• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı egzaması

O üyeye genelde denk geliyorum hep böyle yorumlar, zırva denilecek cinsten. Hiçbir katkısı yok gerçekten de. Ben de yakın zamanda nemlendiricimi ve jelimi değiştirdim. Sanırım onlar yaptı. Diğerleri yüksek fiyatlıydı aman ne olacak dermo kozmetik herkes kullanıyor diye aldığım ürünler böyle yaptı. Yarın bir aile hekimimle konuşayım da eskisine döneceğim.

Ben gözardı ettim size de tavsiye ederim. Hiçbir içerik olmayan, konuya hiçbir faydası olmayan bomboş yorumlar, işsiz güçsüz öteye beriye sataşan bir tip bence de.

Bence bir kenara koyun onları kullanmayın bir bakın durum düzeliyor mu... Yüksek fiyatlılar da bazen kötü çıkabiliyor Lancomeun rimelleri mesela bazıları hem pahalı hem kötü gözümü deli gibi kaşındırmıştı bir tanesi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Yine bulmussun randevu, şükret :KK43:
Ben goz polikliniğine randevu bulmaya çalıştım kaç gün, ne üni hastanesi ne devlet yoktu.
Bugün artık iyice kötü olup gözümü acamaz hale gelince de göz acil'e geldim. İkinci saatim beklemede. Neyse ki hava güzel, bahçeye çıkıp uyuyorum,müzik dinliyorum falan,zaman geçiyor.
Hem insanlara poliklinik problemleriniz için acile gelmeyin diyorlar hem 14 gün sonraya bile randevu vermiyorlar.
Napak olek mi🤬

Bende kullandigim goz kremi yapiyormus. E..L markasinin advanced night olani. Onu ne zaman kullansam egzama yapti. Hic aklima gelmezdi, cunku uzun yillardir kullaniyordum. Sizin de neden olan seyi bulmaniz lazim oncelikle. Kullandiginiz malzemeleri test edin.
Tamam bi dikkat edeyim, tesekkur ederim 🙏🏻

Bu sebepsiz oluşan cilt hastalıkları cidden çok can sıkıcı oluyor bende de saç derisi kuruluğu oluyor ara sıra kaşınıyor 🤦‍♀️ üre bazlı bir losyon aldım onu ara sıra kullanıyorum
Benim de sac derisinde ve bacaklarimda oluyor genetik. Düzenli nemlendirici kullaninca düzeliyor

Back