- 16 Şubat 2021
- 678
- 305
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Ameliyattan sonra sizin dediginiz seylerle bakımını yapacağım bu sefer.Ben, sarı kantoron yağı da sürüyorum yatarken, biraz daha geçsin, kadınların özel bölgeleri için Rossman da satılan, beyazlatıcı cilt rengi açıcı losyon var, ondan da süreceğimi. Cilt sonuçta o bölgelerle aynı incelikte. Resim paylaşırım zaten
Ne demek, rica ederim, Allah dermansız dert vermesin kimseye. Hiç olmazsa birbirimize yardımcı oluyoruzRica ederim sizde bana çok yardımcı oldunuz tesekkurler
Çok teşekkür ederimEvet, dediğim gibi, başka bölgelerde renk açmak için ama ciltte çok işe yarıyor bence, 1 ay sonunda ben de 2 ton açılma yapmıştı yüzümde
Amin evet birbirimize yardimci oluyoruz ne guzelNe demek, rica ederim, Allah dermansız dert vermesin kimseye. Hiç olmazsa birbirimize yardımcı oluyoruz
Ben de gördüm, henüz hayatımda hiç botox, dolgu, vb işleri yaptırmadım. Sadece cerrahi işler oldu, umarım değiyordurAmin evet birbirimize yardimci oluyoruz ne guzel
Ben dr Sevim Çakmağın instagram sitesinde örümcek ağı germe estetigi videosunu gördüm içim bi tuhaf oldu.
Acaba değiyomudur bu acılara bu operasyon sizce?
İnşallah, çok teşekkür ederimBikaç aya kadar muhteşem olur diye dusunuyorum
Insallah rica ederimİnşallah, çok teşekkür ederim
Tüm cerrahi olmayan uygulamalara baktım, hiçbiri 6 aydan fazla gitmiyor maalesef. Cerrahi tek çözümPlexr'dende vazgeçtim çok kötü yorumlar var, tek çare ameliyat gibi gorunuyor
Bence plex yaptirmayin bosuna gozleriniz sisecek ve sonuc huc basarili olmayacak kardesim denedi ve hic bir etkisi olmadi zaten ameliyat cok zor bisey degil izlerde hemen gizleniyor kapaticiylaBende zaten ameliyat olsam bile tekrardan düşeceği için 1-2 sene idare edecek bir ameliyatsiz bir işlem arıyordum ama yok mecbur ameliyat olacağım yine
Çok teşekkür ederim, Dr dermatix siyah olanı verdi, sarı kantoron yağı sürüyorum, güneşe çıkmıyorum, bakalım artık
Simdi baktimda benim kullandigim yara kremi bu.Çok teşekkür ederim, Dr dermatix siyah olanı verdi, sarı kantoron yağı sürüyorum, güneşe çıkmıyorum, bakalım artık
UmarımSimdi baktimda benim kullandigim yara kremi bu.
Bende bi işe yaramadı insallah sizde yarar