illaki Allahın büyük bi dert mi vermesi lazımmış buraya konu açabilmek için?Derdinde ne büyümüş canım
Bunun neresi dert almadım? dünya kadar akmayan kalem var bir kozmetik malzemeleri satan yere gidip sorsan söyler zaten.illaki Allahın büyük bi dert mi vermesi lazımmış buraya konu açabilmek için?
kullandığım kalem akmayan kalem ama akıyor. derdim buciddi misiniz ? akmayan kalemler var onlardan akacaksınız işte nasıl bır dert bu
Göz kalemi hep akıyor bende de.
Ben onun için onu bırakıp farklı ürünler kullanıyorum.
Markasını bilmiyorum ama gratisten almıştım küçük cam birseyin içinde ve üzerine kapak şeklinde fırçası takılıyor
Sürmesi kolay akmada yapmıyor.
Dertlerimizi yarıştırma alanı değil bence burası . Herkesin kendine göre o an dert ettiği birşeyler olabilir.
(Marka yazamıyorum makyaj çantam yanımda olmadığı için.)
Evet misin kavanoz gibi birşeysiz de mi kirpik diplerine uyguluyosunuz?
küçük cam kavanozda mı dediğiniz şey
kalın uçlu kalem gibi ayeliner var. onunla denedim pek beceremedim.tavsiye ettiğiniz bi marka var mı?Gözlerinizin altına pudra sürün akmaz
Madem kirpik altlarınıza sürüyorsunuz kalem değilde eyliner ile yapın asla akmaz
Evet onlardan fırça uçlu olanı degil kalem olan cokta basit oluyor elin alışması lazım benim özellikle kullandığım bir marka yok ama beceremiyorum diyorsaniz kalem cekin gözlerinizin altına teninizle aynı renk pudra sürünkalın uçlu kalem gibi ayeliner var. onunla denedim pek beceremedim.tavsiye ettiğiniz bi marka var mı?
Parayla kaliteyle bir ilgisi yok en pahali kalemler bile benim gözümde durmazParaya kıyıp kaliteli akmayan kalem alıyorsun. Bitti..
ne büyük dert,sizin düşünme yetiniz yok galiba. Böyle bi konuda başkalarının fikrine ihtiyaç duymak.. en iyisi kalem sürmeyin:)
Neden ? Özelliğiniz ne ? Herkeste duruyor,millet sahneye çıkıyor. Işıklar,ter vs yinede akmıyor.. en pahalıdan kastınız önemli ?Parayla kaliteyle bir ilgisi yok en pahali kalemler bile benim gözümde durmaz
yav heheNeden ? Özelliğiniz ne ? Herkeste duruyor,millet sahneye çıkıyor. Işıklar,ter vs yinede akmıyor.. en pahalıdan kastınız önemli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?