanırım bir ay denize falan giremiyorsunuz o var, ilk bir kaç gün de güneş görmeyecek. Göz altını da benim bir tanıdığım aldırdı onda da göz altı baya toparlıyor. Umarım istediğiniz gibi olur

Çok teşekkürler 1 ay denize girmemek kötüymüş 🙂 bakalım bir görüşme yapalım doktorla olmadı eylüle bırakacağım

merhaba
bende göz altı torbalarım için ameliyat düşünüyorum. 1-2 dr da var aklımda ama sıcaklarda iyileşme süreci için zor olacağını düşünüyorum. iz kalır diye korkuyorum. o yüzden eylül-ekim aylarını bekleyeceğim.

X