Göz kapağı estetiği ameliyatım ( Prof Dr Sevim Çakmak)

Canim gecmis olsun. Goz kapagi Ameliyati yaptirdim dedin ama gozünü Niy çizdi onu anlamadım?

Benim gözlerim.asimeteik görünüyor çokzaten asimetri vardı ama belli belirsizdi şimdi çok belirgin, umarım geçer.

Tabi,son resmimi ekleyeyim
Ben sizin mesajınızı yeni gordum bu arada, çok teşekkürler, çok güzel olmuş. Ben de oldum, tek gözüm süper oldu digeri daha küçük ve kalkık duruyor, 1 ay geçti ama hala eşit değil, bekliyorum artık. Sizde de başta asimetri oldu mu? Bir de ben hala makyaj yapamıyorum, gözlerimden surekli yaş geliyor, herkes ağladığımi saniyor.

Merhaba geçmiş olsun, gözlerinizdeki asimetri geçti mi acaba? Ben de şu anda aynı durumdan muzdaribim.

merhaba bana çok ışık tuttunuz ben de isteyip araştırıp bir türlü cesaret edemiyordum ama sizin açıklayıcı ve sabırlı ameliyat hakkındaki anlatımlarınız doktorunuza güveniniz sayesinde ben de randevu aldım. çok teşekkür etmek istedim umarım herşey yolundadır

Merhaba, evet herşey yolunda, umarım sizin için de öyle olur.çok geçmiş olsun, sonuç için acele etmeyin

teşekkür ederim, bilgi veririrm buradan, iz konusunu ilk mesajı yazdığımda okumamıştım ilk başta tavsiye ettiğiniz gibi yine de tavsiye eder misiniz sevim hocayı?
Ben kendi adıma tavsiye ederim fakat burada, beni referans alıp giden ve beklediği sonucu alamayan bir iki arkadaş var, onlarında görüşlerini alın lütfen, kim olduklarını hatırlamıyorum ama mesajlara bakın, bulursunuz.yanıltmak istemiyorum

Merhaba,şu anda hastanedeyim, Elazığ'a geldim, ameliyat oldum, dr Serdar Altun'a.
Kollarım o kadar önceki dr tarafından kötü idi ki, hoca düzeltilemez dedi ve sıfırdan tekrar kol germe ameliyatı geçirdim, ellerim şiş değil ama dirsek şiş. Aynı zamanda uyluk germe yapıldı. Ayrıca önceki drun meme kenarında bıraktığı kulaklıkları aldı. Bacak yağı ile meme asimetrisini düzeltti. Oldukça zor, ağrı yok çok şişim. Sonra yazacağım.
Şimdi bandajdan bir şey göremiyorum ama kollar ve bacaklar sıkı oldu, biraz şiş inince gevşer dedi, hem yaş hem aşırı kilo verdiğim için doku zayıf

Gecmıs olsun azmınıze hayranım bravo sıze. Herkese enerjı verıyorsunuz. Uyluk germenızı kasıktanmı oldunuz yoksa dıkey kesıyle bacaktanmı. Cok acı oluyor zor dıyorlar uyluk ıcın nasıl sızın durumunuz

L şeklinde olmadım, her zaman açılır dendi. Diz içinden yukarı düz kesim. Çok güzel oldu.şiş hali ile bile memnunum. Henüz hastanedeyim hala. Eve dönünce resim atarım. Kolumdan sarkan kısımlarda gitti. Diğer Dr'un yaptığı. Çok temiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…