- 13 Nisan 2018
- 55
- 5
- 36
- 43
- Konu Sahibi benyandimelleryanmasin
-
Siz çekik göz gibi bişey de yaptı dediğiniz için dedim. Öyle bir işlem yapmış olsaydı dr niz; bundan haberiniz olurduBu şu an foxaye mı oluyor
Dikişlerinizide sorun yapmayın; belli belirsiz bi ize dönüyor zaman içinde.. iz giderici kremler kullanabilirsinizde..Benim dışarı olan dikişim kaşımın hizasında onun bittiği yerde son buldu. Sizinki daha uzunmuş. Ama bu göz kapak yapısıyla alakalı bir durum..Önceki halinizi bilmiyorum ama dr niz alınması gerektiği için almıştır
Evet ama keşke öyle yapsaymış belki böyle durmazdıSiz çekik göz gibi bişey de yaptı dediğiniz için dedim. Öyle bir işlem yapmış olsaydı dr niz; bundan haberiniz olurdu
merhaba, maalesef gitmedi gitmezmis de artik zaten. lazerle belki azicik gider diyorlar ama inanin korkuyorum biseyler yaptirmaya, piyasada isini iyi yapan insan yok cunkuMerhaba izleriniz gitti mi ?
Merhaba bende aynı dertten muzdaribim resim atma şansınız var mı acabamerhaba, maalesef gitmedi gitmezmis de artik zaten. lazerle belki azicik gider diyorlar ama inanin korkuyorum biseyler yaptirmaya, piyasada isini iyi yapan insan yok cunku
foto atmak istemiyorum acikcasi, siz ne zaman ameliyat oldunuz yakin tarihliyse gecebilir. benim doktor cok kotuydu ondan boyle oldu kendisi degil hemsiresi yapti her seyiMerhaba bende aynı dertten muzdaribim resim atma şansınız var mı acaba
Benim dört buçuk ay oldu şimdi biraz daha iyi ama bayaa iz varfoto atmak istemiyorum acikcasi, siz ne zaman ameliyat oldunuz yakin tarihliyse gecebilir. benim doktor cok kotuydu ondan boyle oldu kendisi degil hemsiresi yapti her seyi
Doktor iyisi öğrenebildinizmi ?? Bu tv deki artistler nasıl oluyor lar hele seda ne çabuk iyilesiyorlar....GÖZ kapağı göz doktorami olmaliyiz ..estetik mağdurlarını da duyuyoruz ...bu işi çözemedim ...merhaba, maalesef gitmedi gitmezmis de artik zaten. lazerle belki azicik gider diyorlar ama inanin korkuyorum biseyler yaptirmaya, piyasada isini iyi yapan insan yok cunku
maalesef resim atamam ama soyle diyim daha dun ameliyat olmusum gibi duruyor izler. sizin kac yil olduMerhaba bende aynı dertten muzdaribim resim atma şansınız var mı acaba
Benim dört buçuk ay oldumaalesef resim atamam ama soyle diyim daha dun ameliyat olmusum gibi duruyor izler. sizin kac yil oldu
Merhaba izleriniz geçti mi acaba 3. Aya girecegim izlerim duruyor hatta scar oluştu kabardı yara çok üzgünümHerkese merhaba, göz kapağı ameliyati olalı dört ay oldu fakat dikis izleri cok uzun ve sanki dun olmusum gibi taze. Önerisi olan varsa çok minnettar olurum.
Bende katiliyorum buna, tek bir kotu yorum bile es gecilmemeli ben de boyle bir hataya dustum sonradan farkettim hep guzel olmus olan bir kac ayni resmi paylasiyorlar sosyal medyada suan o kadar pismanim ki gozlerim cukur cukur oldu izlerim gecme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?