Göz kapağı ameliyatı Ve sonrasında yaşadığım sıkıntılar

Merhaba bende göz alt kapak operasyonu gecirdim alt göz kapagimim birinde (entropiyon) yani alt göz kapaginin asagi dogru cekilmesi durumunu yasiyorum,ayni problemi yasayan var mi ne yapicam bilmiyorum lütfen cevap?Eki Görüntüle 2982452 Eki Görüntüle 2982453
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ne kadar cahil işini bilmeyen bir doktormuş. Çünkü ne kadar deri alacağını hesaplayamamış. Üst göz kapağı çok riskli değildir. Yine de üsttede çok deri alınırsa pörtlek korkunç bakış oluşuyor. Göz kapağını fazlaca yukarı çekince aynı görünyü oluyor. Ama alt göz kapağı çok komplike ve riskli bir ameliyattır. Deriyi çok fazla almış o nedenle göz altı aşağı çekmiş. Bunun tek çaresi oraya küçük bir deri nakli diye biliyorum başka türlü düzelmez. Göz altında daha önce nasıl bir sorun vardı? Sürekli masaj yap. Senin doktorun ne diyor ? Ne kadar süre geçti ameliyat üzerinden ?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Doktorunuzun adı neydı? Ameliyatınız hakkında bilgi verebilir misiniz? Alt göz kapağından kesi yapıldı mı? Eğer kesi olursa sarkma oluyo ama kesisiz olarak yapılan ameliyatlarda sarkma olmuyormuş sanırım. Çukurlaşma da meydana geldi mi?
Merhaba kesi olmadan deri fazlalığı alınmaz. Sizin dediğiniz sarkma olmayan sadece göz altı şişliği olan kişiler için geçerli. Burada fazla deri almış. Aşırı almış göz aşağı çekmiş.

Geçmiş olsun. Doktorunuzun adı neydı? Ameliyatınız hakkında bilgi verebilir misiniz? Alt göz kapağından kesi yapıldı mı? Eğer kesi olursa sarkma oluyo ama kesisiz olarak yapılan ameliyatlarda sarkma olmuyormuş sanırım. Çukurlaşma da meydana geldi mi?
Tesekkür ederim.Simdilik yeni oldugu icin doktorun ismini vermek istemiyorum ama ilerleyen zamanlarda duruma göre isim veririm. 1 saatlik bir ameliyat gecirdim bende göz altı torbaları cok fazlaydı genetik gelen birsey ve fıtıklasmıs yaglarımı aldı doktor tabiki kesi yapıldı kesi yapılmadan ameliyat yok zaten sadece hafif şişlikler icin ışık dolgusu var.cukurlasma meydana gelmedi ameliyat sonrası agrı acıda yoktu sadece gerginlik hissi vardı 2 gün gözlerimi fazla acamadıım normal olarak ödem tutmustu sonrasınya yavas yavas sislik inmeye basladı göz damlası vardı 3 cesit onlari hergün kullandim.ameliyatimi olali 1 ay 10 gün oldu daha bu beni cok korkuttu sormak istedim burdan

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ne kadar cahil işini bilmeyen bir doktormuş. Çünkü ne kadar deri alacağını hesaplayamamış. Üst göz kapağı çok riskli değildir. Yine de üsttede çok deri alınırsa pörtlek korkunç bakış oluşuyor. Göz kapağını fazlaca yukarı çekince aynı görünyü oluyor. Ama alt göz kapağı çok komplike ve riskli bir ameliyattır. Deriyi çok fazla almış o nedenle göz altı aşağı çekmiş. Bunun tek çaresi oraya küçük bir deri nakli diye biliyorum başka türlü düzelmez. Göz altında daha önce nasıl bir sorun vardı? Sürekli masaj yap. Senin doktorun ne diyor ? Ne kadar süre geçti ameliyat üzerinden ?sagol
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ne kadar cahil işini bilmeyen bir doktormuş. Çünkü ne kadar deri alacağını hesaplayamamış. Üst göz kapağı çok riskli değildir. Yine de üsttede çok deri alınırsa pörtlek korkunç bakış oluşuyor. Göz kapağını fazlaca yukarı çekince aynı görünyü oluyor. Ama alt göz kapağı çok komplike ve riskli bir ameliyattır. Deriyi çok fazla almış o nedenle göz altı aşağı çekmiş. Bunun tek çaresi oraya küçük bir deri nakli diye biliyorum başka türlü düzelmez. Göz altında daha önce nasıl bir sorun vardı? Sürekli masaj yap. Senin doktorun ne diyor ? Ne kadar süre geçti ameliyat üzerinden ?

Merhaba canim ,tesekkür ederim bilemedim bende neden böyle oldugunu bende bu göz alti torbalari cocuklugumdan beri vardi yas gectikce daha belirgin olayay
Merhaba canim,tesekkür ederim aslinda suan erken ama cok korktum 1 aydır gecmeyince benim gibi olan varmı sonradan geciyormu cok merak ettim 😞evet üst göz kapagı yaptıranlar cok var ama alt göz kapak yaptıran cok nadır, benim cocuklugumdan beri göz altı torbalarım vardı yapmadıgım kullanmadıgım sey kalmadı caresini bulamadım göz doktoruna gittim fıtıklasmıs yag var dediler genetikmiş yani,ben ameliyatı olalı 1 ay 10 gün oldu doktorum masaj yapmamı söyledi masaja devam ediyorum tabiki burdan sizlerede sormak istedim internete sordugumda canımı sıkıcak konular yazıyo tesekkürler

Bu arada doktorum cok iyi cok ilgili sordugum sorulara geri dönüs yapıyor ama benim icimi rahatlatmadı benim gibi olan biri varsa sonradan düzelme oldumu benımle paylasırsanız sevinirim

Merhaba canim ,tesekkür ederim bilemedim bende neden böyle oldugunu bende bu göz alti torbalari cocuklugumdan beri vardi yas gectikce daha belirgin olayay

Merhaba canim,tesekkür ederim aslinda suan erken ama cok korktum 1 aydır gecmeyince benim gibi olan varmı sonradan geciyormu cok merak ettim 😞evet üst göz kapagı yaptıranlar cok var ama alt göz kapak yaptıran cok nadır, benim cocuklugumdan beri göz altı torbalarım vardı yapmadıgım kullanmadıgım sey kalmadı caresini bulamadım göz doktoruna gittim fıtıklasmıs yag var dediler genetikmiş yani,ben ameliyatı olalı 1 ay 10 gün oldu doktorum masaj yapmamı söyledi masaja devam ediyorum tabiki burdan sizlerede sormak istedim internete sordugumda canımı sıkıcak konular yazıyo tesekkürler
Merhaba canım. Şimdi nasılsın ? Düzelme var mı ?

Ameliyatınız ne mal oldu acaba? Oküplastik cerrahlara danışabilirsiniz. Yaşınız çok ileri değil. Deri fazlalığı var mıydı? Transkonjoktival diye bi yöntem okumuştum. Alt göz kapağı kesisi olmadan gözaltı içinden fıtıklaşmış yağları ve torbaları bu şekilde alınıyormuş. Bu şekilde olunca da alt göz kapağında dışa dönme oluyor mu merak ettim.

Bende gecen hafta ameliyat oldum. Sol göz kapağımdan fazla deri kesilmiş, göz kapaklarım şu an asimettik. Psikolojim bozuldu , uykularım kaçtı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bende gecen hafta ameliyat oldum. Sol göz kapağımdan fazla deri kesilmiş, göz kapaklarım şu an asimettik. Psikolojim bozuldu , uykularım kaçtı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bende de aynı taraftan asagı düsüklük var resimde gördüyseniz 6 ayı doldurmayı bekliyorum hâlâ bir ileşme olmazsa tekrar gitmeyi düşünüyorum resim varmı?

Bende de aynı taraftan asagı düsüklük var resimde gördüyseniz 6 ayı doldurmayı bekliyorum hâlâ bir ileşme olmazsa tekrar gitmeyi düşünüyorum resim varmı?
Cok gecmiş olsun bu arada insallah toparlanır doktorum bana masaj yapmamı önerdi elimden baska birsey gelmedigi icin devam ediyorum insallah faydası olur

Merhaba canım. Şimdi nasılsın ? Düzelme var mı ?
B948EE43-E627-4D95-87DD-03148EB334C6.jpeg

Eklentiler

• DC8721B4-8EAB-4900-BEC1-F2B9A80B6838.jpeg
    DC8721B4-8EAB-4900-BEC1-F2B9A80B6838.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 355
Merhaba simdiki halim bu sekilde 1 ayım var daha 6 cı ayı doldurmama ama düzelme oldu cok sükür

Eklentiler

• 36A7E0DA-8771-46E1-AC0B-35C990195CA0.jpeg
    36A7E0DA-8771-46E1-AC0B-35C990195CA0.jpeg
    138,8 KB · Görüntüleme: 377
X