Göz kapağı estetiği ameliyatım ( Prof Dr Sevim Çakmak)

Ben degilim o yaa )
Canım o benim. Ben boyuna botoks yaptırmıştım. Boynumu 1.5 ay yattığımda kaldıramadım. Bebek gibi boynumu tutamadım. Maltepe polikliğinde medikal yaptı. Boynum düşüyordu. Korkunçtu. Birde kadın demez mi nörolojik rahatsızlık olabilir. Tam trajikomik. Kortizon yapacaktı. İyice mahvedecek diye gitmedim. Kendi kendine düzeldi. Görüntüde ise hiç bir artısı yoktu. Tehlikeli bir bölge. Dua etsinler mahkemeye vermedim.

Ayyy gecmis olsun medikal nasil botox yapiyor ya

Çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel olmuş

Yok ben sadece genel fiyat araştırmamamı aktardım. En iyi doktor uzun yıllardır bu işi yapan bu konuda deneyimli doktordur.

Medikal estetik botoks dolgu hep yapıyor canım
Yaptirmayin plastik cerrah haric kaslarin yerini noktasini dogru durust bilemez medical uzmanlar benim doktorum surekli bunu soyluyor yuz ve boyun cok tehlikeli yerler nerden damar geciyor sinire mi gelir allah korusun yine iyi atlatmissin hayatim gecmis olsun

Merhaba , daha önce çene protezi yaptırmış çıkartmış biri olarak tavsiye etmiyorum . Yine de siz araştırmanızı iyi yapın ancak çene protezi hiç konforlu olmuyor , varlığı hissediliyor. Bence dolgu deneseniz daha mutlu olursunuz . İyi günler

Merhaba tesekkurler yorumunuz için.
Siz hangi protezden memnun kalmadiniz slikon olandanmi?
Bende şu aralar dolgu dusunuyordum yada yağ enjeksiyonu

Merhaba rica etsem bana da resim gönderir misiniz bu kadar övülmüşsünüz çok merak ettim doktorunuz kim birde söylerseniz
Merhaba bu ameliyati gercekten arastiran ve olmak isteyenlere resim ginderiyorum aslinda eski konulariniza baktim ama sizin sanirim bu ameliyata ilginiz yok gibi.. haliyle yuz oldugu icin secici oluyorum bu konuda cunki ailemden cevrelden gizli ameliyat oldum tanidigim cikabilir forumda diye korkmamak elde degil
Dr um zekeriya kul ama eger gercekten dusunuyirsaniz ameliyat olmayi o zaman gonderrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…