Göz kapağı ameliyatı Ve sonrasında yaşadığım sıkıntılar

Merhaba simdiki halim bu sekilde 1 ayım var daha 6 cı ayı doldurmama ama düzelme oldu cok sükür
Gecmiş olsun. Deri fazlası alındı mı? Bazı drlar kesi olmadan direkt gözaltından girerek bi işlemi yapıyorlarmış. Bu yöntemle deride gevşeme olmaz mı acaba? Bir de fazla yağ alınınca gözlerde içeri cökme oluyormuş?

Tesekkür ederim.Deri fazlalıgı alındı yoksa dediginiz gib deride sarkmalar gevseme
meydana gelırdi,fazla yag alma konusuna gelince doktor onu ayarlıyor zaten cöküklük olmasın diye ama tabiki yinede cökme olabiliyor bendede ilk zamanlar vardı hem göz aldı cökmesi hemde göz alt kapak düsüklügü önceki paylasımlarıma bakarsanız resım paylasmıstım suan yok ama cok şükür gecti.göz altı cukurunun gene caresi var ısın tedavisiyle düzeltiyorlar

Merhaba, umarım iyileşmişsinizidir. Ben de alt goz kapağı ameliyatından sonra, alt goz kapaklarımızın asağı cekme sorunu yaşadım. Siz cozum bulabildiniz mi? Bu konuda verebileceğiniz iyi bir doktor var mı?
Ektopiyon olmuşsun canım bende 6. Ayımdayım aynı sıkıntıyı yaşıyorum Cumartesi kontrolüm var klasil her doktor gibi kabul etmeyecek

İşlerine gelmeyince engel atıyorlar.Oysaki yaptıkları işin arkasında dursalar bizler de bunları buradan yazmak zorunda kalmayacağız.Ben de sayısız sorun yaşıyorum.Levent Akçay yüzünden.

Merhaba.Göz kapaklarınız ile ilgili bir çare bulabildiniz mi?

Çok geçmiş olsun.Şu an ne durumdasınız?Revizyon yaptırdınız mı?Yaptırdıysanız kime yaptırdınız?

Bende gecen hafta ameliyat oldum. Sol göz kapağımdan fazla deri kesilmiş, göz kapaklarım şu an asimettik. Psikolojim bozuldu , uykularım kaçtı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
benimde şuan aynı ve pörtlek bakıyorum sanki daha 5. günüm ama düzeliyormu zamanla sizin düzeldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…