Göz Kapağı estetiği

Sen kaç liraya oldun ,şuanki hali çok güzel kapaklarinin

700 liraya nasıl olmuş yukarıdaki arkadaş anlamadim

Slm Cnm göz kapağı amelıyatını bır kız arkadasım oldu Antalyada devlet hsstanesınde 600 tl kız arkadaşımda cok. Zengın bırı ama 2000 üstünde göz kapağı olmak cok gercekten
Selam canim ben fiyat normal saniyordum birde yurt disindan geldigim icin devletteki doktorlarla gorusmek biraz zor ama turkiyede yasayanlar icin avantaj tabi
Ben mecburen ozel de olan estetik doktoruyla anlasip oldum ameliyatimi ...

slm , resimleri daha sonra özeldan atarım size. Ben 700 tl 'ye oldum bu arada...
Merhaba resimleri bende alabilir miyim? Abim 20 gün önce oldu ameliyat. Sağ göz ekstradan biraz aşağı doğruydu dış tarafı. Özellikle o gözde halen şişlik var. Sizin şişlikler indi mi? Önceki halini de görme şansım var mı? Bu ay içinde bende olmayı planlıyorum.

İide estedigi devlet ödemiyorki ,bu devlette de aynı özelde de aynı ücret olarak ,arkadaşınız göz kapgi düşüklüğünden mi ameliyat oldu

Arkadaşlar ben özel hastanede ama göz doktoruna oldum. evet estetik doktorları bu ameliyatı 2000-3000 tl arası yapıyorlar ve her ameliyatı yaptıklarından ne kadar başarılı oldukları tartışılır. Biliyorsunuz ki bu bir göz hastalığı ve iyi bir göz doktoru bu ameliyatta çok daha başarılı olabilir. Emre İlhanı duydunuz mu bilmiyorum. Burun estetiğimi ona yaptırmıştım. O da KBB uzmanı sadece burun yapıyor o yüzden de çok başarılı. Ben çok araştırarak en son bu doktora yaptırdım ve sadece 700 tl + muayene parası verdim. Çok ta memenun kaldım. Aynı gün ablamla birlikte yaptırdık. Resmen gözlerim büyüdü. gören herkeste sırada. Memnuniyetimi paylaşmak istedim. Çünkü her konuda bu forumdan destek alıyorum. İstanbul Anadolu yakasına gelme ihtimali olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. gittiğinizde öncesi-sonrası resimleri var ve bu doktorun tekniği çok farklı. Kesiyi uzatarak yapıyor. Böylece kazayağından da kurtulmuş olunuyor. Bilgi isteyen olursa severek yardımcı olabilirim.

doktorun ismi ne acaba ve fotoğrafınızı atabilirmisiniz

doktorun ismi ne acaba ve fotoğrafınızı atabilirmisiniz
Selam; doktorumun adı op.dr. Nihal Borataç Akasya alış-veriş merkezi arkası Özel Çağıner Hastanesinde...
Doktora konuşmak için gittiğinizde öncesi-sonrası resimleri de var. Ordan bolca görüp karar verebilirsiniz. Resimlerimi sayfama en kısa zamanda koyacağım.

Avrupa goz de ameliyat olan dolu tanidigim var.bi ara kampanya yapmışlardı.sgk karsiliyordu hepsini.yani tanidiklarim 70 tl verip ameliyat oldular.ama simdi 700 diye biliyorum en son aradihimda bu fiyati vermislerdi.

Haftaya çarşamba Gürcan aslan'a ameliyat olacağım. Bugün görüştük kendisiyle. Gerçekten de çok ilgili bir doktormuş. Kaşlarımı da hafif kaldıracak sanırım. Benim doğuştan kapaklarda iniklik var.yaşla biraz daha belirginleşti sanırım. Sol taraf biraz daha belirgin sanki ifademi değiştiriyor . Çevremdekiler çok farkında değil ama beni rahatsız eden, makyajımı saklayan bir göz yapısı.

Bende 20 gün estetik cerrahiye oldum özelde,benim şuan 20 gün geçmesine rağmen,göz kapaklariminin üzerinde olan ağırlık gitti,simdi dikiş atılan yerin üst kısmı yanı kaş altim çok siş ,bu şişliği gözünü açıp kapattigimda bile hissediyorum ağırlık geliyor,ameliyat olduğumu bilmeyenler uykunmu var çokmu yorgunmusun,kapakların çok siş diyor,acaba göz kapağının üstündeki deri gelince ,içindeki yağ üst tarafami kaydı,yoksa ameliyatın etkisi hala gecmedimi,düzeltimi,il

Kontrolüm daha 12 nişanda,düzelirmi,sizde böyle oldumu bide sağ taraf dikiş yerlerin sezaryan dikişi gibi duruyor,ve her iki dikiş yerinde ağrı var,zonklama ,ateş yok

Ben bu çarşamba olacağım ameliyat ama abim 1 ay önce oldu. Onuda gören herkes baygın bakıyorsun hasta mısın diyorlar. Ameliyat sırasında içindeki yağ tabakası da temizleniyor diye biliyorum. Doktoru 4 ayda şekillenir tam olarak dedi. Bence hala şekillenmesi için zaman gerekiyor. Sizin doğuştan mı kapaklarda düşüklük var? Yaş ile sarkma olanlar daha çabuk toparlanırken, doğuştan olanlarda duzelme zaman alıyor demişti doktor. Benim biraz da kaşımı kaldırmayı düşünüyor. Benim şikayetim yoktu ama doktor inik olduğunu düşündü. Aşırı kaldırma istemiyorum tekrardan konuşacağım bende.

Benim biraz doğuştan ,birazda sonradan oldu doğumlardan 37 yaşındayım ,şuan aglayacakmis gibi duruyor yüz ifade ,yorgun,üzgün,uykusuz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…