• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı egzaması

TravisScott

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
125
609
23
Kızarıklık, hafif döküntü ve kaşıntı var burnuma yakın olan iki göz kapağımda da. Mhrs’den randevu almaya çalışıyorum 18’ine verdi en erken. Yarın aile hekimine gideceğim ama moralim bozuk. İnternette yazılanlar zor geçer, artabiliyor vs gibi. Neden olduğunu, neyin yaptığını hiç bilmiyorum açıkçası. Yaşamış olan var mı aramızda, geçiyor mu?

Ben sarı kantaron yağı ile geçirmiştim iki göz kapağım da yaraydı düzenli kullanımda geçmişti

Egzama oldugunu hekim mi teshis etti? Eger oyleyse kolay kolay gecip giden 1 hastalik degil egzama. Sabir gerektiriyor. Ozellikle kuru birakmaktan ve parfumlu makyaj malzemelerini kullanmaktan kacinmayi gerektiriyor. Benim butun vucudumda var. Bazi donemlerde alevleniyor o zaman ilac ve losyonu ile yatisiyor. Omurluk 1 durum. Fazla dusunmemek lazim ama. Dusununce de oluyor cunku. Gecmis olsun.

Minnacık şeylere dünyanın sonu gelmiş, çaresi olmayan derde düşmüş gibi davrananlara ayar oluyorum.

Gideceksiniz aile hekimine bir merhem verecek, düzenli kullanacaksınız olacak bitecek.
Nerede dünyanın sonu gelmiş gibi bir serzeniş gördünüz tam olarak. Söyleyin ben de bileyim. Ya da ayar olmaya devam.

Bknz; kendi konunuz.
Nasıl güzel mi böyle bomboş takılmak? Bir dayanak yok, sebep sonuç ilişkisi yok. Yapmış olmak için yapılan yorumlar falan. Umarım siz de buradan fırsat bulup gözünüzün önünü göreceksiniz bir şekilde. Haddi bakalım.

Nasıl güzel mi böyle bomboş takılmak? Bir dayanak yok, sebep sonuç ilişkisi yok. Yapmış olmak için yapılan yorumlar falan. Umarım siz de buradan fırsat bulup gözünüzün önünü göreceksiniz bir şekilde. Haddi bakalım.
İşinize gelmeyen yorum alınca hemen kişiliğe saldırıyorsunuz😂

Valla güzel bomboş takılmak, çok keyifli. Darısı başınıza 🙄

İşinize gelmeyen yorum alınca hemen kişiliğe saldırıyorsunuz😂

Valla güzel bomboş takılmak, çok keyifli. Darısı başınıza 🙄
İşime gelmeyen yorum da olmayan bir şeyi olan bir şey gibi göstermek. Ben saldırgan değilim sen hak ediyorsun ama aşağı yukarı kişiliğini de biliyormuşsun işte, tebrik ediyor kutluyoruz dkdçdkxjfösçxkxö

İşime gelmeyen yorum da olmayan bir şeyi olan bir şey gibi göstermek. Ben saldırgan değilim sen hak ediyorsun ama aşağı yukarı kişiliğini de biliyormuşsun işte, tebrik ediyor kutluyoruz dkdçdkxjfösçxkxö
Ne yapayım şimdi, seviyenize inip boş insan olmadığımı mı anlatayım?

Kedi totosunu görmüş yara sanmış vakası. Yorumum da doktora gitmeniz işte 😂

Kızarıklık, hafif döküntü ve kaşıntı var burnuma yakın olan iki göz kapağımda da. Mhrs’den randevu almaya çalışıyorum 18’ine verdi en erken. Yarın aile hekimine gideceğim ama moralim bozuk. İnternette yazılanlar zor geçer, artabiliyor vs gibi. Neden olduğunu, neyin yaptığını hiç bilmiyorum açıkçası. Yaşamış olan var mı aramızda, geçiyor mu?
Yasadim, uzun zaman cok cektim. Kortizonlu kremlerle gecici iyilesme oldu hep. Doktor sonunda heyet raporouyla bir ilac verdi, adini unuttum simdi. O gecirdi. O donemde butun goz makyaj malzemelerimi atmistim ve uzun sure de goz makyaji yapmadim. En sonunda da egzamaya neden olan seyi buldum. Kullandigim goz kremi yapiyormus. Egzama ciktiginda onu da kullanmayi kesmistim. Sonra tekrar basladim ve egzama belirtileri tekrar cikmaya basladi. Test ettim, ne zaman o kremi kullansam egzamaya neden oldu.

Dunyanin sonu gelmis gibi kucumseyici yorumlara da Allah basiniza vermesin diyelim o zaman. Ceken bilir, aylarca sis, agriyan, kuruluktan kasinan gozlerle gezmek o kadar da kolay degil. Aile hekiminin verdigi merhemle de gecen bir sey degil. Bos bos yoruma asil ornek bu tarz yorumlar. Ben universite hastanesine, uzman doktorlara aylarca gittim. Verdikleri kremler hep gecici iyilesme sagliyor, cunku kortizon.

Yillardir yasiyorum ayni sorunu ve maalesef kirisikliga sebep oluyor. Kotu goruntu de cabasi. Verilen tum kremler kortizonlu oldugundan uzun sure kullanilamiyor. Asla cozum bulamadim, bulan olursa bana da yazsin lutfen 🙏🏻
Bende kullandigim goz kremi yapiyormus. E..L markasinin advanced night olani. Onu ne zaman kullansam egzama yapti. Hic aklima gelmezdi, cunku uzun yillardir kullaniyordum. Sizin de neden olan seyi bulmaniz lazim oncelikle. Kullandiginiz malzemeleri test edin.

Dunyanin sonu gelmis gibi kucumseyici yorumlara da Allah basiniza vermesin diyelim o zaman. Ceken bilir, aylarca sis, agriyan, kuruluktan kasinan gozlerle gezmek o kadar da kolay degil. Aile hekiminin verdigi merhemle de gecen bir sey degil. Bos bos yoruma asil ornek bu tarz yorumlar. Ben universite hastanesine, uzman doktorlara aylarca gittim. Verdikleri kremler hep gecici iyilesme sagliyor, cunku kortizon.
O üyeye genelde denk geliyorum hep böyle yorumlar, zırva denilecek cinsten. Hiçbir katkısı yok gerçekten de. Ben de yakın zamanda nemlendiricimi ve jelimi değiştirdim. Sanırım onlar yaptı. Diğerleri yüksek fiyatlıydı aman ne olacak dermo kozmetik herkes kullanıyor diye aldığım ürünler böyle yaptı. Yarın bir aile hekimimle konuşayım da eskisine döneceğim.

Back