Göz Kapağı estetiği

Ben sadece Dudak dolgusu ve goz cevresi botoks icin gitmistim fakat goz cevrem botoks yapilsa bile beni mutlu etmeyecegini soyledi doktorum . bende farkindaydim kapak da sikinti oldugunu fakat cesaretim yoktu bir operasyona ozellikle olumsuz yorumlardan sonra . fakat beni o kadar rahatlatti ki ve guven verdi esim de destek oldum . aynen soyledigi gibi bir surec gecirdim . vallahi esimle hallettiler o konuyu ama 7 ile 8 bin arasi sanirim

İzmir'de gözaltı torbalarım için gittim. Çok güleryüzlü sempatik bir kadın. Diğer görüştüğüm bütün doktorlardan daha pahalı olmasına rağmen güven verdiği için ve internette hep olumlu yorumlar gördüğüm için onu tercih ettim. kasım 2017 de 4500 lira ödedim. Ciddi bir torbalanma ve iç taraflarda çöküklük sorunum vardı. Ameliyat sonrasında dümdüz olabileceğini torbaların bir kısmını çöküklüğün olduğu yere kaydıracağını söyledi. Böylelikle dolguya v.s gerek kalmadan dümdüz bir göz altım olacaktı. Ameliyat lokal yapıldığı için konuşabiliyorduk. Torbaları kaydırıp kaydırmadığını ameliyat esnasında sordum birazını kaydırdım ama gerdirince gerek kalmadı dedi. Ben kaydırma diyince ittirilerek yapılan bişey zannediyordum fakat dikiliyormuş torbalar. Gözünü kesip biçtiklerini bildiği için insan biraz gergin oluyor fakat katlanılamayack korkulacak bir şey değil. Ameliyat sonrasında dikişlerimi aldırmak haricinde evden üç hafta çıkamadım çunku korkunç bir morarma oldu. Dikişlerimi alınca bir gözümün altında kıpkırmızı bir şerit kaldı. Kendisi böyle bir şeyle daha önce hiç karşılaşmadığını hiç bu kadar morarma ve iz kalmadığını söyledi. Zamanla geçeceğini belirtti. Neyse gel zaman git zaman morluklar aşağıya indi ve iki ay civarında yok oldu. İkinci ay Kontrole gittiğimde 6 ay sonra dokuların%70 iyileşeceğini ödemlerin tamamen geçeceğini seğirmenin biteceğini izlerin yok olacağını ve bütün bunlardan sonra bana dolgu yapmayı teklif etti normalde 1750 liraymış ama bana 1400-1500 liraya yapabilirmiş. Çünkü torbaları kaydırmaktan vazgeçmiş ! çünkü o zaman orada da torba varmış gibi görünüyormuş! Yine de tamam dedim. üç dört ay sonuna Seğirme bazen o kadar korkunç boyutlara geliyordu ki gözüm aşağı çekilip kasılıp kalıyor elimle düzeltiyorum bunu. Almanyada olduğum için videolar çekip gönderdim kendisine. Böyle bir şeyi de daha önce hiç yaşamadığını söyledi! Nedense ben ilkler geçidi oldum. Türkiyeye geldiğimde botox v.s yapılabileceğini görmesi gerektiğini belirtti. Gözümün altındaki çukurlar olduğu gibi duruyor bir gözümün altında kıpkırmızı bir şerit ve diğer gözümde kesilmeden sürekli bir kas seğirmesine rağmen pozitif düşünmekten vazgeçmedim. 7. ayımdayım şimdi. Gözlatımdaki izler geçti fakat kenarlarında sıkılaştırma yapılırken atılan dikişler kırmızı duruyor. Seğirmem korkunç boyutlarda değil ama hiç kesilmeksizin sürekli devam ediyor. Gözlatlarım asla dümdüz olmadı sadece eskisi kadar korkunç değil. Tabi Hiper süper kameralı cep telefonundan çekince gayet kusursuz görünüyor! Ödemler çekilince çukur azalır şişlikler geçer daha mutlu olursun demişti ama ben daha mutlu değilim. Sürekli gözünün kenarları neden yırtık? neden gözün seyiriyor sorularıyla karşı karşıyayım. Önce gözaltı torbalarımı aldırdım diyordum.Hani hala duruyolar gibi cevaplarla karşılaşınca artık onuda demiyorum. Sonuç: Çok MUTSUZUM ve çok PİŞMANIM. Doktorunuzun ne kadar iyi, ne kadar sertifikalı, ne kadar pahalı veya insanların ne kadar olumlu yorum yapması, sizin ameliyatınızın %100 iyi geçeceği anlamına gelmiyor. Her bünye farklı reaksiyon veriyor. Bir çeşit kumar. Biraz uzun bir yazı oldu ama sadece olumlu yorumlar olması insanı yanıltıyor. Ha birde bu ay kontrolum vardı randevu almama rağmen eşim gitmeme izin vermedi söyleyeceği herhangi bir şeye daha inanırım botox dolgu bişey yaptırırmda sonuç dahada kötüleşir diye. 1 yılın dolmasını bekliyorum çunku bütün dokuların 1 yılda tamamen iyileşeceğini söyled. Eğer seğirmem geçmezse kalıcı hasar davası açabileceğimi söyledi avukat bir arkadaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ok geçmiş olsun çok üzüldüm adınıza . Yaptırdıktan sonra okumak sadece sizin için üzüntü yaşatıyor . Ben yaptırmadan önce okusaydım bu tarz yorumları korkar yaptırmazdım sanırım

Merhabalar ben 3 yil once bende oldum bu ameliyati tekirdagda yasiyorum ve ankarada samimi bir arkadasimin onerisi uzerine gorusmeye hatta direk ameliyata gittim . hic bir sikinti yasamadim gozlerim gayet guzel ve iatedigim gibi oldu . goz alti torbalarimi da aldirdim . tabi birmkez baslayinca insan daha iyisini istiyor 2 yil oncede yag enjeksiyonu icin gittim ayni doktora bakalim sirada nr var bu siralar botox ve dolgu dusunuyorumdaha once tekirdagda yaptiryordum fakat artik bunlar icin bile ona gidecegim

C

Ok geçmiş olsun çok üzüldüm adınıza . Yaptırdıktan sonra okumak sadece sizin için üzüntü yaşatıyor . Ben yaptırmadan önce okusaydım bu tarz yorumları korkar yaptırmazdım sanırım

Teşekkür ederim. Bende çok araştırarak emin olarak karar vermiştim. İnternet yorumlarıda çok etkiledi bu kararımı o yüzden paylaşmak istedim alternatif bir yorum olarak. Devlet hastanesinde olup hiç sorun yaşamayan insanlarla da tanıştım. Çok paralar ödeyip göz şekli yamulan birisinide gördüm. Umarım herkes güzel sonuçlar yaşar.

Seyirme çok hatalı bir operasyon olduğunu gösteriyor. Bence sinirlere zarar vermiş. Bu operasyonda seyirme gibi bir hata olmaz. Bence başka dr a git canım.

Seyirme çok hatalı bir operasyon olduğunu gösteriyor. Bence sinirlere zarar vermiş. Bu operasyonda seyirme gibi bir hata olmaz. Bence başka dr a git canım.
Açıkcası ciddi bir güven sorunu yaşıyorum, İnsanların hep memnuniyetlerini okudum hakkında. Bu durumda referanslara da güven duyamıyorum. Belki Almanyada bir doktora giderim ama burada da çok yeniyim sistem hakkında çok bir bilgim yok hatta hiç yok. O yüzden şimdilik ister istemez beklemedeyim.

çok geçmiş olsun. gözaltına hiçbir zaman cesaret edemeyeceğim sanırım. yaptıran arkadaşlarımın üç ay mor gezdiklerini gördüm ben de...

ilk foto öncesi, ikinci foto beşinci gün dikişler alındığında. üçüncü foto onbeşinci gün...çok memnunum image1.png
image2.jpeg image3.jpeg

Merhaba bende İzmir’de oldum, çok üzücü geçmiş olsun. Ama İnstagram ünlüsü dr lardan korkuyorum artık.

751979C4-23ED-47F4-B0C2-2CDD42C2F3C4.jpeg
Çok geçmiş olsun ben de İzmir’de çok ünlü olmayan bir dr a oldum, iki kişinin olumlu referansıyla bugün 3. Gün şimdilik herşey yolunda.

Eklentiler

• 6F3DD735-A223-420F-B16B-4442EEFD4FE0.jpeg
    6F3DD735-A223-420F-B16B-4442EEFD4FE0.jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 408
Cok gecmis olsun arkadaslar . ben 6 yil once ankarada oldum cok basarili bir ameliyat ve surec gecirdim . olumsuz yorumlari ve resimleri gorunce cok uzuldum gercekten sans isi sanirim birazda . dr onemli lutfen instagram yada tv programi doktorlara sirf meshur olduklari icin guvenmeyin . maddi durumu iyi olan aile cocuklari onlar . pahali bir yerde bir poliklinik zengin hastalar falan kanmayin . arkasinda bile durmuyorlar yaptiklarinin . bir arkasim boyoe birine kanip mahvetti kendini .

Cok gecmis olsun arkadaslar . ben 6 yil once ankarada oldum cok basarili bir ameliyat ve surec gecirdim . olumsuz yorumlari ve resimleri gorunce cok uzuldum gercekten sans isi sanirim birazda . dr onemli lutfen instagram yada tv programi doktorlara sirf meshur olduklari icin guvenmeyin . maddi durumu iyi olan aile cocuklari onlar . pahali bir yerde bir poliklinik zengin hastalar falan kanmayin . arkasinda bile durmuyorlar yaptiklarinin . bir arkasim boyoe birine kanip mahvetti kendini .
Evet size katılıyorum bende bu tarz bir olay yaşadım güzel olunca ben yaptım sorun olunca sen de sıkıntı var oluyor

Merhabalar ben ankara da goz kapagi ameliyati oldum . cok bariz bir dusukluk yoktu fakat makyaj yaparkrn rahatsiz oluyordum . 1 ayda makyaj yapmaya basladim agri sizi olmadi . fakat surekli goz damlasi kullanfim gozde hassasiyet oldu gunes isigina. Doktoruma cok guveniyorum isim isteyenlere ozelden yazabilirim
Merhabalar ben ankara da goz kapagi ameliyati oldum . cok bariz bir dusukluk yoktu fakat makyaj yaparkrn rahatsiz oluyordum . 1 ayda makyaj yapmaya basladim agri sizi olmadi . fakat surekli goz damlasi kullanfim gozde hassasiyet oldu gunes isigina. Doktoruma cok guveniyorum isim isteyenlere ozelden yazabilirim[/QUOTE
Cok gecmish olsun. Doktorunuzun ismini ozelden ala bilirmiyim?

Merhabalar, Ankarada dünyagöz hastanesinde çalishan Dr Altug Çetinkaya hakkinda bir bilgisi olan varmi? Göz kapagi ameliyyati olmak istiyorum.Bir bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz cok memnun olurum.Önceden teshekkürler.

Kime olmuştunuz 6yıl önce bende karar vermeye çalışıyorum teşekkür ederim.

X