Göz Makyajı Göz kalemi tavsiyelerimiz

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
flormarın tüm göz kalemleri guzel ve akmıo..ben özellıkle kahve grı ve mor lacıvert kullanıyrm..ayrıca sedeflı olanlarıda var onlarda kolay suruluyo ve akmıyo yıne.maskara larakta pastel kullanıyrm dramatik look 5X volume kullanıyrm.ççookk ıyıı.ayrıcaaaaa ex-press volume de guzell:KK8:

mac graphblack kullanıyorum akma yok koyuluğu çok yoğun, çok kalem denedim aradığımı buldum,
birde floermarın bir kalemi var o da akmıyordu güzeldi smoky eyes

benim önerimm alix avien göz kalemii şimdi birde yenilemişler daha farklı kıvamı yoğunluğu simsiyah yapıyoo ve akmıyoo fiyatıda 7 tl

mac pro longwear göz kalemi çoooook kalıcı.Sabah makyajımı yapıyorum gece eve geldiğimde makyaj temizleyicisiyle bile çıkartamıyorum.O kadar kalıcı

C.Dior'dan tutun YSL'e kadar bir çok göz kalemi kullandım. Ama en iyisi Maybelline Master Smokey Göz Kalemi.. Deneyin bana teşekkür edeceksiniz.. Tabi göz kalemi; gözden göze değişebiliyor ama tam bir sürme etkisi yaratıyor bende.. Göz makyajımı silsem bile sabah uyandığımda bile etkisi kalmış oluyor..

şu ana kadar loreal, yves rocher, bourjois, flormar vs. birçok marka kullandım.
maybelline master drama kadar şahanesi yoktu. değişik bir kalem sürme gibi. tamamen katı değil kremimsi sürünce katılaşıyor çıkmıyor kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar akmayan,kalıcı fakat aynı zamanda da hesaplı sıyah goz kalemı markası hangisi acaba?
göz kalemi tavsiyelerimizi bu başlıkta paylaşalım..sevgiler

cnm bende göz kalemmi kullanıodum memnun kalmıoum düğüne gder gbi kapkaraoluo hemde elini götürüopsun falan silinio götrmesende silinio.ben syh far sürüorum ince bi fırçayla hem gnlk makyajada uygun oluo hemde hiç çıkmıo

Avon'un ve Rimmel London'ın açılır kapanır kalemleri çok güzel.
$taw9eel-16-12-72.jpg
Rimmel London'ınki waterproof ve arkasında aplikatörü var.
$ac.jpg
Avon'da simli çeşitler de mevcut. Özellikle lacivert simli olan çok hoşuma gidiyor.

bilim dünyası bu soruna henüz tam bir çözüm bulamadı.
ben lancome'u beğeniyordum ama o da çok ahım şahım değil. şimdi essence'in asansörlü kalemini kullanıyorum bu fena değil sanki.

ACİL YARDIM:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Arasında kaldığım rimeller
-Alix avien 3 in 1(hem kıvırsın hem uzatsın hem hacim versin istediğim için aklım bunda)
-Alix avien DNA (bunun için çok güzel yorumlar yapmışlar)
-Maybelline sarı (bunada öyle yorumlar yapmışlar ki kullanıp memnun kalmamış olsan yine kullanmaya başlarsın)
Sonuç olarak aklım 3 ın 1 de ama kullanıcı yorumlarıyla fikrim değişebilir.

Kiss adında bir markanın göz kalemleri kesinlikle akmıyor, 25 lira civarında, tek sorun her yerde bulunmuyor...ben İstanbuldan alıyordum..Ankara'da bulanınız varsa bana da mesaj atabilir mi yerini..:KK14:

X