- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Resminizi yeni gördüm çok güzel görünüyor izler varla yok arasıGünaydın, bu sabah.... Yavaş yavaş toparlanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resminizi yeni gördüm çok güzel görünüyor izler varla yok arasıGünaydın, bu sabah.... Yavaş yavaş toparlanıyor
Teşekkür ederim, gün be gün düzeliyor.Resminizi yeni gördüm çok güzel görünüyor izler varla yok arası
Canım cok güzel olmus son hali masallahÇok teşekkür ederim, Dr dermatix siyah olanı verdi, sarı kantoron yağı sürüyorum, güneşe çıkmıyorum, bakalım artık
Çok teşekkür ederim, inşallah benim de sorunsuz geçerCanım cok güzel olmus son hali masallah
Ben contratubex kullanıyorum ve izler kayboldu.3 aydan sonra tam belli oluyor izler ve kapak durumu.Keyifle takipteyim
Sadecw gözlerinizi paylaşırsanız yorum yapabilirzBen bu seferde göz kapaklarıma dolgumu yaptırsam diye dusunuyorum, 1-2sene idare edermi dolgu acaba
Yine karar veremedim
Aslında kısa süre içinde daha revizyon burun ameliyatı, bişektomi ve çene dolgusu olacağım için, mümkün olduğunca aralarından hangilerini ameliyatsız
halledebilirsem o kadar iyi benim için çünkü
Masallah izler simdiden cok guzel iyilesmis bende tum yuz germe yaptirdim goz kapaklarimi da aldirdim bu ikinci oluyor ilk iyi olmamisti.. izlerime kantoron otu yag sursem kremden daha etkili olurmu sizce ?Günaydın, bu sabah.... Yavaş yavaş toparlanıyor
Burada dolgu yaptıranlar var, kızlardan biri paylaştı, aşağı doğru akıyor ve tekrarlanınca sarkma çok yapıyor demişti, foto vardı, kim hatırlamıyorum ama dikkatli ol bu konudaBen bu seferde göz kapaklarıma dolgumu yaptırsam diye dusunuyorum, 1-2sene idare edermi dolgu acaba
Yine karar veremedim
Aslında kısa süre içinde daha revizyon burun ameliyatı, bişektomi ve çene dolgusu olacağım için, mümkün olduğunca aralarından hangilerini ameliyatsız
halledebilirsem o kadar iyi benim için çünkü
Çok geçmiş olsun, büyük operasyon geçirmişsiniz. En kısa zamanda şifa bulmanızı ve sonuçların gönlünüzce olmasını dilerim. Ben önce kantaron yağı sürüyorum ve 15 - 20 dakika emmesini bekliyorum, sonra da ilaç ve kremi sürüyorum 10 dakika ara ile. Bence faydası olur, bol su için. Çok yararı olur. Ben günde 4 litre su içiyorum. 3 litreyi geçin yani.Masallah izler simdiden cok guzel iyilesmis bende tum yuz germe yaptirdim goz kapaklarimi da aldirdim bu ikinci oluyor ilk iyi olmamisti.. izlerime kantoron otu yag sursem kremden daha etkili olurmu sizce ?
Bu arada, sarı kantoron yağı maserasyon yöntemi ile yapılmış olmalı. Ben hem ev yapımı kırmızı rengi olanı hem de maserasyon yöntemi ile yapılmış olanı birbirine karıştırıp sürüyorumMasallah izler simdiden cok guzel iyilesmis bende tum yuz germe yaptirdim goz kapaklarimi da aldirdim bu ikinci oluyor ilk iyi olmamisti.. izlerime kantoron otu yag sursem kremden daha etkili olurmu sizce ?
Göz kapaklarım bayağı düşükSadecw gözlerinizi paylaşırsanız yorum yapabilirz
Tesekkurler, anlaşıldı mecbur yine ameliyat olacağız kaçarı yokBurada dolgu yaptıranlar var, kızlardan biri paylaştı, aşağı doğru akıyor ve tekrarlanınca sarkma çok yapıyor demişti, foto vardı, kim hatırlamıyorum ama dikkatli ol bu konuda
Biraz bekleyin, ödemden şişmiş ve ödem geçince kırışmış olabilir, 1 hafta içinde toplaması lazım. Bu arada tuzu tamamen kesmeniz gerek, su bol için ki kalıcı olmasın. Geçmiş olsunBenim ameliyatımın 20nci günümdeyim. Benim göz kapaklarım kırıştı bu, göz kapaklarım hiç kırışık değildi. Bu neden olur ki fazla yağ alındığı için mi çok moralim bozuluyor.
Yaa inşallah öyledir yani o kırışık görüntü olmasa gayet güzel operasyonum, benim derim hiç öyle değildi çünkü tuza düşkünlüğüm hiç yok, suyu da çok tüketirim öneriniz için çok teşekkür ederimBiraz bekleyin, ödemden şişmiş ve ödem geçince kırışmış olabilir, 1 hafta içinde toplaması lazım. Bu arada tuzu tamamen kesmeniz gerek, su bol için ki kalıcı olmasın. Geçmiş olsun
Bişeyin içine buzu koyup sürseniz işe yararmı acaba?Yaa inşallah öyledir yani o kırışık görüntü olmasa gayet güzel operasyonum, benim derim hiç öyle değildi çünkü tuza düşkünlüğüm hiç yok, suyu da çok tüketirim öneriniz için çok teşekkür ederim
Biraz bekleyin, ödemden şişmiş ve ödem geçince kırışmış olabilir, 1 hafta içinde toplaması lazım. Bu arada tuzu tamamen kesmeniz gerek, su bol için ki kalıcı olmadınBenim ameliyatımın 20nci günümdeyim. Benim göz kapaklarım kırıştı bu, göz kapaklarım hiç kırışık değildi. Bu neden olur ki fazla yağ alındığı için mi çok moralim bozuluyor.
Hiç üzülmeyin, inşallah toparlar o kendiniYaa inşallah öyledir yani o kırışık görüntü olmasa gayet güzel operasyonum, benim derim hiç öyle değildi çünkü tuza düşkünlüğüm hiç yok, suyu da çok tüketirim öneriniz için çok teşekkür ederim
Tsk ederim su bir litre bile icemiyorum sen 3 litre diyosunÇok geçmiş olsun, büyük operasyon geçirmişsiniz. En kısa zamanda şifa bulmanızı ve sonuçların gönlünüzce olmasını dilerim. Ben önce kantaron yağı sürüyorum ve 15 - 20 dakika emmesini bekliyorum, sonra da ilaç ve kremi sürüyorum 10 dakika ara ile. Bence faydası olur, bol su için. Çok yararı olur. Ben günde 4 litre su içiyorum. 3 litreyi geçin yani.
Olur, bence faydalı olur, ilaçları da 20 dakika sonra sürün, cilt yağı emsin, masajla sürünTsk ederim su bir litre bile icemiyorum sen 3 litre diyosun
Annemin yaptigi kirmizi kantoron yag var onu sureyim o zaman sizin gibi