- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 40
-
- Konu Sahibi bistrogirl
buğday, jojoba, kayısı çekirdeği yağı dısında birşey kullanmıyorum göz cevreme
EN İYİ GÖZ MAKYAJI TEMİZLEYİCİSİ
Selamlar herkese
yerli yabancı, ucuz ya da faiş fiyatlı denediğim yüzlerce üründen sonra kesinlikle tavsiye edebilecğim tek göz makyajı temizleyisinin The Body Shop'un Camomile Gentle Eye Make-Up Remover'ı olduğunu gönül rahtlığı ile söyleyebilir ve de tavsiye de bulunabilirim.
Birçok göz makyajı temizleyicisi göz çevresinde gerginliğe ve tahrişe neden olurken The Body Shop'un temizleyicisi ile ipek gibi bir göz çevresine sahip oluyorsunuz ha bir de kirpiklerinizi besleyip, uzatıp gürleştirmesi de cabası
Tecrübeyle sabit, benden söylemesi.
merhaba,acaba bu temizleme kremini nereden aldınnerede bulabiliriz ilgimi çekti :1rolleyes:
merhaba,
mesajı ne zaman yazdığınızı göremedim. Umarım çok geç yanıt vermiyorumdur. Bu ürün yani The Body Shop'un papatya özlü kirpikleri de besleyen göz makyajı temizleme losyonu hemen hemen büyük şehirlerin her birinde birçok semtte bulunan The Body Shop dükkanlarında bulabilirsiniz. İnternetten size en yakın adresi de bulabilmeniz mümkündür.
Umarım siz de memnun kalırsınız...Zira şimdiye kadar tavsiye ettiklerimden memnun kalmayan olmadı.
Sevgiler
Canela
bu arad yaşım21 önceki msjda 1 çıkmışşutarafagittisırnaşık şey
arkadaslar kımse kesın bırsey dememıs . kafam karıstı benım .
kesın olarak su urunden memnun kaldım, kırısıklıklarımda azalma oldu dıyen bır hanım arkadasımız yokmu :=)