Paraya kıyıp kaliteli akmayan kalem alıyorsun. Bitti..
ne büyük dert,sizin düşünme yetiniz yok galiba. Böyle bi konuda başkalarının fikrine ihtiyaç duymak.. en iyisi kalem sürmeyin:)
Aa tam düşünme yetimi bağışlamamıştım,nerden bildiniz :)hanım efendi bence düşünme yetisi olmayan bi insan hakaret eder. ayrıca buraya koca,k.valide türü dert konusu açmak mı lazım illa.
Kızlar en çok da hepinizin yardım etmek için fikir verdikten sonra üyeye alttan alttan laf sokmanıza güldüm burada daha saçma konularda gördü bu gözler yanlış yere açılmış diye kibleme filan yapılır biter. Editör olmayacaksanız laf soktuğunuzda
deneyeceğim teşekkür ederimİnce fırça ile çok dağıtmadan koyu mat far uygulayın,kalıcılığı oldukça güzel.
acaba nedir nedir? :)Bazi insanlarin gozunden daha cok akiyor kalemler. Bende oyleyim yani kalem surdugumde surekli lavaboya gidip gozaltlarimi silerim aktigi icin.
Yagsiz kalrm kullandigim zaman daha az akiyor.
Hatta markalardan aldim cok fena akti.
Bi tane markasiz almistim. O akmiyor fazla.
haahhaa :) hislerimin tercümanı oldunuz sağolunİnanamıyorum! Nasıl akmayan kalem konusu açarsın!
Yürüyüp gideceksin kozmetikçilere soracaksın onlar da tek tek gözünde deneyip en akmayananını bulacak!
Buraya bu gereksiz konuyu açtın ve önemli bir bdv konusunun yerini çaldın. Bu yaptığın suç!
(Bu yaptığım da ironidir)
Su an yanimda degil eve gidince bakayim bi :)acaba nedir nedir? :)
Bence burdaki tek gereksiz sensin konuyla alakalı bir yorumun yoksa bekleme yapmaAa tam düşünme yetimi bağışlamamıştım,nerden bildiniz :)
Derdin çözümüçok net. Gereksiz konu anlatabiliyormuyum??
sizi çok sevdim ben yaa :)Bence burdaki tek gereksiz sensin konuyla alakalı bir yorumun yoksa bekleme yapma
Teşekkür ederim cnmsizi çok sevdim ben yaa :)
Yav heheBence burdaki tek gereksiz sensin konuyla alakalı bir yorumun yoksa bekleme yapma
Ayy ne çok bozdun beni şimdi gördünmüYav hehe
Ayy ne çok bozdun beni şimdi gördünmü
bi git. kaka insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?