Göz Çevresi Bakımı Göz çevrenize uyguladığınız bakım ürünlerini paylaşalım.

bütün yorumlarınız okudum kızlar ama herkes ayrı bişi sölemiş o yüzden hepten kafam karıştı ama ben kozmetik ürünleri fazla tercih etmiyorum nede olsa kimyasallar var ve bi çok arkadaşımız paralar döküp karşılığını bulamamış şimdi bu yağlar dikkatimi çekti ama ondada net bişi yok herkes farklı bir yağın iyi geldiğini söylemiş göz çevresi için bende sonunda hepsini alıp karıştırıcam nasıl olsa hepsine ii geldi diyorlar inş kör olmam gözlerim çok güzelken bu kazayağı yüzünden nefret geldi diyebilirim

buğday, jojoba, kayısı çekirdeği yağı dısında birşey kullanmıyorum göz cevreme

canım ya bu yağları hangi marka alıyorsun, önceki gün aktara gittim, sordum, yüzde yüz doğal değil dedi,merak ettim senin hangi marka kullandığını, bi de bu yağları karıştırmıyosun dimi,:enbuyukkk:

bana da bir doğalcı dükkanda, kayısı çekrdeği yağı kremini önerdi kız ısrarla, ben 21 yaşındayım ama gece geç saatlere kadar okuma yaptığım için yorgun oluyor gözlerim ve duyduğuma göre ilk kırışıklar böyle gece kitap okuyanlarda erken başlarmış (
geçen sene sebamed'in göz kremini kullanmıştım ama bi değişiklik olmadı, biraz da yaktı...benim cildim fazla hassas, sanırım bu kayısı çekirdeğini alıcam...

Selam arkadaşlar
Bu konu tüm kadınlar için tam bir çıkmaz sokak. Çünkü kozmetikler gerçek manada para tuzağı hiçbirine güvenilmiyor. Haa tabi ben şu ürünü kullanıyorum kesinlikle mükemmel diyen varsa önerilere açığım.
Ancak ben şahsen aktarlardan alınan yağların göz altı gibi hassas bir bölgeye kullanılmasına şüpheyle bakıyorum. Bu konuda gerçekten sağlam bilgisi olanlara sesleniyorum. Herhangi bir yan etki ile karşılaşır mıyım diye korkuyorum.
Bu arada yoğun bir morluk problemim yok sadece gözaltında mevcut. Önerilerinizi bekliyorum. Kozmetik yada doğal fark etmez. İşe yarasın yeter.
Teşekkürrrr...

ben daha önce başka topklerede yazdım avon anew clinical göz üstü jeli ve göz altı kremi çok memnunum göz çevrem tek renk oldu yani yüzümle aynı.bide yumuşacık yapıyor.güneşe karşıda koruyuculuymuş.göz kapagımda hafif sarkmalar vardı.gerginlikler oluştu çok memnunum

arkadaşlar ben vich miyokin göz kremine yeni başladım ama herkese tavsiye ederim çk beğendim

acaba bu temizleme kremini nereden aldın nerede bulabiliriz ilgimi çekti :1rolleyes:

acaba bu temizleme kremini nereden aldın nerede bulabiliriz ilgimi çekti :1rolleyes:
merhaba,

mesajı ne zaman yazdığınızı göremedim. Umarım çok geç yanıt vermiyorumdur. Bu ürün yani The Body Shop'un papatya özlü kirpikleri de besleyen göz makyajı temizleme losyonu hemen hemen büyük şehirlerin her birinde birçok semtte bulunan The Body Shop dükkanlarında bulabilirsiniz. İnternetten size en yakın adresi de bulabilmeniz mümkündür.

Umarım siz de memnun kalırsınız...Zira şimdiye kadar tavsiye ettiklerimden memnun kalmayan olmadı.

Sevgiler

Canela

mesajı yeni yazmıştım verdiğin cevap ve bilgi için teşekkür ederim ilk fırsatta bulup deniyeceğim

sevgiyle kal
:dance: :dance: yerimseniben :1hug: sengözlerimebaksanab

farklı bırsuru ürün ve farklı bır sürü yorum var ama tek bi acıklama yok arkadaşlar kullandıktan 1 hafta sonra etkisi belli olmaz kı enaz 3ile 6 ay arası kullnadıktan sonra etkisi belli olur
kozmetiklerin hepsi aynı sadece marka ve fiyat farkı var bence dermokozmetikler herzaman tercıh edilmelidir bunun dışındada aktarlardan alınan yağlar süper ama karma ve yağlı ciltlerde kullandığınız zaman hemen göz altında yağ putonu yapar kısaca herşey kuru ciltlere hızmet ediyor:)))
şöyle 6 aydır düzenli kullanıp memnun kalan morlukları ince çizgileri açtığını düşünen arkadaşlar varsa bılgılendirin bizi ben roc kullanıyorum ama acıkçası morluk için hiçbi etkisini görmedim ama yağlanmada aypmaması benım için önemli.

Loreal kollagen filler aldım ama düzenli kullanmadığımdan mıdır nedir pek işe yaramadıCADIARZU

merhaba,

ben goz cevresi icin forever-alluring eyes ı kullanıyorum ve cevremdede herkese tavsiye ediyorum.. morluk, halka, yag bezesi..sv gibi problemler icin kesin cozum saglıyor ve en onemliside bitkisel bir urun..( kimyasal katkı yok )

goz cevresi temizligi icin ise yine goz cevresini ve kirpikleri besleyen, aynı zamanda gozde
tampon gorevi goren koruyucu ve hassas ciltler icin gelistirilmis goz maykajı cıkarıcısını kullanıyorum...

iki urunde sahane, saf ve dogal bir bakım ve etkili sonuc icin siddetle tavsiye ederim...

bende uzun araştırmalardan sonra aktardan mecitefendi kayısı çekirdeği kremi aldım içerisinde bol miktarda kayısı çekirdeği yağı ve a e ve c vitaminleri var cildim yağlı daha 1 yaşındayım bakım amaçlı kullanıyorum daha 1 hafta oldu:) çok güzel nemlendiriyo hiç
sürmemiş gibi çok ama çok hafif ayrıca çok ta güzel kokuyor hemde sedece 10 tl fiyatı ben asla bi kreme 100 milyon vermem açıkçası aktardan 100 milyonluk alşıveriş yapsam bütün vücüduma yeter de artar bile hemde tamamen doğal :lepi::lepi::teytey:

arkadaslar kımse kesın bırsey dememıs . kafam karıstı benım .
kesın olarak su urunden memnun kaldım, kırısıklıklarımda azalma oldu dıyen bır hanım arkadasımız yokmu :=)

arkadaslar kımse kesın bırsey dememıs . kafam karıstı benım .
kesın olarak su urunden memnun kaldım, kırısıklıklarımda azalma oldu dıyen bır hanım arkadasımız yokmu :=)

valla benim cevremde bi suru kisi cok memlun alluring -eye dan
bende kullanıyorum..
hem kırısıklıklara hemde morluklara hemde yag torbalarına cok etkili..
ben kesin tavsiye ederim...
hemde %100 bitkiselll...

arkadaşımda kaz ayağı bölgesinde ciddi bir kırşıklık vardı.
oriflamenin stick şeklinde olan bir ürünü var.kalem gibi .onu kullandı ve ben gözlerime inanamadım.kısa bir süre sonra yokoldular.
kazyağı bölgesinde sorun olan arkadaşlara tavsiye ederim.
birde güneş gözlüğü kullanmanızı tavsiye derim.çünkü güneş daha da kırşıklığı artırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…