Göz damar genişlemesi

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
561
151
33
Merhaba kızlar 10 gündür göz pınarımdan kaç damar belirginleşti be geçmiyor
Alerjik rinitim var sürekli damla kullanıyorum
Sebebi nedir bilen varmı? damlaları bıraktım düzelir diye düzelmedi göz damarları kalıcı genişledi mi ? Bilgisi olan yazabilir mi

Merhaba canım benimde gözümde kan vardı belirli bölgesinde küçük bi yer.zamanla düzelmişti.ayni şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum.ben damla kullanmamıştım.

Merhaba canım benimde gözümde kan vardı belirli bölgesinde küçük bi yer.zamanla düzelmişti.ayni şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum.ben damla kullanmamıştım.
Damarlar belli oluyor belli bölgede benim canım ağrı sızı çapaklanma vs de yok

Şöyle göz pınarımdan başlıyor damarlanma 10 gündür var geçmiyor bir türlü

Benim böyle değildi.bu bence normal bı durum kılcal damar herkesde var olduğunu dusunuyoru.tabiki doktor daha iyi bilir.benimkisi için damar kanamis belirgin bı kan vardı.ona rağmen bikac gün içinde azaldı .azaldığını görünce korkum geçti.ve sonrada gitti.bence seninki herkesde olan bişey.ben damla falan kullanmadım.ailenede bak onlarda da vardir bence.gecmis olsun. korkuyosan aile hekimine danış.o gerek görürse göz doktoruna yönlendirir zaten.bence farklı bı durum yok

Yeni oluştu ama bu göz pnarımdakiler yoktu 10 gün öncesine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…