- 4 Eylül 2012
- 47
- 5
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Evet silikon olanlardandı hem görsel hem de konfor olarak iyi değil . Dolgu maddeleri daha mantıklıMerhaba tesekkurler yorumunuz için.
Siz hangi protezden memnun kalmadiniz slikon olandanmi?
Bende şu aralar dolgu dusunuyordum yada yağ enjeksiyonu
Benim tüm ameliyatlara ilgim varMerhaba bu ameliyati gercekten arastiran ve olmak isteyenlere resim ginderiyorum aslinda eski konulariniza baktim ama sizin sanirim bu ameliyata ilginiz yok gibi.. haliyle yuz oldugu icin secici oluyorum bu konuda cunki ailemden cevrelden gizli ameliyat oldum tanidigim cikabilir forumda diye korkmamak elde degil
Dr um zekeriya kul ama eger gercekten dusunuyirsaniz ameliyat olmayi o zaman gonderrim
cok gecmis olsunMerhaba kızlar, bu fotoları dün çektim, şu anda çok memnunum
Kalmadı, keloid değildi sanırım, fotoğrafdan öyle sanıldı, dışarıdan şu anda pek bir şey belli olmuyor ama masaja devam ediyorum, scarex kullanmayada. Başka bir plastik cerrah da aynı şeyi söylüyor, erken daha dedicok gecmis olsunsimdi gördüm keloid durumu noldu?
cok sevindim :) Sevim hanimmi demisti keloid diye? neymis sonuc olarak?Kalmadı, keloid değildi sanırım, fotoğrafdan öyle sanıldı, dışarıdan şu anda pek bir şey belli olmuyor ama masaja devam ediyorum, scarex kullanmayada. Başka bir plastik cerrah da aynı şeyi söylüyor, erken daha dedi
Ne güzel yakışmış makyaj canım benim:) Ama bak ben sana gerçek teşhisi koyan ilk kişiyim. Keloid değil demiştim. Demek ki dr dan daha iyi bilmişim :) Sevgiler canım.Makyaj yapabiliyorum, şu şekilde görüntümEki Görüntüle 2845689
Kesinlikle canım, Dr fotoya bakıp söyledi ama gerçekten de teşhisi sen koydun, moralim çok daha iyiNe güzel yakışmış makyaj canım benim:) Ama bak ben sana gerçek teşhisi koyan ilk kişiyim. Keloid değil demiştim. Demek ki dr dan daha iyi bilmişim :) Sevgiler canım.
WhatsApp dan resim yollamıştım, oradan bakıp demişti, tabii uzaktan olunca öyle bir yorum olducok sevindim :) Sevim hanimmi demisti keloid diye? neymis sonuc olarak?
Benim izim de boyle uc hafta oldu sence neden biyle olduNe güzel yakışmış makyaj canım benim:) Ama bak ben sana gerçek teşhisi koyan ilk kişiyim. Keloid değil demiştim. Demek ki dr dan daha iyi bilmişim :) Sevgiler canım.
Canım o inecek korkma. Bir kaç ay sonra düzelecek. Scar jel sür. Masaja o jelde gerek yok. Hafifçe sür daha çabuk geçer. Sanırım gizli dikiş atılmamış.Benim izim de boyle uc hafta oldu sence neden biyle oldu
Bilmiyorum gizli dikisti aslinda bir iki ucunda dugum vardi ama eriyen dikis sanirim bana yaramadiCanım o inecek korkma. Bir kaç ay sonra düzelecek. Scar jel sür. Masaja o jelde gerek yok. Hafifçe sür daha çabuk geçer. Sanırım gizli dikiş atılmamış.
Ben de de aynı, iyileşir, üzülme, masaj yap, ben madecassol azıcık sürüyorum, fayda ediyor, onu dene canımBenim izim de boyle uc hafta oldu sence neden biyle oldu
Scarex sür dediği gibi. Eriyen dikiş daha geç iyileşiyor, içe gömülme süreci 3 ay fark atıyor, sakın takılma ama bir havlu ile dikişlerin üzerine masajla 5 dakika bastır, Dr bana öyle dedi. Benim ki alınan dikişCanım o inecek korkma. Bir kaç ay sonra düzelecek. Scar jel sür. Masaja o jelde gerek yok. Hafifçe sür daha çabuk geçer. Sanırım gizli dikiş atılmamış.
Yani basta soguk su ile ov dedi simdide fazla ovma acilabilir diyince korktum bende ovmuyorum artik madecasol var bende denerim tsk ederimScarex sür dediği gibi. Eriyen dikiş daha geç iyileşiyor, içe gömülme süreci 3 ay fark atıyor, sakın takılma ama bir havlu ile dikişlerin üzerine masajla 5 dakika bastır, Dr bana öyle dedi. Benim ki alınan dikiş
Hakli ciktigimiza sevindim:)) bosuna telas uzuntu yaptin sana hep diyorum bir sal kendini guzelim.Kalmadı, keloid değildi sanırım, fotoğrafdan öyle sanıldı, dışarıdan şu anda pek bir şey belli olmuyor ama masaja devam ediyorum, scarex kullanmayada. Başka bir plastik cerrah da aynı şeyi söylüyor, erken daha dedi
Valla sen noktayi koymustun guzel kalpli insanNe güzel yakışmış makyaj canım benim:) Ama bak ben sana gerçek teşhisi koyan ilk kişiyim. Keloid değil demiştim. Demek ki dr dan daha iyi bilmişim :) Sevgiler canım.
Contractubex benim karin germede hafif kizarip kabaran izimi yatistirdi memnun kaldim.Bilmiyorum gizli dikisti aslinda bir iki ucunda dugum vardi ama eriyen dikis sanirim bana yaramadi
Dr daha iyilesmedi fazla zorlama dedi yani masajla falan sadece krem sur contractubex ama bende yok fransada satilmiyo
Bence izin guzel durumda iyilesirken hafif kabarma sikinti yaratmiyor dikis yeri yumusamamistir henuz kasinti, kizarma, yara yerinde yanma yoksa problem yok. Hipertropic skar sorunu yasamis birisi olarak rahatlikla soyleyebilirimYani basta soguk su ile ov dedi simdide fazla ovma acilabilir diyince korktum bende ovmuyorum artik madecasol var bende denerim tsk ederim