- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 861
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Çok teşekkür ederim, inşallah sen de şifa bulursunGecmis olsun @Cok da nickimde
Özelden konusmustuk seninle cok sevindim kurtuldun sen de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, inşallah sen de şifa bulursunGecmis olsun @Cok da nickimde
Özelden konusmustuk seninle cok sevindim kurtuldun sen de
Yaaa gecmis olsunn ne diyeyim bilemedim neden boyle oldu ki..Günaydın kızlar, maalesef gözümde ki dikişlerde keloid oluştu, Dr hemen masaj önerdi, önce dermatix sonra 5 dakika masaj dedi, cildim, yarayı hemen tamir etmek aşırı yüklenmiş. Aylarca sürecek dedi, geçmesi garanti değil. Çok üzgünüm geldi beni buldu
Evet, çok üzüldüm, Dr masaj diyor, o sinirle güneşe çıktım, yürüyüş yapıyorum, scar oluşmasın diye o kadar güneşten korudum da ne olduYaaa gecmis olsunn ne diyeyim bilemedim neden boyle oldu ki..
Fotolarda gözün dıs kısmında kalan potluk degil dimi?
Rica etsem daha net bir foto atar mısın ? Kabarıklık mı var. Kabarıklık varsa üzeri sert mı? Bu arada güneşin skar oluşması ile hiç ilgisi yok. Güneş ameliyat izinde sadece leke yapar . Gözlük tak.Evet, çok üzüldüm, Dr masaj diyor, o sinirle güneşe çıktım, yürüyüş yapıyorum, scar oluşmasın diye o kadar güneşten korudum da ne oldu
Bende dikis alındıktan sonra birkac yerde top top sertlik vardı evet ama birkac güne gecmisti.Sende ki durum keloid mi doktor keloid demis ama potluk ise o düzeltmesi lazim sanki?Evet, çok üzüldüm, Dr masaj diyor, o sinirle güneşe çıktım, yürüyüş yapıyorum, scar oluşmasın diye o kadar güneşten korudum da ne oldu
Gecmis olsun bu neyden ileri olusuyor ? Benimde eriyen dikisler vardi hepsi eridimi bilmiyorum ama bende dokunca su an dumduz bir iz yok yani dikis izi sanki hafif sis gibi.. ama resim cekince belli deil sizin gibiGünaydın kızlar, maalesef gözümde ki dikişlerde keloid oluştu, Dr hemen masaj önerdi, önce dermatix sonra 5 dakika masaj dedi, cildim, yarayı hemen tamir etmek aşırı yüklenmiş. Aylarca sürecek dedi, geçmesi garanti değil. Çok üzgünüm geldi beni buldu
Doktor boylemi yap dedi ?Kızlar,yarayı steril bir şekilde tahriş ettim ve hafif açtım, kırmızı oldu ve steril bir cam törpü ile kabarıklığını temizledim, şu anda buzla yatıyorum ve kortizonlu krem uyguladım
Yooo, doktor sadece masaj yap, iyice çıkan baloncukları bastır, içe girsin dedi, sadece scarex sür dedi ama ben cilt konusunda, böyle şeylerde yaranın tazelenip, düzeltilmesi gerektiğini biliyorum. Zaten ne olursa olsun, sağ köşede ince çizgi asla geçmeyecek, dikişin arasına sıkışıp iyileşmiş bile. Son resimleri atıyorumDoktor boylemi yap dedi ?
Kabarıklık var, baloncuklar doluydu, geçecek denmişti,, bugün resim atınca keloide çevirmiş dendi. Güneşe lekesi olacak biliyorum ama çıktım çünkü orada ki hücrelerin artmasını önler, hızını keser güneş, öldürüyor sonuçta.Rica etsem daha net bir foto atar mısın ? Kabarıklık mı var. Kabarıklık varsa üzeri sert mı? Bu arada güneşin skar oluşması ile hiç ilgisi yok. Güneş ameliyat izinde sadece leke yapar . Gözlük tak.
Yine de büyük cesaret ELMAVETURTA .Kontrolü bekleyip doktorun mudahalesi olmus olsaydı diye düşünmekten kendimi alamiyorumKabarıklık var, baloncuklar doluydu, geçecek denmişti,, bugün resim atınca keloide çevirmiş dendi. Güneşe lekesi olacak biliyorum ama çıktım çünkü orada ki hücrelerin artmasını önler, hızını keser güneş, öldürüyor sonuçta.
Bu arada benim yaptıklarımı siz denemeyin, bunlar bu kadar erken iken işe yarayabilir, şansımı denedim, son derece steril şekilde yaptım, tüm malzemeleri dezenfekte ettim, uygulama sahasını baticonladım, antibakteriyel göz merhemi ve kortizonlu krem kullandım, yani temiz yaptım, yoksa mikrop kapar, kör eder adamı.
Insallah yaptiklarin ise yarar peki bu keloid lazerle yada baska biseyle hic mi gecmez ?Yooo, doktor sadece masaj yap, iyice çıkan baloncukları bastır, içe girsin dedi, sadece scarex sür dedi ama ben cilt konusunda, böyle şeylerde yaranın tazelenip, düzeltilmesi gerektiğini biliyorum. Zaten ne olursa olsun, sağ köşede ince çizgi asla geçmeyecek, dikişin arasına sıkışıp iyileşmiş bile. Son resimleri atıyorum Eki Görüntüle 2837482
Hiçbir şekilde geçmez..taze iken eğer o da vücut düzelmeye yatkınsa oluyor.Insallah yaptiklarin ise yarar peki bu keloid lazerle yada baska biseyle hic mi gecmez ?
uzulmeyin lutfen
Kontrol 6 ay sonra... Ayda bir resim yollarsın, buradan bakarım dedi. Zaten bugün de WhatsApp mesajı ile görüştüm. 6 ay uzun süreYine de büyük cesaret ELMAVETURTA .Kontrolü bekleyip doktorun mudahalesi olmus olsaydı diye düşünmekten kendimi alamiyorum
Lazerle islemler var plastik cerrahi yapabilirdi vs.
Dikisler sert atildiginda da olusabiliyormus keloid.Simdi doktorun bu islemi ögrendiginde kendi kusuru varsa sıyrılmıs olacak?
İnsallah sonuc güzel olur yaptigin islem yüz güldürür ben korkardim acıkcası ellemeye
Dikiş izleri kabarmış. Bende senin gibi benzer bir şey yapmıştım. Göz altının tekinde dikiş atlamıştı orada bir açıklık kalmıştı. Çok kötü görünüyordu. Tamamen doktorun kötü dikiminden kaynaklıydı. Orayı çay kaşığının ince ucunu kızdırıp yakmıştım. Bir haftada o kısım kapandı düzeldi. Ama senin olay başka . Yarayı çok irite edersen cilt daha fazla onarmaya çalışmaz mı ? Sonuçları bekliyoruz canım. Baloncuk dediğin iğnenin girdiği yerler mıydı?Kabarıklık var, baloncuklar doluydu, geçecek denmişti,, bugün resim atınca keloide çevirmiş dendi. Güneşe lekesi olacak biliyorum ama çıktım çünkü orada ki hücrelerin artmasını önler, hızını keser güneş, öldürüyor sonuçta.
Bu arada benim yaptıklarımı siz denemeyin, bunlar bu kadar erken iken işe yarayabilir, şansımı denedim, son derece steril şekilde yaptım, tüm malzemeleri dezenfekte ettim, uygulama sahasını baticonladım, antibakteriyel göz merhemi ve kortizonlu krem kullandım, yani temiz yaptım, yoksa mikrop kapar, kör eder adamı.