Göz Çevresi Bakımı Göz çevrenize uyguladığınız bakım ürünlerini paylaşalım.

bistrogirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
289
3
Merhaba bayanlar;

göz çevreniz için kullandığınız ve memnun kaldığınız bakım ürünleri (nemlendirici,temizleyici vb.) nelerdir? Hadi paylaşalım...
ben bir kaç yıl önce avonun göz çevresi kremini kullanmıştım. 4-5 kullanmadan sonra bıraktım. artık rejuvi ürünlerini kulanıyorum.

canım ben temizleyici olarak lancome bifacil kullanıyorum çok memnunum krem olarakta estee lauderin bir kremi var özellikle morluklar için onu kullanıyorum

EN İYİ GÖZ MAKYAJI TEMİZLEYİCİSİ

Selamlar herkese

yerli yabancı, ucuz ya da faiş fiyatlı denediğim yüzlerce üründen sonra kesinlikle tavsiye edebileceğim tek göz makyajı temizleyisinin The Body Shop'un Camomile Gentle Eye Make-Up Remover'ı olduğunu gönül rahtlığı ile söyleyebilir ve de tavsiyede bulunabilirim.

Birçok göz makyajı temizleyicisi göz çevresinde gerginliğe ve tahrişe neden olurken The Body Shop'un temizleyicisi ile ipek gibi bir göz çevresine sahip oluyorsunuz ha bir de kirpiklerinizi besleyip, uzatıp gürleştirmesi de cabası :KK70:

Tecrübeyle sabit, benden söylemesi.

Son düzenleme:
merhabalar;

sadece birkaç kişi mi göz çevresine bakıyor.
nerde o bakım ürünlerini kullanan bayanlar.

tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız yada kalmadığınız göz çevresi ürünlerini yazalım lütfen.

ben vichy nin göz çevresi içn termal yeux jelini kullanıyorum. rahatlatıyor. memnunum.cildim malesef ki kuru.

dun ilk defa goz cevrem icin krem aldim. yasim 23 iyice arastirdim. clinigue All About Eye Rich aldim henuz 2 kere kullandim. bakalim yillar sonra goruruz anca neticesini. :dance: clinique i cildim icinde kullaniyorum nemlendiricisini sabununu. ben cok memnunum.

arkadaşlar ben nivea kullanıyorum ama memnun değilim.
olay diye bir markanın göz kremini duydum,morlukları kapatıcı özelliğide varmış ürün hakkında bilginiz varmı acaba?CADIARZU

ben vichy nin göz çevresi içn termal yeux jelini kullanıyorum. rahatlatıyor. memnunum.cildim malesef ki kuru.

slm.bu dedıgın urun dudak parlatıcısı tarznda olan mı?ben de almayı ck dusndum ama karar veremedım.morluklara ıyı gelıyor mu?sanırm fıyatı da 40 ytl dı.yardımcı olrsan ck sevınırm...

olay urunlerını pek tavsıye etmem.nıvea nın kı de hcbrıse yaramıyor.

Kozmatik ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum artık.
Bitkisel karışımlar en iyisi arkadaşlar.
Badem yağı, soya yağı, avakado yağı.
Evet buna başlıyorum ben artık.:kahve:

bayanlar bende kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum. özellikle akşamları sürüyorum. ama her gün değil 2-3 günde bir.
iyi bir ürün bulana kadar böyle devam edeceğim...

X